Loppiaisen linkkivinkki: tummansininen smoky

NUDE

Törmäsin viime viikolla videobloggaajaan, jonka meikkilookit löivät mut ihan ällikällä! Moldovalaisen Dianan tutorialvideot ovat erittäin taitavasti tehty ja aion itse kokeillä hänen ohjeitaa pikimmiten :) Sain Dianalta luvan linkata hänen videoitaan tänne blogiini, joten tässä ensimmäinen linkkivinkki: tummaakin tummempi smoky eye. Watch and learn! ;)

Diana käytti videossa Sleekin luomiväripalettia i-Divine Ultra Mattes V2 Darks, joka löytyy ainakin Pretty.fi:stä. Meikäläisen taitaakin olla pakko tilata paletti kotiin, jotta voisin toteuttaa näin ihanan sumusilmämeikin :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Lisää Dianan videoita löytyy hänen Youtube-kanavaltaan.

Kommentit

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Hah! Itellä just tuo paletti ja oonkin miettinyt, miten sitä voisi hyödyttää. On muuten ihan ÄLYTTÖMÄN pigmenttisiä nuo värit. Enpä olis ikinä keksinyt yhdistää ruskeaa tummansiniseen smokyyn :D

Erika Naakka
NUDE

No niinpä, ei mullekaan olisi tullut mieleen yhdistää noita sävyjä! Ja kiva kuulla kokemuksia tuosta paletista. Taitaa olla hinta-laatu-suhde kohdallaan :)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Nojuu Ostin tuon ja kolme muuta Sleekin palettia Lontoosta (oli niin halpaa) ja samana iltana lähdettiin bilettämään suurkaupungin yöhön.
Päätin yhdellä paletilla tehdä tehdä sitten meikin ja ajatuksissa oli tummansininen smokyn ja hieroin siveltimeen väriä totuttuun tapaan luottaen siihen, että shimmerinen sävy ei voi olla niiiin pigmenttistä kuin oli. Häivyttäminen ei ollutkaan niin helppoa kuin esim Inglotin vastaavan värisessä ja jouduin meikkaamaan uudestaan koska sitä meikkiä ei pelastanut mikään.
Ja koska tietenkin kaikki siveltimeni olivat sinisiä häiviytysyrityksistä johtuen, jouduin lainaamaan kavereideni suteja :D

Erika Naakka
NUDE

Haha voi eeeeeei! :D no hyvä tietää että noinkin voi käydä!

Annina (Ei varmistettu)

Oih! Miten täydelliset kulmakarvat!!! Kade.

Kommentoi