Lumene Gloss & Care

NUDE

Napsin pari kuvaa tosta Lumenen kynsilakasta, jonka ostin vähän aikaa sitten. Oon niin rakastunu tohon sävyyn! Yhdellä kerroksella se on söpön pinkki ja toisella kerroksella siitä saa juhlavan viininpunaisen.

Mua ärsyttää tällaset kynsilakka kädessä + lakatut kynnet -kuvat, mut en keksinyt muutakaan asetelmaa :D Ja sävy on muute 15 Tummuva ilta (Lumenella on kyllä jännimmät nimet).
Hmm.. Luonnossa tää näyttää kyllä paljon hienommalta ja kiiltävämmältä.
Tää muuten maksoi peräti 4,90 € Sokoksessa ja mietiskelin vaan, et miten ihmiset voi ostaa esimerkiksi noita yli 16 euron OPI:n kynsilakkoja. Itseäni ainakin kirpasis aika pahasti, jos käyttäisin kynsilakkaan niin paljon rahaa. Sehän nyt on kuitenkin vaan kynsilakka..

Kommentit

emmm (Ei varmistettu)

Ostin ite tossa pari viikkoa sitten kokeilumielessä yhden tommosen OPI:n lakan, oli muuten lähemmäs 20 euroa.. Pakko kyllä sanoa että siinä on huonoin ja yliarvoatetuin lakka koskaan. Levittyy tosi huonosti, en tiiä onko vika lakassa vai siveltimessä mutta kynnen pinnalle jää tuollaiset siveltimen vedot näkyviin vaikka kuinka puunaisi. Lisäksi arvelin ison pullon kestävän kauemminkin, mutta lakkaa on laitettava monta kerrosta oikean värin saamiseksi ; pullo on nyt jo puolillaan. Ostin sen tuossa muutamaa päivää ennen joulua.. Ehkäpä "tyydyn" vähän halvempiin lakkoihin jatkossa, niissä kun ei ole oikesti mitään vikaa! =)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No niinpä niin! Haluisin vaan kuulla jotkut perustelut et miks nää lakat on niin suosittuja. Onks se sit vaan joku trendijuttu?

Martina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/18024267686661220109

emmm, saanko kysyä minkä sävyn ostit?

Mä olen ollut erittäin tyytyväinen OPIn lakkoihin (mitä mulla on). Tykkään lakan koostumuksesta, erikoisista sävyistä, valtavasta sävyvalikoimasta ja varsinkin siitä sudista. Se on kyllä paras! Mun mielestä lakka myös pysyy hyvin.

Jokaisella on oma mielipiteensä näistäkin, muistan jossain vaiheessa lukeneeni yhdessä kommenttiboksissa raivoisaa puolesta ja vastaan - keskustelua Chanelin lakoista: toiset haukkuivat ylihintaisiksi ja paskoiksi ja toiset kehuivat esim. juuri kestävyyden huippuunsa.

Myönnän kyllä, että about 16e yhdestä lakasta on aika suolainen hinta - tosin vielä suolaisempi on se Chanelin 22-27e (??) tai kerran Diorista maksamani 22e :) Joskus OPIn lakka tulee kuitenkin ostettua, jos on joku spesiaali ja kauan himoitsemani sävy. Ehkä se on vähän semmoinen itsensä hemmottelutuote :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Joo tota mä myös mietin, et niillä on kyllä erikoiset sävyt. Ja se onkin varmaan yks syy niiden hurjaan suosioon. Ja eipä toi 16 egee ehkä budjettia kaada mut 27 egee wtf?! Siinä taitaa 80% hinnasta tulla brändistä.

Tähän vois sanoa mun isäni sanoman viisauden, mikä varmasti jossain määrin pitää paikkansa: "samasta tehtaasta ne kaikki tulee!" :D Kuitenki suurin osa aineista on eri hintaisissa lakoissa samoja, eikä niiden laatuun varmasti saada noiden hintojen mukaisia eroja.

Pitää tehdä joku massiivinen vertailu halpojen ja kalliiden lakkojen välillä, jos vaan joskus pystyn maksamaan sen kolmekybää lakasta :D

Kommentoi