Lukijat näyttävät: elokuun kauniit kampaukset

NUDE

Tämän kuun lukijat näyttävät -kuvat ovat aivan omaa luokkaansa! Te tyypithän ootte niin hypersupereita kampaustaitureita, että itseänikin tässä ihan ihmetyttää :o Kiitos siis jälleen kaikille kuvansa jakaneille ja jos haluat oman kuvasi näytille tänne blogiin, tägää se Instagramissa hashtagilla #nudeblogi. Ja merkkaa vielä meikäläinen (@erikanaakka), niin varmasti ei jää minulta huomaamatta :)

@veerapehko letitti ystävänsä hiukset aikamoiseksi taideteokseksi. Vai mitäs sanotte? Tämä vaatinee vähän harjoittelua, mutta voit aloittaa tsekkaamalla Youtubesta ohjevideoni hollantilaiseen letin tekoon :)

Möys @ainolaura_ käytti kampauksessaan hollantilaista lettiä, jonka hän teki pään sivulle. Tällainen nutturakampaus onnistuu nopeasti, kunhan sormet ovat tottuneet hollantilaiseen lettiin. Menee niin juhlissa kuin toimistossakin! :)

@sarankaa toteutti chignon-nutturan yhdistelemällä montaa eri ohjetta. Lettinuttura onnistuu näillä ohjeilla ja sivukiepautus näkyy tässä tutorialissa. Niiiin kaunis ja niin tyylikäs! Ja tuo nuttura on oikeasti ihan helppo tehdä, usko pois. Kokeile vaikka! ;)

@llauraes kokeili päivitettyä neljän letin milkmaid braidia. Ja erittäin hyvältä näyttää tuossa puhtaan vaaleassa tukassa <3 Tämäkin on iiiihan helppo, testaa kampaus näillä ohjeilla!

Kommentoi