Lukijat näyttävät: meikki-ideoita viikonloppuun

NUDE

En olekaan pitkään aikaan kerännyt Instagramista yhteen lukijoideni taidonnäytteitä, joten nyt oli korkea aika tehdä Lukijat näyttävät -postaus. Tällä kertaa aiheena silmämeikit ja tutorial-linkit löytyvät kuvien alta :)

Instagram: #nudeblogi

Sekä @paulassoffia että @pauliinalenius kokeilivat Viva la Divan Nudie-paletilla tehtyä meikkiäni. Tummempi meikki sopii hyvin viikonlopun viettoon :) Meikkipostaukseni löydät täältä (klik) ja minitutorialin täältä (klik). Paula oli yhdistänyt meikkiin sopivan punan ja myös Pauliina ymppäsi meikkiin pinkit huulet. Ihanan freesiä!

Erityisesti sinisilmäisille sopiva kultainen silmämeikki (tutorial) on kolahtanut @annijaamuah:lle ja @iifleuriille. Hyvältä näyttää tytöt! <3 Annin kanssa olemmekin imeneet inspiraatiota puolin ja toisin ;)

On ihan uskomattoman kivaa nähdä, että joku on saanut inspiraatiota meikäläisen blogista! Jos siis kokeilet joskus blogissa näkyneitä meikkejä tai kampauksia, tägää se Instagramissa #nudeblogi. Sieltä löytyykin jo paljon ihania kuvia, käy tsekkaamassa! Edelliset Lukijat näyttävät -sarjan postaukset löydät näiden linkkien alta: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Kommentoi