Lumene Blur Longwear Concealer – Lumenen uusi peitevoide yllätti!

Tarten Shape Tape -peiteainetta vuosia käyttäneenä odotukset uusia peitevoiteita testaillessani eivät ole kovin korkealla. Välillä tiedän jo peiteaineen tekstuuria katsomalla, ettei se tule olemaan mitään ikoniseen suosikkiini verrattuna.

Siksi, kun sain testiin Lumene Blur Longwear Concealer* -peitevoiteen, en jaksanut aluksi kauheasti innostua.

Lumene_Blur_Longwear_Concealer

Onneksi teen viikoittain Instagramiini testi-torstai-nimistä sarjaa, jossa testaan uusia mielenkiintoisia tuotteita ja tuotteita, joita te olette mulle ehdottaneet. Voi olla että en edes näin innokkaasti lähtisi testaamaan uusia tuotteita, jos en kokisi siihen viikoittain tarvetta. Onneksi lähdin sarjaa varten kokeilemaan myös näitä uutuuksia, sillä sain yllättyä positiivisesti!

Lumene Blur Longwear Concealer on nimensä mukaan jatkoa merkin Blur-linjalle, jonka meikkivoide on ainakin supersuosittu. Peiteaineen luvataan olevan pitkäkestoinen ja tehokas peittävyys, joka tuntuu iholla kevyeltä. Se sisältää myös hoitavaa pohjoista lähdevettä ja kanervaa.

Lumene_Blur_Longwear_Concealer

Ja tuntuu, että kyllähän se melkeinpä kaikkiin näihin lupauksiinsa yltää! Lumene Blur Longwear Concealer on erittäin pigmenttinen, mutta levittyy silti helposti ja ihanan pehmeästi iholle. Se on astetta paksumpaa, ei siis sellaista MAC Pro:n kaltaista nestettä, mutta silti se ei tunnu iholla miltään! Eikä se myöskään näytä mitenkään paksulta iholla. Ohut kerros riittää pitkälle, mutta kerrostaminenkin onnistuu.

Ja vaikka koostumus on paksua ja pigmenttistä, lopputulos näyttää yllättävänkin kuulaalta, eikä yhtään pakkeliselta. Puuteroin aina silmänympärykset, eikä mitkään peiteaineet kerry mulla erityisen helposti juonteisiin. Ei siis tämäkään. Tuntuu muuten myös että tämä tosiaan vähän blurraa ihoa, tai ainakin sen paksuhko koostumus saa ihon näyttämään tasaisemmalta.

Lumene_Blur_Longwear_Concealer

Lumenella sävyvalikoimat ovat aina olleet suppeat ja miinuspisteitä saa tämäkin hyvin niukoista vaihtoehdoista; sävyjä kun on vain kolme. Light on itselleni aivan liian vaalea, Medium vain vähän liian vaalea ja Dark voisi mennä mulle pelkästään, jos iho olisi ruskettunut. Siksi tykkään itse sekoittaa Darkiin hieman Mediumia, jolloin sävystä tulee juuri sopiva.

Lumene_Blur_Longwear_ConcealerLumene_Blur_Longwear_Concealer

Mutta sävyvalikoimasta huolimatta annoin tälle testi-torstaissa 4 ja puoli tähteä viidestä. Niin iso yllätys tämä oli ja onhan tämä ehdottomasti markettipuolen peittareista ihan kärkiluokkaa! Ja plussaa tuli myös siitä, että tämä on valmistettu täällä meillä Suomessa Espoossa 🙂

Lumene Blur Longwear Concealer maksaa noin 13 euroa ja on nyt 25% alennuksessa (10,43 e) Lykolla!*.

Pysy mukana: bloglovin’ + blogit.fi + facebook instagram

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *