Mariela Sarkiman meikkivoidekombo

NUDE

Useimmiten meikkaajat sekoittavat pohjameikkiä varten meikkivoiteista ja kuultovoiteista erilaisia yhdistelmiä. Itsekin olen useasti lisännyt meikkivoiteen sekaan kuultoa antavaa primeria, jolloin lopputulos on kuulas ja riittävän peittävä.

Mariela Sarkiman supersuosittu Make Up Bible -meikkikirja saa pian seuraajakseen Hair Biblen, joka on vain muutaman viikon päässä julkaisustaan. Mariela paljastikin tällä videolla, että kaikki uuden kirjan meikit on tehty tietyllä meikkivoidekombolla, joka on helppo toteuttaa itsekin.

Eli kauniin, kuulaan ja pysyvän meikin salainen resepti tulee tässä: yksi kolmasosaa kuultomeikkivoidetta + kaksi kolmasosaa mattameikkivoidetta. Itse käytin suosikkimeikkivoidettani Lumenelta saatua Touch of Radiance seerumimeikkivoidetta sekoitettuna Lumenen Triple Stay -meikkivoiteeseen, mikä ei sinänsä ole mattaisimmasta päästä, mutta antaa kiillottoman ja kestävän lopputuloksen.

Sekoita siis vain meikkivoiteet toisiinsa ja levitä meikkivoidesiveltimellä tai sormin kasvoille. Yksinkertaista, eikö? Ja niin ihana lopputulos iholla. Mitäs te olette mieltä? :)

Follow / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Eliisa (Ei varmistettu)

Kombot on loistavia! :) Itsellä on nyt talvella käytössä 1/3 Lancome Teint Miracle ja 2/3 Teint Idole Ultra 24H.

Erika Naakka
NUDE

uuuuuuuu no toi kuulostaa aika luksukselta :P

Anni (Ei varmistettu) http://designineyes.blogspot.fi

On kyllä todella kaunis lopputulos! Siulla on upea iho muutenkin.

Olen tykännyt paljon tuosta Seerumimeikkivoiteesta, koska se ei korosta yhtään pintakuivuutta tai muita epätasaisuuksia. Hmmm, voisinkin kokeilla sekoittaa sitä Lumenen CC:hen tai muihin vähän peittävämpiin meikkivoiteisiin, jotka ovat yksinään käytettynä turhan "tunkkaisia". Kiitos tästä vinkistä!

Erika Naakka
NUDE

joo Lumenen CC on tosi peittävää, mutta joissain tilanteissa se on ihan ehdoton :)

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Jestas, miten upean hehkuva ja tasainen iho! Haluan heti kokeilla tuollaista comboa, tosin omasta ihostani saa yhtä virheettömän vain photarilla ;)

Erika Naakka
NUDE

Heheh kamera sumentaa vaan sopivasti oikeista kohdista ;P

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Pitääpä itsekkin koittaa :D Kaunis koru sulla kaulassa :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

Kiitos, se on Glitteristä saatu :)

Luuli (Ei varmistettu)

Oh ihana iho! Tuo on varmasti hyvä combo, harmi että nuo molemmat onvarmaa aika tummia itselle :/ Osaisitko suositella mitä Lumenen cc n sekoittais? Peittävyyttä ei kauheena sais lähteä mut kuultoa olis kiva saada kevääksi :)

Jonna (Ei varmistettu) http://jonnamaista.blogspot.fi/

Vau, todella kaunis ja kuulas lopputulos! Ja nuo kulmasi hipovat kyllä täydellisyyttä muotoineen päivineen. Olen aina lohduttautunut sanonnalla "eyebrows are sisters - not twins", mutta sä nyt kumoat kyllä tuon.. :D

Erika Naakka
NUDE

Hehe eikä! No kiitos :) ♡

Liisa (Ei varmistettu)

Minä olen ollut tyytyväinen sellaiseen yhdistelmään, että alle tuota Lumenen seerumimeikkivoidetta ja päälle ohuelti "puuteriksi" Everyday Mineralsin basea. Tulee melko peittävä mutta ei tunkkainen eikä täysin matta lopputulos. Pitääkin kokeilla tuota seerumimeikkivoidetta myös miksattuna CC-voiteeseen joka mulla on odottamassa. Kiitos vinkistä!

christina lindgren (Ei varmistettu)

Ihana iho ja meikki! Ihailen myös huulipunasi. Voitko kertoa väri ja mikä Lumenen huulipunasta on kyse!??

Erika Naakka
NUDE

Muistaakseni Lumenen Raspberry Miracle -huulipuna sävy 10 Niityllä :)

Pia-Sofia (Ei varmistettu)

Hei, rohkea lähikuva, minusta ei siihen kyllä olisi :). Mutta minusta meikkipohja on on liian tumma ja punakka, johtuu varmaankin tuosta triple stay meikistä josta riittäisi 2 sävy. Itse tykkään tuosta seerumi meikkivoiteesta ja lisään vain peitevoidetta sinne mistä liikaa kuultaa kirjavuus läpi.

Erika Naakka
NUDE

Heh, onkohan meillä ihan erilaiset näytön asetukset, sillä mun silmissä meikissä ei ole yhtään punaisuutta :D Pieni häivähdys poskilla, poskipunana tietysti.

Kommentoi