Lukijan suosikista omaksi suosikiksi

NUDE

Tykkään lehtihommia enemmän blogihommista varmaankin siitä syystä, että blogissa kommunikointi on vastavuoroista. Minä annan vinkkejä omista lemppareistani ja te kerrotte kommenttiosiossa omista suosikeistanne. Olen tutustunut moniin tuotteisiin teidän ansiostanne ja niin kävi taas!

Joku teistä asiantuntevista lukijoista mainitsi jossain postauksessani Organic Shop Soft Face Gommage Morning Coffee -kasvokuorinnan. Koska oma lempparikasvokuorintani Korres Grape Exfoliating Scrub pääsi loppumaan, mielenkiintoni tätä luonnonkosmetiikan kuorinta-ainetta heräsi. Ja kun käväisin Sokos Emotionissa hakemassa vähän lisää Vitskua (aka Vita Liberatan itseruskettavaa), bongasin tämän peräti 3,80 euroa maksavan kuorinta-aineen hyllyssä ja nappasin sen mukaan.

Organic Shop Soft Face Gommage Morning Coffee on nimensä mukaisesti pehmeä ja hellävarainen ja ah, tuoksuu kahvilta! Yleensä tykkään kuoria kasvoni jollain todella karhealla kuorinta-aineella ja vielä musliinipuuvillaliinalla hieroen. Mutta tämä Organic Shopin kuorinta-aine on löytänyt paikkansa niissä väsyneissä perjantai-illoissa, kun haluan vain pyyhkiä viikon pois kasvoiltani ja jättää ihon rauhoittumaan ja kosteutumaan.

Tämä kuorinta jättää ihon niin uskomattoman pehmeäksi, kuulaaksi, eikä yhtään kuivaksi. Enkä ihmettele sinä nyt ollenkaan, kun tsekkasin ainesosalistan, joka pitää sisällään mm. kaoliini-savea, salisyylihappoa, jojobaa, makadamian siemenöljyä, oliiviöljyä ja E-vitamiinia. Ilmeisesti kuorivana ainesosana salisyylihapon lisäksi toimii murskatut siperianmännynsiemenet. Oli miten oli, tässä kuorinnassa on täydellinen kombo kuorivia ja kosteuttavia ainesosia herkemmällekin iholle!

Organic Shop on viime vuonna Suomeen rantautunut edullisia ja luonnonmukaisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita valmistava merkki, joiden tuotteet valmistetaan Virossa. Suurimmalla osalla Organic Shopin tuotteista on BDIH- ja Cosmos Natural -sertifikaatit.

Kommentit

Ruut_______ (Ei varmistettu) http://hosuliblogi.blogspot.fi/

Hei kiitos vinkistä, vaikuttaa hyvältä! :)

Erika Naakka
NUDE

No joo testaa ihmeessä!

Martina (Ei varmistettu)

Tää on yks munkin suosikkikuorinta, just passeli silloin kun haluaa jotain pehmeää ja lempeää (sekä hekumallisen tuoksuista) :) <3

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! Ah se tuoksu <3 <3

Siiri-i (Ei varmistettu)

Itseasiassa Organic shopin tuotteet valmistetaan Virossa, mutta merkki on venäläinen :) Ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä!

Erika Naakka
NUDE

No määäää tätä ihmettelin, kun en löytänyt Instagramista muuta kun merkin venäläisen sivun. Höh, outo juttu sillä luin tuon virolaisuuden jostain tiedotteesta muistaakseni :o

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä tuote ei ole luonnonkosmetiikkaa

Erika Naakka
NUDE

Mihin tämä perustuu? Kirjoitinkin tuohon loppuun, että Suurimmalla osalla Organic Shopin tuotteista on BDIH- ja Cosmos Natural -sertifikaatit.

Kommentoi