Lumene VALO Nordic-C -sarjan uutuudet

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Yhteistyöni Lumenen kanssa jatkuu tänään ihonhoidon merkeissä ja esittelen teille merkin upouusia VALO Nordic-C-sarjan tuotteita. Parinviikon takainen etelänreissu sai ihoni jotenkin kumman sameaksi, joten näiden heleyttä ja kirkkautta iholle tuovien tuotteiden testaaminen tuli omalta osaltani aika hyvään saumaan.

Sarjan tuotteet sisältävät nimen mukaisesti C-vitamiinia, mutta niistä lyötyy myös iso määrä muita iholle hyödyllisiä ainesosia, kuten A- ja E-vitamiinia, rasvahappoja ja hyaluronihappoa. Niin ja tietysti vitamiinipitoista lakkaa! Olen ennenkin kertonut siitä, miten erityisesti C-vitamiini antaa iholle sellaista luonnollista hehkua ja sen näillä tuotteilla kyllä saa. Etenkin yksi tuotteista on yllättänyt minut ihan kunnolla!

Kuten olen aiemmin kertonut, olen ihonpuhdistuksen osalta yksinkertaisuutta rakastava. Puhdistan kasvoni aina yhdellä ja tarvittaessa kahdella tuotteella. Välillä iho tosiaan tuntuu siltä, ettei pelkkä meikinpuhdistus riitä ja tällöin käytän pesun jälkeen esimerkiksi misellivettä.

Tämä Lumenen VALO Moisture Glow Cleansing Balm -puhdistusbalsami on toiminut nyt hyvänä ja hellävaraisena kakkospuhdistajana. Olen käyttänyt näitä juuri niinä päivinä, kun meikki ja päivän pölyt eivät ole tuntuneet lähtevän yhdellä käsittelyllä, jolloin tämä on vienyt viimeisetkin lian rippeet iholta pois. Lisäksi tämä antaa nimensä mukaisesti reippaasti kosteutta, minkä huomaa siitä, ettei iho kiristele yhtään pesun jälkeen. Voide tuntuu ihanan paksulta, eikä yhtään sellaiselta perussaippualta. Sopiva ihonhoitosteppi kiireiselle!

Ja seuraavaksi sitten siihen kaikista suurimpaan yllättäjään eli VALO Glow Boost Peel Mask -naamioon. Kun kokeilin tätä ensimmäistä kertaa, en voinut muuta kuin yrittää kuvata ihoni heleyttä ties millä kuvilla ja Boomerangeilla. En ollut siis tutustunut tuotteeseen sen kummemmin ennen käyttöä ja kuvittelin nimestä päätellen, että tuote on kalvoksi jähmettyvä ja poisrevittävä naamio. Kyseessä oli kuitenkin hedelmien AHA-, glykoli-, ja maitohappoja ja C-vitamiinia sisältävä kasvonaamio, joka kirkastaa ja kuorii ihoa kemiallisesti. Ja lyhyesti sanottuna tekee mitä lupaa.

Tuotetta siis levitetään kasvoille ja pyyhitään pois 10 minuutin kuluttua (kannattaa käyttää aluksi vanulappuja ja sitten huuhdella lämpimällä vedellä). Käytön jälkeen olin siis tosiaan aivan äimänä, sillä minulla on tosiaan ollut tuon Kreikan reissun jälkeen vaikeuksia saada ihon kummallista sameutta pois ja kirkkautta ja heleyttä tilalle. Mutta tällä se vihdoin onnistui! Iho oli todella hyvännäköinen jo yhden käyttökerran jälkeen ja nyt olen lievästi sanottuna koukussa. Ai vitsi, tästä mä tykkään!

Sarjaan kuuluu nyt myös uusi BB-voide; VALO Bright Boost BB Cream. BB-voiteita on kahdessa (melko tummassa) sävyssä Light/medium ja Medium/dark. BB-voide tasoittaa hyvin kevyesti ihon sävyä, mutta on myös erittäin hoitava; myös tämä tuote sisältää C-vitamiinia ja tietysti auringon haitallisilta säteiltä suojaavan SPF 20 -suojakertoimen.

BB-voide kannattaa levittää sormin, sillä se on hyvin voidemainen. Se tuntuu ihollakin normaalia meikkivoidetta kevyemmältä ja hoitavammalta, eikä iho esimerkiksi kuivahda päivän aikana. Toisaalta se ei jätä ihoa rasvaiseksikaan, vaan juuri sopivan kosteutetuksi. Pakko myöntää, etten heti ensiyrittämällä tähän ihastunut, koska tunnen tarvitsevani enemmän peittävyyttä, mutta nyt muutamien käyttökertojen jälkeen olen päässyt tämän makuun ja alan tykätä enemmän kesäisen fressistä ihosta. Ihana kesätuote!

Neljäs linjan uutuus on uusi pienempi koko VALO Glow Refresh Hydrating Mist -kasvosuihkeesta. Suihke sopii täydellisesti esimerkiksi meikin talle tai raikastavana ja kosteuttavana tuotteena päivän mittaan käytettäväksi. Nyt puolen desin pikku puteli kulkee helposti mukana vaikka laukussa työpaikalle ja takaisin! Tämäkin tuote sisältää lakan marjauutetta ja C-vitamiini ja 96 % tästä on luonnollista alkuperää.

VALO-sarjan tuotteita on näkynyt täällä blogissa jo useasti ja se on kyllä oma suosikkini Lumenen valikoimista. Ette varmasti ole voineet välttyä Glow Boost Essence -hyaluronihappotiivisteestä, jota hehkuta ihan joka välissä (viimeksi keskiviikkona hah) ja lisäksi sarjan päivä- ja yövoiteet ovat olleet lemppareitani jo vuosia (jo ennen uudistusta). Kannattaa siis tsekata mikäli kotimainen ja tehokas kosmetiikka kiinnostaa :) Ja kaikki nämä tämän postauksen tuotteet maksavat noin 14,90 euroa.

Seuraa: Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit

Mariam B (Ei varmistettu) http://moriem-b.blogspot.com.es/

tuo kuorinta on pakko saada kun palaan Suomeen!!! huom huutomerkkien määrä

Erika Naakka
NUDE

!!!!!!!!!!!!!!!!! no tod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ärtsy (Ei varmistettu)

Eikö tuo cleansing balm sovi paremmin ykkösvaiheen puhdistajaksi, kaupassa testailin niin vastasi sellaista kiinteää öljypuhdistusvoidetta aika hyvin? Kuorintaa ostin ja on muuten IHANA!

Erika Naakka
NUDE

No siis joo voi olla! Mutta en ole käyttänyt tätä silmämeikin puhdistamiseen vielä kunnolla, mikä pitäisi kyllä tehdä. Ja meikähän kun tykkää putsata kaiken samalla kertaa :D Ja joo toi kuorinta ahhhhhhhhhh!! Taas tänäänkin käytin :)

aino.l (Ei varmistettu)

Kummasta tykkäät enemmän uudesta Lumene nordic nude natural perfection CC -meikkivoiteesta vai tästä BB- meikkivoiteesta & onko näissä paljon eroavaisuuksia ?:-)

Erika Naakka
NUDE

Ehottomasti BB! Tykkään enemmän voidemaisista ja tuntuu, että tämä BB on myös CC:tä hoitavampi. Mutta itselläni on aika kuiva iho, joten rasvoittuva iho voisi tykätä enemmän CC:stä :)

Miia Ezen (Ei varmistettu) https://www.elle.fi/miiaezen/

Hih.. tulee perus ohi jutun blogikommentti, mutta AH noi sun kulmakarvat!!! <3

Erika Naakka
NUDE

Hahaaa no mut eihän ne nyt näissä oo ees mitenkään erityisen buenot! :D

Miia Ezen (Ei varmistettu) https://www.elle.fi/miiaezen/

Oon! Ihanan naturellit! <3

Rose-Marie (Ei varmistettu)

Lumenen Valo BB-voide on sävyltään Light/Medium ehkä vähän liian tumma mutta kesällä se menee oikein hyvin ! Koostumus on voidemainen ja sillä saa kivan lopputuloksen minusta. Paljon hehkutettu Misshanin BB-voiteet ovat niin harmaapohjaisia etteivät sovi suomalaisen iholle ollenkaan, ovat kyllä tarkoitettu aasialaiselle ihonsävylle mieluumminkin ! Ihmettelen kuinkas näitä suositellaan suomalaiselle naiselle.

dedda (Ei varmistettu)

Täysin nurinkurista ensin pestä naama ja sen jälkeen hinkata misellivedellä joka on enemmänkin meikinpoistoainetta vastaava... Käyttäisin myös tuon voidemaisen puhdistusvoiteen ensimmäisenä putsarina meikinpoistoon, perään joku vaahtoavampi.

Kommentoi