Manikyyrin pelastus reissun päällä

Kertakäyttöiset Treat Collection Gentle Nail Polish Remover Wipe -kynsilakanpoistoaineliinat ovat näkyneet jo varmaan jokaisessa suomalaisessa naistenlehdessä ja todella monissa blogeissa. Itse en päässyt tähän hypetykseen mukaan millään, sillä en tajunnut miksi kukaan käyttäisi kertakäyttöistä liinaa, kun kotoa löytyy pumpulia ja iso pullo kynsilakanpoistoainetta. Niin. Kotoa.

treat gentle nail polish remover.jpg

Tajusin tämän tuotteen nerouden käydessäni vähän aikaa sitten viikonloppureissulla äitini luona Satakunnassa. Lähdin perjantaina poikaystäväni ja hänen kaverinsa illanvieton alta niin haipakkaa pois, että unohdin poistaa kynsistäni jo pahasti kuluneet kynsilakat. En yleensä kestä katsoa reunoilta kulunutta manikyyriä päivää kauempaa ja nyt edessä oli kokonainen viikonloppu!

Onneksi tajusin tsekata toilettilaukkuni pohjalta, josko siellä vielä lymyilisi yksi Treat Collectionin kertakäyttöinen kynsilakanpoistoliina. Olin heittänyt sen sinne ajat sitten tarkoituksenani testata sitä, mutta koska olen yleensä hyvin tarkka kynsilakoistani, ei tarvetta ole tätä ennen tullut. Ja NYT tajusin hypetyksen!

Liinaa kätevämpää matkaseuraa ei voisi olla. Kuka nyt jaksaisi esimerkiksi lomalle ottaa mukaan kokonaisen pullon kynsilakanpoistoainetta ja vielä ne pumpulilaputkin? Tämä liina riittää poistamaan lakan 20 kynnestä ja itse poistoaine (joka sekin on suuren hypetyksen kohteena) on paljon hellävaraisempi kuin muut. Se on soijapohjainen ja siinä on arganöljyä sekä A-, E- ja C-vitamiinia. Yksi paketti maksaa 1,80 e ja 25 liinan paketin voi ostaa noin 34 eurolla (Oletkaunis.fi) ja jälleenmyyjät löydät täältä.

Muita tähän tai merkin muihin tuotteisiin ihastuneita? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *