Matkalla takaisin blondiksi

NUDE

Viime viikonloppu tuli vietettyä Helsingissä ja reissu pitkittyikin päivällä, koska tarkkasilmäinen kampaajani Johanna oli blogistani bongannut juurikasvuni ja ehdotti värjäysaikaa heti maanantaille. Siis kuinka monella oma kampaaja seuraa blogista asiakkaansa väritilannetta?! :D Pääsin siis Johannalle Punavuoressa sijaitsevaan kampaamo Pin Upiin hiusten kevätpäivitykselle :)

Meikäläisellähän on nyt juuri sopivasti sen värinen tukka, että juurikasvulla hiusrajani näyttää karanneen pari askelta taaksepäin. Yritin demota sen mahdollisimman hyvin seuraavassa kuvassa. Muuten tukan tilanne ei ollut katastrofaalinen, olinhan käynyt Pin Upissa viimeksi tammikuussa (postaus). Mutta yksi juttu on alkanut houkuttaa yhä enemmän, nimittäin vanhat kunnon raidat!

 

Julkkisten kuontaloissa on yhä enemmän alkanut näkyä raidoitusta ja oma inspiraationi taisikin lähteä näyttelijätär Chloe Moretzin hiuksista. Hänellä raidat näkyvät melko selvästi, mutta silti lopputulos on tyylikäs eikä liian palkkiraitamainen.

Tyveni on ollut tumma jo jonkin tovin, joten kaipasin jotain pientä lisää. Päätimme siis Johanna kanssa lähteä vaalentamaan hiuksiani raitojen avulla. Lisäksi latvoille tehtiin pieni kirkastus lyhyellä vaalennuspesulla ja tietysti tuo "karanneen hiusrajankin" tilanne korjattiin. Kyllä taas kelepaa! Kiitos jälleen kerran tukkataituri Johannalle!

Pin Up sijaitsee Helsingin Punavuoressa ja ajan voit varata netin kautta TÄÄLTÄ tai soittamalla numeroon 040 9636557.

Mitä teillä on tähän raitainnostukseeni sanottavaa? ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.purkkimafia.fi/

Hyvännäköinen väri! Kyllä raidat toimii aina, varsinkin näin kevättä kohti mennessä :) Mä tykkään ehkä eniten itsekin tehdä vaaleita raitoja töissä :)

Erika Naakka
NUDE

Niinpä! :) Kiitos kehuista ;)

Mirssiina (Ei varmistettu) http://prettysweet.purkkimafia.fi/

Oi, todella nätit!

Erika Naakka
NUDE

Jee kiitos :)

chatte (Ei varmistettu)

Näyttää todella kivalta, mukavaa piristystä ihan tavalliseen liukuväriin. :)

Nella / Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi

Ihana väri, kyllä sun kampaaja osaa asiansa :)

annika s (Ei varmistettu)

On kyllä onnistunut lopputulos :) mullaki olis raidat tavotteena seuraavalla kampaaja kerralla! :D

Laura (Ei varmistettu)

Upea hiusväri! Hyvä päätös :) Itselleni raidat ovat ihan must. En voisi ajatella meneväni kampaajalle ilman, että hiustani ei raidotettaisiin. Kaavoihin kangistunut or not, niillä pötkitään vielä pitkälle! :)

Kommentoi