L'Oréal Paris X Balmain

NUDE

Kesämmällä kävin L'Oréalin PR-tilaisuudessa, jossa annettiin sneak peek jostain todella mielenkiintoisesti. Kuulimme siellä, että L'Oréal Paris tekee pian yhteistyötä Balmainin kanssa! Noin viikko sitten lähetti toikin minulle aikamoisen paketin, joka sisälsi kaikki 12 tämän yhteistyöprojektin huulipunasävyä.

L'Oréal Paris X Balmain Color Riche -kokoelmaan kuuluu tosissaankin 12 sävyä, jotka on jaoteltu kolmeen eri "tarinaan", Rock, Couture ja Glamazone ja jotka Balmainin luova johtaja Olivier Rousteing on suunnitellut. Kokoelman sävyt eivät ole ehkä niitä kaikista tavanomaisimpia. Löytyy sinistä, violettiä, vihreää ja kultahippuja. Myös pakkaus on tietysti upea ja marmorikuosisia hylsyjä kelpaa pitää esillä!

Kaikki sävyt ovat mattaisia, mutta eivät kuivahda huulille heti vaan jättävät miellyttävän kuultavan pinnan. Omat sävysuosikkini ovat ruskea Power, oranssi Fever ja punainen Domination, joiden pigmenttipitoisuudet ovat myös parhaita. Myös supernude Urban Safari on upean peittävä ja tämän ja vähän vaikka tummemman nuden huulikiillon kanssa meikäläinenkin voisi onnistua täydellisessä nude-huulimeikissä! Siihen kun on yllättävänkin vaikeaa löytää oikeanlaisia sävyjä.

Koostumus vaihtelee sävyjen välillä. Toiset tuntuvat peittävämmiltä ja voidemmaisilta, toiset kuivemmilta ja vaikeilta levittää. Osassa, esimerkiksi violeteissä pigmenttipitoisuus on hieman kehno ja lopputulos jää läikikkääksi. Levittyvyys osassa mättää aika pahasti ja tällaiselle helposti levittyvien nestemäisten huulipunien ystävälle röpöläinen reuna ja pakko käyttää huulipunasivellintä ärsyttää. Osaa on myös pakko kerrostaa montakin kertaa, jotta lopputuloksesta tulee tasainen ja peittävä.

Kokoelman kaikki sävyt eivät siis vakuuttanut koostumuksellaan, mutta sävyvalikoima on ihanan erilainen ja L'Oréalille täysin uusi. Lisäksi pidin siitä, etteivät punat jämähdä heti huulille täysmattaiseksi kerrokseksi, vaan jättävät miellyttävän tuntuman. Sävyt pysyvät huulilla keskivertoisen hyvin, mutta mitään kolmen päivän täydellistä pysyvyyttä ei tällaisilta semimattaisilta punilta voi odottaakaan. Punia ei ole onneksi hinnallakaan pilattu, yksi kun maksaa noin 10,50 e, eli kynnys testailuun ja vaikka vähän kreisimmän sävyt ostamiseen ei ole suuri.

Onko joku jo ehtinyt innostua näistä? :)

Kommentit

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

En tästä ole vielä kuullutkaan! Nuo huulipunat näyttävät kyllä aika jänniltä!

Torey
Näissä neliöissä

Uuh tuo Confidence houkuttaa!

Glow And Edge by Krista

En ole vielä kaupoissa törmännyt näihin! Julkaisupäivä oli oikein kalenterissa ylhäällä, mutta ei niitä sitten ollutkaan kaupan hyllyllä :(

Jjjj (Ei varmistettu)

Apua mitä värejä! En kyllä pystyis näkemään näitä muuten kuin halloweenina...

Kommentoi