Lissabonin tuliaiset

NUDE

Kuten olen tainnut mainita, riessasimme mieheni kanssa häämatkalla Portugalin lämpöön (tai no, sellaiseen alle 20 asteen lämpötilaan). Olimme ensimmäisen puolikkaan matkastamme Lissabonissa ja toisen puolikkaan lännempänä Cascaisissa.

No, itse asiaan. En siis jotenkin ollut sisäistänyt, että Lissabonissa on Sephora. Ehkä olin sen heti matkakohteen valittuamme googlettanut, mutta sitten unohtanut. Jotenkin kuvittelin, että tällä reissulla ei kosmetiikkaa pääse ihastelemaan, kunnes mieheni ehdotti Lissabonissa, että "Pitäisikö sitä tänään käydä vähän shoppailemassa ja säkin pääset sinne Sephoraan" "Anteeks mitä?!"

Sephoraanhan (ja Kikoon!) mä sitten pääsinkin, kahteenkin sellaiseen lopulta. Yleensä varaudun hyvin tarkalla ostoslistalla, mutta nyt piti mennä vähän mututuntumalla ja lempi-tubettajien viime aikaisia videoita ja niissä näkyviä tuotteita muistellen. En suunnitellut ostavani ihan hirveästi mitään, eihän mulla mitään akuutteja tarpeita ollut, mutta halusin blogia varten hommata jotain mielenkiintoisia juttuja testimielessä.

Tai no ainahan mulla on akuutti peitevoiteen tarve. Tuntuu, ettei mikään kokeilemani peittari MACista Tarten Shape Tapeen ole juuri täydellinen vaan aina saan yhdistää ainakin kahta eri ominaisuuksilla varustettua peittaria kasvoilleni. Halusinkin kokeilla parin huippumerkin peiteainetta: Too Facedilta, Beccalta ja Make Up For Everiltä. Olen testannut kaikkia nyt pari kertaa ja täytyy sanoa, että tuo Becca on nyt jotain aivan upeeta! Bongasin sen Desi Perkinsiltä, jonka suositukset aika usein toimivat myös itselläni. Näistä lisää siis vielä tuonnempana. Mutta vielä yksi juttu; tuo Too Faced on ihan karmeaa p**kaa.

Silmämeikkiarsenaaliini olen kaivannut jo vähän aikaa jotain supereita tuotteita ja viikonloppujen pelastajia. Siksipä marssin Kikoon, missä tiesin olevan tosi hyviä ja edullisia luomivärejä ja luomiväripuikkoja. Mukaan valikoitun tämä ihana smaragdinvihreä Long Lasting Eyeshadow Stick, sävyssä 48 loppuvuoden juhlia silmälläpitäen. Helppokäyttöistä, superpigmenttistä ja kestävää (siis oikeasti, aivan järkyttävän kestävää!).

Sitten Sephoran puolella vähän innostuin. En ole koskaan ajatellut hommaavani mitään Huda Beautylta ja jostain syystä koko merkki on tuntunut vähän luotaantyöntävältä. En oikein tiedä miksi. No halusin taasi blogia varten ihan testimielessä hommata jonkun superhypetetyn luomivärin. Ja selvittää, että onko näissä nyt oikeasti jotain ihmeellistä. Isoa palettia en halunnut hommata, joten ostin tämän pienen Warm Brown Obsessions -luomiväripaletti. Vielä en ole ehtinyt tätä kunnolla testata, mutta raportoin heti kun niin käy!

Yleensä innostun jopa eniten Sephoran kassojen lähellä olevilla hyllyillä, joilla on esillä kaikkia matkakokoisia tuotteita ja merkkien erityisiä matkakittejä. Tälläkin kertaa vietin ison osan ajasta niitä hyllyköitä tutkien, koska rakastan sitä, että voin ostaa pienemmän version, testata sitä kunnolla ja päättää vasta sitten, haluanko satsata täysikokoiseen tuotteeseen. Ostan sieltä usein myös niitä matkakokoisia tuotteita omista lemppareistani, esimerkiksi Benefitin Hoola-aurinkopuutereita.

Tällä kertaa mukaan näiltä hyllyiltä lähti yksi yllättäjä: Marc Jacobs Make Your Le Marc kolmen kappaleen huulipunakitti. Se sisältää kolme Marc Jacobsin Liquid Lip Crayon -huulipunakynää ja kaikki kätsysti matkakokoisina. Tämä on nimittäin taas yksi merkki, jonka tuotteita en ole ikinä testannut ja lähdin tähänkin ostokseen taas ihan testausmentaliteetilla. Yhtä punaa olen näistä testannut ja tuntuu jo nyt, etten ole tainnut ikinä kokeillut mitään vastaavaa. Puna on siis paksun kynän muodossa, mutta kun sitä alkaa levittää huulille, se muuttuu superpehmeäksi ja melkein nestemäiseksi, kuin huulirasvaksi! En ole ihan varma, tykkäänkö näiden glitterisestä mattalopputuloksesta, mutta ainakin supermiellyttävää näitä on käyttää!

Muuten mukaan lähti pari Sephoran omaa naamiota, kylpypommi hotellia varten ja uudelleentäytettävä hoitoainepurkki edellisen hajottua.

Onko joku näistä tuotteista teille jo tuttuja? :)

Kommentit

mee (Ei varmistettu)

Hah miten voi olla, ostin itsekin Too Faced Born This Way -peiteaineen ja se on parasta ikinä!! Minulla on kuiva ja atooppinen iho (etenkin silmänympärysiho on todella kuiva) sekä todella tummat silmänaluset. Olen kokeillut _kaikki_ mahdolliset peiteaineet ja Too Faced Born This Way on ehdottomasti paras (ja kaikkien kehujen arvoinen).

Tajusinkin äsken, että minulla taitaa olla kuitenkin eri versio tuotteesta, meinaan tämä "super coverage" https://www.toofaced.com/shop/face/concealer/btw-super-coverage-conceale...

Erika Naakka
NUDE

Hah joo on näköjään eri tuote :D Koska tää just vetää aivan kuivaksi ihon vaikkei se sitä ennen mitenkään kuiva olisi edes ollut! Siis ihan korpuksi!

mee (Ei varmistettu)

Aika jännä, voisi vielä kuvitella, että "Super Coverage" on just se, mikä vetäis korpuksi ja "Naturally Radiant" puolestaan ei :D

Toki varmasti on käyttäjäkohtaisia eroja, mutta minun ihollani toimii :) Meikini on muuten luonnollinen, mutta peiteaineelta vaadin nimenomaa peittävyyttä ja sellaista "kirkastavaa" vaikutusta.

Eveee (Ei varmistettu)

Täällähän olikin jo kommentti tästä, että hämäävästi on melkein samat nimet laitettu näille kahdelle peiteaineelle ja tuo minkä ostit on saanut tosi huonoja arvioita ja tuo sculpting concealer on joka paikassa hypetetty julkaisustaan asti. Meinasin itse ostaa tuon saman minkä sinäkin mutta tajusin juuri ennen että muistikuvat pakkauksesta ei mätsännyt tuohon. Olen muuallakin jälkeenpäin törmännyt tähän väärinkäsitykseen. :(

Heidiiiiiiii (Ei varmistettu)

Mulla on ollut toi just sama Huda Beautyn luomiväripaletti varmaan heti siitä saakka kun se tuli myyntiin. Vaikka se onkin tavallaan ihan samanlainen kuin sata muuta lämminsävyistä luomiväripalettia, niin olen tykännyt siitä yllättävän paljon. Jotkut on valittaneet että osa mattasävyistä on "patchy" - ehkä ne tummemmat voi olla vähän hankalia työstää, mutta kaiken kaikkiaan kiva paletti joka on superkätevä ottaa mukaan matkalle! Toivoisin, että samasta paletista tulisi kylmien ruskeiden sävyjen versio. Alkaa kyllästyttää vähän nää ainaiset lämpimät sävyt...

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin olen kuullut, että häivyttäminen ei välttämättä ole helpointa, mutta päätin silti kokeilla :)

Tua (Ei varmistettu)

Tulipa hyvään saumaan tämä postaus! Suuntaan viikonlopuksi Saksaan, täytynee tehdä visiitti Kikoon :) Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia tuosta silmämeikkikynästä.

Erika Naakka
NUDE

Mulla on ollut tuollainen ennenkin ja voin ainakin sanoa sen, että tää on ihan hullun kestävä! Kannattaa siis ehdottomasti tsekata se siellä :)

Kommentoi