Loppumisen ihme

NUDE

Tiedättekös, nyt on pieni ihme tapahtunut. Kauneusbloggaajalta / kauneustoimittajalta / kosmetiikkafriikiltä kävi vartalovoidepurkki tyhjäksi! Uskomatonta. 

Sattuneesta syystä meikäläisellä ei todellakaan ole vaihtoehtojen puutetta ihonhoitotuotteiden saralla. On öljyjä, voiteita, suihkeita ja geelejä ihan joka lähtöön, joten yhtä tuotetta tulee hyvin harvoin, jos koskaan, käytettyä ihan viimeiseen tippaan asti. Vaikka tuote olisikin ihana, pakottaa ovista ja ikkunoista tuleva purkkitulva tuotteita toisesta päästä kiertoon.

Mutta yhdestä tuotteesta en ole luopunut. En edes viimeisillä pumppauksilla. Estelle & Thildin Spring Rose Blonde -vartalovoide on nyt nimittäin typötyhjä. Ja ihan itse käytettynä. Mikä on - sanoinko jo - IHME! 

Sellainen voide, joka toimii ihan täydellisesti joka tilanteessa, on harvinaisuus. Tämä ruotsalaisen luonnonkosmetiikkamerkin ihanuus hoitaa hommansa niin yön aikana superkosteuttajana kuin päiväkäytössä vaikka säärien ihon kaunistuksessa ilman tahmaista tunnetta. Ja taivaallisella tuoksulla höystettynä. Mutta hetkinen.. Pitääkö mun nyt mennä ostamaan yksi purkki lisää tähän pikkuisen asuntomme jo valmiiksi valtavaan putelivaltamereen? Jaiks.

Kommentit

E5 (Ei varmistettu)

Hei, ei liity ko.asiaan, mutta mistä tuo ihana E-kirjainvalo on? :)

Erika Naakka
NUDE

Siskolta kuvauslainassa, mutta hän tilasi sen Jollyroomista :)

Annie Mink
Annie Mink

Tuon merkin tuotteet ovat herättäneet kiinnostukseni kauniiden pakkausten avulla, vielä en ole päässyt testaamaan kuitenkaan! Oletko kokeillut muitakin tuotteita tuon vartalovoiteen lisäksi ja oletko tykännyt? :)

Erika Naakka
NUDE

No olen! Olenhan siis ihan Estelle&Thild -fani :D Rakastan merkin kasvoseerumeita ja -öljyjä sekä vartaloöljyä. Yöpöydällä on tällä hetkellä Sweet Vanilla Blossom Body Oil ja Biodefence Multi-nutrient Youth Oil. Kasvoseerumeita on ympäri kämppää ja niitä käytän kaikkia vuorotelle :D

Rakastan myös Body Buttereita ja Body Scrub -vartalokuorintoja. Eli aikalailla kaikkea :D

Kommentoi