L’Oréal Paris True Match -sävytesti ja arvonta

NUDE

Yhteistössä L’Oréal Paris

Meikkien ostamisessa kaikista kinkkisin vaihe on oikean meikkivoidesävyn valinta. Itselleni on ainakin käynyt useammankin kerran niin, että kaupan valoissa sopivalta näyttänyt voide on luonnonvalossa aivan liian keltainen tai yksinkertaisesti liian tumma. Meikkivoide-probleemaa helpottamaan L’Oréal Paris onkin kehitellyt sävytestin, jonka avulla oikean sävyinen meikkivoide löytyy helposti! Testin pääset tekemään täällä.

Testissä on seitsemän vaihetta, joissa sinun tulee valita mm. silmiesi ja hiustesi väri, ranteen verisuonten sävy ja se, päivettyykö ihosi helposti vai palaako se aina kesäisin. Nämä kaikki ominaisuudet nimittäin viittaavat ihosi todelliseen sävyyn. Omaksi sävykseni testin perusteella valikoitui N2 Vanilla, joka sitten sopikin iholleni oikein hyvin! Ja tässä vertailukuva: vasemmalla puolella ilman meikkiä ja oikealla True Mach -meikkivoiteen kanssa.

Meikkivoide peittää mielestäni juuri sopivasti, eikä tee ihosta liian mattapintaista. Ja kerrostamalla sitä, peittävyyttä voi helposti lisätä esimerkiksi silmäluomilla ja silmien alla. Iho pysyi heleänä koko päivän, eikä lähtenyt rasvoittumaan. Meikkivoide ei ole koostumukseltaan paksua, joten sen levittäminen esimerkiksi meikkivoidesiveltimellä onnistui vaivatta. Pumppupullo on hygieeninen ja oikean määrän saa annosteltua helposti.

Sen lisäksi, että testin tekemällä voit osallistua vuoden meikkivoiteiden arvontaan, voit voittaa tuotepalkinnon myös täällä blogissani! Eli käy tekemässä sävytesti ja kirjoita oma sävysi kommenttiboksiin ja voit voittaa L’Oréal-tuotepaketin! Voittajalle lähtee Super Liner Black Buster, Color Riche Sequin Explosion -kynsilakka sekä False Lash Wings -maskara. Kaikki täydellisen sopivia alkavaan pikkujoulukauteen! Osallistumisaikaa on marraskuun loppuun 30.11. klo 23.59 asti. (Osallistumisaika on ohi.)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Golden Ivory ja Ivory menevät molemmat, mutta ihan talvisimmalle kalpeudelle täytyy sekoittaa mukaan Infallible-sarjan vaaleinta sävyä, mikä se nyt sitten onkaan (Porcelain, ehkä?) Siinä on sitä oikeaa valkoisuutta mukana, mitä tällainen Kasper-kummitus tarvitsee :D

Anne (Ei varmistettu)

N1 ivory

Millu (Ei varmistettu)

W1
Golden Ivory

Ihana arvonta!

Jennina (Ei varmistettu)

GOLDEN IVORY oli sävyni. :)

Karoliina (Ei varmistettu)

Mun sävy on W1 Golden Ivory :)

Ilona (Ei varmistettu)

W1 Golden Ivory

Johanna K (Ei varmistettu)

N3!

saanaps (Ei varmistettu)

Kävin tekemässä testin ja sävykseni valikoitui golden ivory eli sävy 1:)

Tiina (Ei varmistettu)

C1 Rose Ivory tuli testin tulokseksi (ja se on muuten juurikin se, mitä olen käyttänyt).

Salla-Maaret (Ei varmistettu)

N2

bambi (Ei varmistettu)

Sävytestin mukaan sävyni olisi N1 Ivory, joka voisi hyvinkin pitää paikkaansa, sillä yleensä saan meikkivoiteista valita vaaleimman sävyn.

Laura (Ei varmistettu)

N2 Vanilla oli täälläkin! Iho palaa herkästi kesällä ja punaiset vaatteet saavat naamanikin punoittamaan, aivan kuin kesälläkin ;)

Minttu (Ei varmistettu)

Golden ivory! :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Ihana arvonta, sain saman kuin sinäkin eli N2 Vanilla. :)

Eliisa (Ei varmistettu)

Sävyksi sain N1 Ivoryn. Yleensä käytänkin meikkivoiteista vaaleinta ja kaikista sarjoista ei välttämättä löydykään sopivaa.

Reija (Ei varmistettu)

GOLDEN IVORY :-)

Netta (Ei varmistettu)

N2 Vanilla :)

Mirva (Ei varmistettu) http://likeadrift.blogspot.fi/

Sain tulokseksi värin C1 Rose Ivory, jota kyllä osasin odottaakkin. :) Vaalea on vaalea... :D

Anna (Ei varmistettu)

Sävyni on C1 rose ivory :)

Paula (Ei varmistettu)

Rose Ivory :)

vilhelmiina (Ei varmistettu)

W1 eli Golden Ivory!
Vaikka nyt olen kylläkin käyttänyt astetta tummempaa sävyä meikkiasiantuntijan pyynnöstä, sillä olin 2kk ulkomailla ja siellä tuli rusketuttua aika paljon. :-)

Sonja (Ei varmistettu)

N1 ivory!

Emmi (Ei varmistettu)

N3, Creamy beige!

Harvemmin tulee kommentoitua blogeja, mutta nyt kun oli näin hyvä arvonta oli pakko osallistua. Niin ja kiitos hyvästä, selkeästä ja inspiroivasta blogista! Löysin blogin vasta vähän aikaa sitten, mutta nyt jo saanut paljon hyviä vinkkejä sekä arkeen että juhlaan. Eli iso kiitos! :)

AnnikaK (Ei varmistettu)

W1 Golden Ivory

LS (Ei varmistettu)

N3 creamy beige. Loistava testi :)

Hanna (Ei varmistettu)

N1 ivory, kerrankin on osunut meikkivoidesävy oikeaan puteliin:)

Anna (Ei varmistettu)

Sävykseni tuli N2 eli Vanilla :)

Tiramisuheidi (Ei varmistettu)
Noora (Ei varmistettu)

W1 eli Golden Ivory. Täytyykin käydä kaupassa testaamassa jokos vihdoin osuisi kohdalle täydellisesti sopiva meikkivoide! Ja tuo Color Riche Sequin Explosion -kynsilakka on aivan IHANA!

Löysin vasta blogisi ja tykkään kovasti selkeästä ulkoasusta. Myös tutorialit on hyvin toteutettu ja ihastuin myös Cailap by Mariela Sarkiman siveltimiin. Ikävä kyllä asun tällä hetkellä Saksassa eikä täällä taideta myydä Cailapin tuotteita, joten täytyy vain tyytyä ihastelemaan niitä näin virtuaalisesti :(

Tia S (Ei varmistettu)

C1 Rose ivory

Reetta (Ei varmistettu)

C1 Rose ivory tuli testissä sävyksi. Vaikka en kyllä tiedä tuloksen luotettavuudesta, kun en itse osaa sanoa esim. minkä väriset vaatteet minulle sopivat ja sopiiko paremmin kulta vai hopeakorut jne. Valitsin sitten sen mukaan, mitä tulee eniten käytettyä. :P

choiru (Ei varmistettu)

rose ivory täällä kirjoittaa! onpas kauniit nimet sävyillä :)

Kinuski (Ei varmistettu)

N1 Ivory :)

Milja K (Ei varmistettu)

C1 Rose Ivory. Yleensä tarvitsen kaikkein vaaleimman mitä vaan löytyy, joten käyn kyllä testaaamassa tätä! :)

Leila (Ei varmistettu)

testin tulokseksi tuli creamy beige

Milja K (Ei varmistettu)

C1 Rose Ivory. Yleensä aina kaikista vaalein sävy mulla, nyt yllätti, kun tämä olikin sen paletin keskellä, vaikka vaalea onkin :) Käyn testaamassa ehdottomasti!

Elina (Ei varmistettu)

C1 :)

Sanni (Ei varmistettu)

creamy beige, vaikka yleensä sävyni on ivory.

Netta (Ei varmistettu)

sain sävykseni N2 Vanilla!

Sofia (Ei varmistettu)

Mun sävyni on N1 Ivory!

Petra (Ei varmistettu)

C1 Rose ivory :)

Emms (Ei varmistettu)

N3 creamy beige!

tiippa (Ei varmistettu)

C1 rose ivory. Olin ihan varma, että ehdottaisi N1:stä eli testi oli tarpeen :)

Johanna (Ei varmistettu)

Testin mukaan sävyni on N1 Ivory. Tämä ei tullut suurena yllätyksenä, sillä meikkivoidesävyni on yleensäkin se vaalein mahdollisin. Nyt täytynee hilpaista kauppaan ottamaan selvää, onko L'Oréalin vaalea sävy oikeasti riittävän vaalea - näin ei kaikkien merkkien kanssa ole. Peukut pystyyn ja sormet ristiin, että näin olisi, sillä uusi ja entistä parempi meikkivoide on ollut jo jonkin aikaa hakusessa!

Janet (Ei varmistettu) http://www.my-fantazya.blogspot.fi

Sain testistä tuloksen W1 golden ivory. Varmasti sopiva talvisävy meikälle ja eilettäin moisen sävyn ostinkin. Muutoin olen käyttänyt tuota N2 vanillaa :)

*Kirsikka* (Ei varmistettu)

N2 Vanilla :)

Susanna (Ei varmistettu)

C1
ROSE IVORY

Sofia Ahvenainen (Ei varmistettu)

N1 ivory :)

Susanna (Ei varmistettu)

sävyksi sain n1 ivory :)

Heidi (Ei varmistettu) http://napppi.blogspot.com

N1 Ivory

Pages

Kommentoi