Malliksi Hair Bible -kirjaan? Joo!

NUDE

Huomenna käynnistyy uuden Hair Bible -kirjan mallihaku ja Mariela Sarkima pyysikin minua kehottamaan teitä, hyvät lukijani, lähtemään hommaan mukaan :) Marielan Make Up Bible on supersuosittu meikkikirja ja nyt se saa jatkoa hiusten ja kampausten saralla. Hair Bible -mallicasting pidetäänkin nyt yhdessä Olivia-lehden kanssa, Olivian nimpparit-tapahtuman etkoilla huomenna keskiviikkona 29.5. klo 14-18! Ja kyllä, teikäläinen on kutsuttu ;)

Et siis tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta mallina olemisesta. Riittää, kun saavut paikalle mahdollisimman luonnollisessa meikissä ja hiuksissa. Marielan oma Beauty Team sukii kaikkien halukkaiden hiukset ja puuteroi nenänpäät koekuvauskuntoon :)

Mikko Rasila ja Mikko Puttonen ottavat kaikista samalaiset, yksinkertaiset casting-kuvat edestä ja sivusta. Lisäksi kaikki saavat täytettäväkseen lomakkeen, jossa voit kertoa, millaisiin kuviin haluaisit mukaan. Valittavana ovat esimerkiksi se, haluatko, että hiuksiasi leikataan tai värjätään vai haluatko kuviin, joissa sinulle tehdään vain kampaus. Mallit valitaan ennen juhannusta ja varsinaiset kuvauspäivät sovitaan sitten mallin kanssa erikseen.

Eli nyt ihmeessä kaikki mukaan tähän jännittävään projektiin! Mäkin lähtisin, ellen olisi (taas) jumissa täällä Varsinais-Suomessa :( Ja kertokaa mullekin, jos joku teistä innostui. Ja täältä voit muuten käydä kurkkaamassa tunnelmia viime vuoden kuvauksista (Vimeo).

Kommentit

Emmi (Ei varmistettu)

Voi että, kun on huonoon aikaan! Olen töissä 12-18 eli menee juuri päällekkäin :( tää olis ollu niiin kiva

Marjaana (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Onko hiusten pituudella väliä? Toihan ois nimittäin aika hauskan kuulonen tapahtuma mutta en tiiä riittääkö näiden mun kutrien pituus kauheen säväyttäviin kampauksiin... :D

Marjaana

Erika Naakka
NUDE

en usko, että sillä on väliä. Mariela haluaa kuulemma mahdollisimman eri näköisiä ja ikäisiä tyyppejä joista voi sitten valitan tytöt erilaisiin kuvauksiin :)

Mariela (Ei varmistettu) http://www.makeup-bible.com

Kaikki hiuspituudet otetaan ilomielin koekuvattavaksi! Ja niitä kantavan mallin ei todellakaan tarvitse olla ammattilainen, kaiken ikäiset ja kokoiset naiset ovat lämpimästi tervetulleita! ;)

Kommentoi