Lumenen voittoputki jatkuu

NUDE

Blur-meikkivoiteen järisyttäessä markkinoita edelleen, laittaa Lumene hyllyyn muutaman ehkäpä vieläkin huipumman meikkivoiteen: Matt Control Oil-free Foundationin ja Nude (hihi) Perfection Fluid Foundationin.

Nude Perfection Fluid Foundation (saatu) kevytmeikkivoide on iholla niin huomaamaton, että meinasin kerran mennä nukkumaan sen kanssa. En muistanut, että olin meikannut ollenkaan! Peittoa se antaa vain vähän, mutta arkikäyttöön kaipaankin jotain juuri tällaista. Tällä hetkellä suosikkiarkimeikkivoiteeni ovatkin tämä ohut kaveri sekä aikasemmin esittelemäni Lancômen Miracle Cushion.

Ja toinen näistä mielenkiintoisistä uutuuksista on kertaluokkaa paksumpi ja peittävämpi Matt Control Oil-Free Foundation (saatu). Vaikka itse en välitä kovin mattaisesta meikkipohjasta, olen sipaissut tätä lisäpeittoa kaivatessani otsalle, nenän sivuille ja leukaan. Myös juhlissa aina punoittavat posket saavat osansa tästä superpeittävästä meikistä. Päälle en tarvitse puuteria, sillä meikkivoide on öljytön ja sisältää valmistajan mukaan puuteripigmenttejä.

Se, miksi halusin tämän jälkimmäisen esitellä kuvin, enkä tuota ensimmäistä arkimeikkiversiota, on tämä ihan kreisi ennen-jälkeen-efekti!

Ja tässä vielä lähikuvaa, jossa meikkivoiteen peittävyys näkyy vieläkin selvemmin:

Täähän näyttää jo pelottavalta! Tai sitten en vain ole tottunut peittämään ihoani näin voimakkaasti. Jälki on kuin blur-efektillä varustettu mainoskuva, vaikka yritin olla muokkaamatta kuvaa ollenkaan. Kuvasta näkyy myös, kuinka meikkivoide ei hirveästi tuo kuulautta ihoon, miksi käytänkin sitä vain osassa kasvojani. Poskille kun haluan kunnon hehkun!

Vaikka meikkivoide on öljytön, en ole kokenut, että se kuivattaisi ihoa.  Mutta jos iho on kovin korppu ja ihorämmäleitä on pitkin otsaa ja nenää, tarttuu tämä voide niihin kyllä tiukasti kiinni, jolloin ihon kuivuus voi korostua. Kunnollinen kosteutus siis aina alle!

Tässä vielä muut tällä hetkellä paljon käyttämäni meikkivoiteet. Ikisuosikki Lumenen Seerumimeikkivoide (saatu), aiemmin mainitsemani Lancôme Miracle Cushion (saatu), Reetalta ostettu Make-up Studion meikkivoide sekä Lancômen jo valikoimista poistunut (nyyyyyyh!) Photogenic Lumessence, jonka rippeitä säästän viimeiseen asti!

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Hannele (Ei varmistettu) http://meikinloppu.blogspot.fi

Tuo mattavoide vaikuttaisi kyllä täydelliseltä omalle punoittavalle rasvanaamalleni :)

elisabeth (Ei varmistettu)

Heippa, ei liity kyllä aiheeseen mitenkään, mutta kysympä silti. Hehkutit nuita secretin dödöjä tossa joku päivä. Myydäänkö niitä vain jenkeissä kaupoissa?

Tiina (Ei varmistettu)

Heips, osaatko kertoa, mikä noiden peittävyys on suhteessa Lumenen CC voiteeseen? :)

Caz (Ei varmistettu)

Musta se blurkin jättää turhan tukkoisen pinnan, vaikka muuten huippukamaa onkin. Tosin en osaa laittaa meikkivoidetta vain vähän tai edes sopivasti, joten vika lienee käyttäjässä... Vaan minäpä olenkin sillä tavalla fiksu epeli, että teen oman ihannesekoituksen! :D Eli 3 osaa bluria ja 1 osa ihanaa seerumimeikkivoidetta. Täydellinen omalle nassulleni, jossa kyllä on peitettävää punaisuuden muodossa.

Tuliskohan tästä uudesta matasta ja seerumiversiosta hyvä mix..? Kokeile ja raportoi, pliiis!

Kommentoi