Marraskuun suosituimmat

NUDE

Näistä te Google Analyticsin mukaan tykkäsitte tässä kuussa :) Postaustoiveita otetaan hei kans vastaan!

1. Kaksi edullista yllättäjää. Eli kun Essencen halpismeikit löivät meikäläisen ällikällä.
2. 10 alle 10. Hyvää kosmetiikkaa voi myös saada halvalla!
3. Kevään 2017 ihanimmat kampaustrendit.
4. Linnan juhlat 2016: meikin ja kampauksen suunnittelua.
5. Ohjeet 3D-lettiin.

bloglovin' + facebook + youtube + instagram

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sellainen postaustoive, että tee joku kiva silmämeikki tosi raskasluomiselle vihreäsilmälle! Joo, voi kyllä olla vaikeaa kysellä ketään kaveria malliksi, kun raskaat luomet ei taida olla imarteleva kommentti :D Mutta sellaisesta aiheesta olisi kiva lukea, mielellään kuvien kera.

MariR (Ei varmistettu)

Miul kans vihreet silmät ja raskaat luomet! Tuntuu että luomiväri ja rajaus on kamalan vaikeat saada nätisti.. millaiseen muotoon ne kannattaisi laittaa, ettei vahingossa korosta luomien raskautta entisestään?

Elisaaaå (Ei varmistettu)

Toivoisin vertailupostausta suosituimmista irtoripsistä, esim Kissin Ritzyt, Ardellin demi wispies ja ehkä red cherryn vastaavia...? :) Myös Aasian kosmetiikkamarkkinoiden ripsivärit kiinnostavat! En siis puhu peruskaneboista, vaan esim. Innisfree.

Erika Naakka
NUDE

Kiitos toiveesta! :) Aasiasta tilaaminen on mulle toooosi vierasta ja esimerkiksi Kiinasta en eläinkokeiden takia tilaisikaan. Mutta irtoripsivertailu voisi olla tosi hyvä idis! Itse oon tykännyt juuri Kissin ripsistä ja noista Ardellin Demi Wispiesistä. Eli laitetaan muistiin :)

Jauu (Ei varmistettu)
Erika Naakka
NUDE

Oho en tiennytkään että Biodermaa saa tuolta! Mutta olen kyllä pari kertaa siitä täällä kirjoitellutkin, esim täällä: http://www.lily.fi/blogit/nude/2-x-luottomeikinpoistoaineeni  Eli jos olet sitä harkkinnut ostavasi niin suosittelen ehdottomasti. Mikään misellivesi ei ole noin hyvää!

pussukka (Ei varmistettu)

kun painaa tuota essence-linkkiä niin avautuu vaan joku völyymiripsarijuttu...

Erika Naakka
NUDE

Oho! Kiitos huomautuksesta, vaihdankin sen heti. Tässä vielä oikea linkki: http://www.lily.fi/blogit/nude/kaksi-edullista-yllattajaa :)

Kommentoi