Maybellinen Fashion Week -meikkivideo

NUDE

Mua pyydettiin pari viikkoa sitten mukaan aika jännittävään kisaan, Maybellinen New York Fashion Week Who's got the look -kilpailuun, jossa tarkoituksena oli valita itselleen kolmesta inspiraatiokuvasta mieluisin ja tehdä sitten video kuvan meikistä. Ja munhan oli pakko suostua, ja tänään esittelen videon teille :)

Itse valitsin insipraatiokuvan, jonka meikki eniten tuntui omalta. Mallilla on siinä trendikkään hopeiset luomet ja huulissa ihanan kesäinen pinkki sävy. Eikä rajauskaan ole liian kissamainen mun makuun :) Kaikki tarvittavat meikit toimitettiin kisaajille kotiovelle ja alla olevasta kollaasikuvasta selviääkin, mitä kaikkia meikkejä videossa käytin. Ja hei, siis toi huulipuna. Olen himoinnut Color Sensational -punia siitä lähtien, kun sellainen vilahti Costumessa ja nyt kun onnekseni sellaisen sain, oon täysin myyty!

Kahteen kertaan editoitu (ekalla kerralla edintointiohjelma tilttasi juuri, kun olin saamassa videon valmiiksi, aaargh) videoni löytyy Maybellinen Who's Got The Look -kampanjasivuilta, jossa voit äänestää lempparivideotasi kaikkien kisavideoiden joukosta :) Ja hei, eniten ääniä keränneen videon tekijä lähtee syksyllä New Yorkin muotiviikoille! Sinne oli ihan uskomatonta päästä :) Tässä vielä kuva valmiista meikistä:

Ps. näytän videolla myös vinkin siihen, miten huulipunaa voi käyttää poskipunana! Käytän huulipunakikkaa aina usein, sillä poskipuna-arsenaalini on suoraansanottuna aika säälittävä.

Jos siis katsoit videoni, kerro ihmeessä mielipiteesi? :)

Yhteistyössä: Maybelline

Kommentoi