Markkinoille uusi kuivashampoo

NUDE

Koska itse ainakin olen kuivashampoohullu, ajattelin jakaa teidänkin kanssanne tämän uutisen: Garnierilta tulee pian myyntiin oma kuivashampoo! Garnier Fructis Nordic Hair Care -kuivashampoo tulee myyntiin marraskuussa ja hinta tulee olemaan kuuden euron tienoilla. Eli kuivashampoiden ystävät, pitäkää silmänne auki ;) Ei mul muut, mo!

Kommentit

ME (Ei varmistettu)

en ole ikinä kokeillut kuiva shampoon käyttöä osaisitko kertoa mitä eroa siinä on normaaali shampooseen ja mitä hyötyä siitä on??

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Jee!! :) Pakko kokeilla! Kuivashampoot <3

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! :)

Katya (Ei varmistettu) http://im-not-bulletproof.blogspot.fi

Mikä on sun suosikki kuivashampoo? :)

Erika Naakka
NUDE

Tällä hetkellä ehdottomasti Four Reasonin Hair Powder. Vaikka se onkin hiuspuuteria, se ajaa saman asian :)

mimos (Ei varmistettu)

Kyllä tuo löytyy jo kaupan hyllyltä, ainakin Tokmannilla on jo..

Erika Naakka
NUDE

Ootko ihan varma, että se on juuri tätä samaa? Koska myyntiin tämän pitäisi tulla tosiaan vasta parin kuukauden päästä.

mimos (Ei varmistettu)

Melkosen varma olen, kun purkki ihan samanlainen ja hyllyreunalapussa lukee 'kuivashampoo' olen kyseisessä myymälässä töissä, voinhan sen toki uudelleen vielä tarkistaa. Hinta oli 5,90€

Kipsu (Ei varmistettu)

Onko tämä mainos? Olis edelleen mukavaa jos jossain lukisi mainos selkeästi... Ja jos ei ole niin pahoittelen, mutta tuntuu niin typerältä että mainostaisit etukäteen jotain tuotetta, joka ensinnäkin tulee markkinoille vasta kuukausien päästä, mutta tiedät jo tarkalleen nimen hinnan jnejne.

Erika Naakka
NUDE

Eikö ole hankalaa seurata kauneusblogeja, koska lähes jokaisessa postauksessa on jokin tuote, jota voi kehua ja "mainostaa", vaikka itse sen olisi ostanutkin? Ja edelleen kerron kyllä aina, jos olen saanut tuotteen blogin kautta testiin - kun se piilomainontahan on tosiaan Suomessa laitonta. Ja en ole saanut tätä tuotetta, vaan kuulin vain mielenkiintoisen uutisen, jonka halusin jakaa teille lukijoillekin. Saan lehdistötiedotteita, joissa näistä tuoteuutuuksista kerrotaan ja siksi tiedän hinnan ja julkaisupäivän.

Lilja (Ei varmistettu)

Siiis mikä ihmeen kommentti tää on? Nimenomaan kauneusbloggaajan tehtävä on kertoa mitä kaikkea kivoja uutuuksia on tulossa. Toimittajat ja bloggaajat saa tiedotteina infot (myös ne nimet ja hinnat, kuvatkin) uutuuksista ja heidän tehtävä on halutessaan viedä sanaa uusista tuotteista eteenpäin. Jessus...jotain rajaa kriittisyydessäkin..

mimos (Ei varmistettu)

Jep oikeessa olin! Tämä on jo kaupoissa, ostinkin sen kun oli niin hyvä tuoksu, en vielä testannut. :)
Joten jos haluaa koittaa niin kaikki vaan tokmannin myymälöihin! ;)

ani (Ei varmistettu)

kyllä tätä nyt jo saa kaupoista, itse ostin tänään citymarketista hintaan 3.95 :)

Kommentoi