Maailman monikäyttöisin luomiväripaletti

NUDE

..on IsaDoran Eye Shadow Palette, sävyssä 50 Matte Chocolates. Moni teistä on varmaan huomannutkin, että käytän tätä lähes kaikissa meikkitutorialeissani ja taitaa tämän nimi vilahtaa kaikissa FOTD-kuvissakin. Piti nyt oikein tehdä tästä superluomiväristä ihan oma postauksensa, oodi IsaDoralle! ;)

Ensinnäkin kaikki napit toimivat tietysti hyvinä ja runsaspigmenttisinä luomiväreinä, mutta lisäksi tällä yhdellä paletilla voi hoitaa niin kulmakarvat kuin kasvojen varjostamisen! Kulmiin olen käyttänyt tätä jo alusta asti, mutta tuon varjostusmahdollisuudet tajusin vasta vähän aikaa sitten. Silmämeikissä käytän tätä lähes joka päivä ja juhlameikissä myös useimmiten.

Siitä on nyt ainakin vuosi, ellei kaksikin, kun ostin omani Sokokselta. Hintaa tällä on noin 24 euroa, mikä voi olla monille pieni kynnys ostamiseen. Suosittelen silti panostamaan, sillä tämä on tosi riittoisa ja viidestä luomivärinapista usein joutuukin maksamaan. Kipin kapin siis IsaDoran hyllylle :)

Kannattaa rohkeasti käyttää meikkejä muuhunkin, kuin mihin ne on alunperin tarkoitettu. Esimerkiksi huulikiiltoa voi käyttää poskipäillä, ripsaria kulmakarvoissa ja vaikkapa kajalia huulten värittämisessä, think outside the box! Niin ne ammattimeikkaajatkin tekevät ;)

Kommentit

laura (Ei varmistettu)

hmmmm, voisin jopa harkita tämän hankkimista, itselläni 90% käyttämistäni luomiväreistä on ruskean/kullan sävyisiä :--) Miten muuten kulmista saa sellaiset ryhdikkäät luomivärillä/kulmavärillä?

Oon tottunu käyttään kulmakynää ja kun kokeilin kulmavärillä ja siveltimellä, oli jälki jotenki utuinen. Onko se vaan harjotuksen puutetta :--DD??

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

Heh, no voisin kyllä jossain vaiheessa tehdä tutorialin tästä :) Mutta kyllä luomivärillä tehdyt kulmat ovatkin pehmeämmät ja luonnollisemman näköiset.

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Mä oon kans käyttäny tota palettia niin luomivärinä, kulmien meikkaamisessa ja varjostamisessa! Pitääki varmaan hakea uus, ku sopivia varjostusvärejä ei oo löytyny mistään, ja edellisestä paletista hajos juuriki varjostusväriks sopiva nappi. :/ Toi 24 euroo ei kyllä oo paha, ku tietää, että tolle paletille tulee niin paljon käyttöä ja vieläpä joka kerta meikatessa :)

Mari (Ei varmistettu)

Itsekin omistan kyseisen luomiväripaletin ja se on kyllä ihan huippu! :) Toistaikseksi olen kylläkin vaan käyttänyt värejä pelkästään luomiin, mutta täytyisi ehkä kokeilla noita muitakin vaihtoehtoja jatkossa! Mihin kohtiin kasvoissasi käytät noita varjostamiseen soveltuvia sävyjä?

Erika Naakka
NUDE

Mulla taisi viime viikolla olla varjostamisesta video täällä blogissa. Eli siis varjostaminenhan tehdään poskipäiden alle, leuan alle, hiusrajaan ja nenänpieliin :)

Riikka (Ei varmistettu)

pitääpä harkita ostamista :D itse olen aikoja sitten jo luovuttanut kulmieni kanssa kun en millään saa niistä saman näköisiä ja jos saan niin ne on sitten liian tummat -.- ... olisiko mitään vinkkejä kulmien tekoon?? olen YRITTÄNYT tehdä niin kulmakynällä kuin luomiväreilläkin :)

Niina (Ei varmistettu)

Voisitko esitellä kaikki sun omistamat luomivärit, huulikiillot ja -punat? :)
Olisi kiva nähdä ne kaikki yhdessä postauksessa, jotta vois hahmottaa millä teet meikkisi!
P.s. Asukuvia odotellessa!!! ;)

pemmikka (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos tekisit postauksen missä näyttäisit luomivärillä tehdyt kulmat ja erityisesti kasvojen korostuksen :)

Carolin (Ei varmistettu) http://minboudoir.blogspot.com/

Mulla on saman värisiä Paris & Berlinin luomivärjeä ja nekin ovat todella monikäyttöisiä. Luomivärit sopii usein tosi hyvin varjostamiseen :) xx Carolin, Min Boudoir

meow (Ei varmistettu)

Nyt heräsi kiinnostus tuota palettia kohtaan :) Pitää kattoa jos sen jossain vaiheessa nappaisisikin matkaan Sokokselta.

Käytän lähes päivittäin meikatessani jotain tuotetta johonkin, mihin sitä ei ole tarkoitettu :D Silti mua jotenkin inhaisee ajatus huulikiillosta poskipäillä, njäh.. Ehkä oon outo x)

Sanni (Ei varmistettu) http://sanni-fashionwarrior.blogspot.fi/

Ostin tuon kyseisen paletin myös jo aikoja sitten ja on ollut siitä asti kovassa käytössä, niin silmämeikissä että kulmakarvoissa:) Suosittelin tätä tuotetta myös äidille ostettavaksi, ja hän on tykännyt paletista myös kovasti. Harmi vaan, että tuo varjostukseen hyvin soveltuva väri pääsi multa rikkoutumaan:( se oli mun lempparisävy noista viidestä joten harmittaa kovasti. p.s. Erittäin siistin näköinen ja hyvä blogi sulla:)!

Erika Naakka
NUDE

Voih :/ Aina ne parhaat pääsee rikkoutumaan.

Kiitos! :)

Kommentoi