Meikkausvinkit ja ohjevideo raskaille silmäluomille

Muutamaan otteseen olen saanut postauspyyntöjä raskaiden silmäluomien meikkaamiseen ja nyt, kun törmäsin Pixiwoon videoon aiheesta, päätin toiveet vihdoinkin toteuttaa. Tällä postauksella en tietenkään halua ilmaista, että raskaat ja roikkuvat silmäluomet olisivat mitenkään huono asia. Kaikkien silmät näyttävät erilaisilta, mutta juuri tällainen ominaisuus voi joskus vaikeuttaa meikkaamista. Esimerkiksi vaivalla väkerretty rajaus voi vääntyä, kun ihopoimu laskeutuu luomen päälle ja väärin käytetty luomiväri saattaa korostaa raskasta luomea ja pienentää silmiä.

raskaat silmäluomet.jpg

No mistä sitten voi tietää, ovatko omat silmäluomet raskaat? Silmäluomea voi sanoa ”roikkuvaksi” tai ”raskaaksi”, jos liikkuvaa luomea ei näy kokonaan suoraan eteenpäin katsottaessa. Toisilla ominaisuus on ollut syntymästä asti, toisille se ilmaantuu vasta vanhemmiten ihon kimmoisuuden heikentyessä. Julkimoista esimerkkeinä voisi mainita Kate Mossin, Jennifer Lawrencen ja Blake Livelyn.

roikkuva luomi silmänrajaus.jpg

Raskas luomi saattaa siis tehdä muutaman haasteen meikkaamiseen. Tässä muutama vinkki, jotka kannattaa pitää mielessä silmämeikkiä tehdessä:

  • Tehdessäsi rajausta, katso SUORAAN peiliin. Älä siis alaviistoon, kuten silmänrajausta tehdessä yleensä neuvotaan.
  • Jatka rajausta reilusti yli silmäkulman, se luo nostattavan efektin silmäluomelle. Tee se niin, että jatkat alemman ”vesirajan” luomaa linjaa yläviistoon (ks. ylempi kuva).
  • Harjaantuneempi meikkaaja voi kokeilla tehdä itselleen siipirajauksen pienellä hyppyrillä. Ohjeet löydät esimerkiksi täältä ja täältä. Kikka näkyy myös alla olevassa videossa.
  • Älä levitä mitään valoa heijastavaa tai hehkuvaa raskaalle luomelle. Se korostaa ”roikkuvaa” ihopoimua ja saa sen näyttämään isommalta. Oikea tapa on varjostaa raskasta luomea ja tuoda hehkua vain aivan kulmakarvan alapuolelle.
  • Tummemman luomivärin levittäminen roikkuvalle luomelle siis luo syvyyttä, mikä saa raskaan luomen vaikuttamaan pienemmältä.

Meikillä voi luoda illuusion avarammista silmistä ja tietysti myös aavistuksen kevyemmistä luomista. Youtubesta löytyy vinkkejä pilvin pimein, joten kokeile etsiä videoita vaikkapa hakusanoilla hooded eyes. Tällä videolla Pixiwoon siskosten toinen puolisko, Sam, tekee todella paksut ja näyttävät rajaukset ja kertoo samalla vinkkejä rajausten tekemiseen raskaille luomille. Ja jos Samin paksu kissansilmärajaus tuntuu omille silmille vähän liian ekstriimiltä, tee rajaus ohjeiden mukaan, mutta jätä se vähän ohuemmaksi 🙂

Toivottavasti näistä vinkeistä oli teille apua. Ja nyt, hauskaa pääsiäistä kaikille!

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

Julkkiskuvat: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *