Luomiväriyllättäjät

NUDE

Sain jokin aikaa sitten Oriflamelta muutamia meikkejä testiin. Olen niin vannoutunut Urban Decayn Naked-palettien käyttäjä, etten suoraan sanottuna uskonut Oriflamen The ONE Colour Match -duoluomivärien yltävän lähellekään Nakedin asettamiin korkeisiin standardeihini. Toisin kävi! Nykyään, kun lähden reissuun, nämä söpöt pikku duot kulkevat kätevästi matkassani ja jättimäiset Nakedit jäävät kotiin.

Tässä kuvassa näkyy saamani sävyt. Ne ovat kaikki siis tosi neutraaleja ja niillä voi tehdä silmämeikin niin päiväksi kuin illaksi Sävyt vasemmalta oikealle (ylä- ja alakuvissa): Bronzed Brown, Black Pearl ja Rose Taupe. Duojen värit ovat siis yllättävän pigmenttipitoisia ja niissä on jopa sitä "kermaista" koostumusta, josta usein Naked-palettien kohdalla puhutaan. Värit pysyvät hyvin luomilla, vaikkakin tähän en voi antaa täysin tieteellistä vastausta, sillä käytän aina luomivärien alla primeria. Mutta olen kyllä kuullut, että nämä pysyvät yli 10 tuntia hikihelteilläkin ;)

Yläkuvassa näkyy myös 5-in-1 Wonder Lash -maskara, joka on muuten ollut aikamoinen yllättäjä itsekin! Sen epäsymmetrinen harja on toiselta puolelta lyhytharjaksinen ja toisella puolelta pidempi- ja harvaharjaksinen. Lyhyillä harjaksilla saa siis kerralla reippaasti väriä ja pitkillä harjaksilla saa vielä paremmin eroteltua ripset.

Päätinkin napsaista pari kuvaa yhdestä simppelistä arkimeikistäni, jonka tein Bronzed Brownin sävyillä sekä Black Pearl -duon mustalla sävyllä. Bronzed Brown näyttää nimestään huolimatta omalla ihollani enemmänkin harmaalta kuin ruskealta, mutta itse tykästyin juuri siksi tähän kylmään taittavaan sävyyn.

Oletteko te jo ehtineet testaamaan näitä duoja? :)

Ps. yritän kovasti päästä mukaan seuraavaan huulipunatrendiin; ruskeisiin sävyihin ja ysärihuuliin. Olenkin aloittanut totutteluni kuvassa näkyvällä Lumenelta saadulla Wild Rose -huulipunalla, 89 Kuunvalo. Kuten muutkin uudet trendit, tämäkin tosiaan vaatii kuukausien totuttelun! Vai mitäs te tykkäätte? ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

Kommentit

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.de/

Tosi hyvännäköisiä sävyjä, juuri tollaisia jokapäivän luomivärejä! :)

Juille (Ei varmistettu) http://juilles.blogspot.com

Kiva lukea näin hyvä kokemus! :) Mullakin yksi duo odottaa testailua, mutta en ole vielä päässyt sinne asti. Täytyykin ehkä ottaa se jonon ohi siis. ;)

Ilona (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/

Komppaan Juillea, kiva kuulla että tykkäsit näistä! Mulla odottelee näistä pari testailua, mutta mäkään en ole ihan niihin asti vielä ehtinyt- liikaa jänniä asioita MACilta. :D Pitää ehkä joku päivä ottaa ihan asiaksi tehdä noilla päivämeikki!

Erika Naakka
NUDE

Joo kyllä mä näihin oon tykästyny! Tänään kokeilin ekaa kertaa ilman primeria (alla siis kyllä meikkivoide) ja tää on pysynyt ilman mitään kertymistä! Ikinä ei oo luomiväri pysynyt näin hyvin ilman pohjustusta.

Tiina (Ei varmistettu)

Moi! Laitatko sä sun kulmat nykyään jotenkin eri lailla? Just katselin sun viime vuotista kulmakarvarutiinitutoriaalia ja näissä uudemmissa kuvissa ne näyttää vaalemmilta. Henkilökohtaisesti tykkään tästä uudemmasta tyylistä enemmän, ja mietin että olisitko voinut tehdä uuden tutoriaalin kulmakarvoista? Sä osaat tehdä niin hyviä tutoriaaleja. :)

Kati Laitinen (Ei varmistettu)

Miun kautta voitte saada asiakasnumeron Oriflamelle ja tilata näitä ihanuuksia -25% luettelohintoja edullisemmin :) katilaitinen82@gmail.com -KATI-

Kommentoi