Maker Academy Fashion Challenge 2013

NUDE

Pääsin viime viikolla seuraamaan ja tuomaroimaan aika mielenkiintoista kisaa, nimittäin helsinkiläisen meikki- ja maskeerauskoulu Maker Academyn Fashion Challenge -meikkikisaa. Kilpailijat olivat Maker Academyn oppilaita ja tuomaristoon kuuluivat siis Mariela Sarkima, Mirkka Metsola, Anu Levy, Teri Niitti plus meikä :)

Kynnetkin piti olla teeman mukaiset. Tässä tehtiin upeita mustia tipsejä kynsiin. Ja hei, mikäs lehti se tuolla takana häämöttääkään! ;)

Modern mod -kategoriassa nähtiin aika upeita rajauksia, kuten yläkuvasta näkyy. Kilpailijoille oli ennen kisaa siis annettu teema, jonka mukaan meikki, hiukset ja stailaus piti tehdä. Teemoja oli neljä: Black Dahlia, Lost in Paradise, Supernatural ja Modern Mod. Mallin meikkauksen lisäksi piti tehdä myös työsuunnitelma, "leiska", jota tuomarit myös arvostelivat.

Mariela tutkailemassa työsuunnitelmaa, jonka teemana oli Modern Mod. Tuomariston piti arvioida mm. työsuunnitelman ja teeman toteutumista, työn edelläkävijyyttä, luovuutta sekä tietysti kokonaisuutta.

Kisassa nähtiin mm. ruusu-, timantti, ja sinihuulia, raitakynsiä sekä wet-look -kampauksia. Lopuksi valokuvaaja Iiro Muttilainen otti kaikista malleista kuvat ja päivän päätteeksi julistettiin kisan voittajat. Ja tässä teille koko kilpailun voittolook: Eveliina Tuukkasen tulkinta Supernatural-teemasta. Upea meikki ja tääääydelliset kulmakarvat! Eiks je? ;)

Kommentit

Mariela (Ei varmistettu) http://www.marielasarkima.com

Kiitos Erika tuomaroinnista!
Oli kyllä huippu päivä. Tällasia haasteita kaivataan, vai mitä! Oli ihana nähdä meikkioppilaat inspiroitumassa ja kokeilemassa rajojaan!!!

XoXo
Mariela

Erika Naakka
NUDE

Ja kiitos sulle Mariela, kun kutsuit mut mukaan pällistelemään ja tuomaroimaan ;)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Tuo turkoosi "twiggymeikki" on tosi mahtava!

MIe (Ei varmistettu)

Onkos tuo malli malla hyttinen?

Ida-Maria (Ei varmistettu)

Viimekauden huippumalli haussa kilpailijoita! Ja oma lemppari Malla:) Upeita!

Erika Naakka
NUDE

jep, moni huippislainen oli kisassa mukana :)

Kommentoi