Meikkien säilytys

NUDE

Oliskohan yksi täydellisen poikaystävän piirre se, että se ostaa tyttöystävälleen maailman kauneimman meikkitelineen? No sellaiset multa sitten ainakin löytyy, siis täydellinen poikaystävä ja täydellinen meikkiteline ;)

Tämä siis on joululahjaksi saamani Nomess Clear makeup organizer Stockmannilta. Ja alapuolella näkyy siskolta saamani joululahja, joka sekin on ollut kovassa käytössä! :) Tämä ihanuus löytyypi Etolasta (tietääkseni).

 Millaisia meikkilaatikoita ja -kätköjä teiltä löytyy? :)

Kommentit

MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.indiedays.com

TOI TELINE ON SAATAVA! <3

Erika Naakka
NUDE

haha NO OSTA! :D taisi maksaa noin 40 egee.

Irkku81 (Ei varmistettu) http://irkku81.blogspot.com

Mulla on meikit rottinkikorissa kampauspöydällä, siveltimet ja meikkikynät ovat purkissa pystyssä. Kasvojen putsaus -ja hoitoaineet on omassaan siinä vieressä

Kiira (Ei varmistettu)

Toi organizer on kyl tosi magee! Hinta on vaan aika suolanen.. Mun meikit on kans samanlaisessa lipastotsydeemissä, tosin värinä on läpinäkyvän sijaan valkoinen (ja niitä on kaks). Niitä saa myös esimerkiksi Sokokselta:).

(Paitsi olis mulla yks läpinäkyvä missä on saksia, teippiä jne,mutta olis hyvä idea vaihtaa mielummin noi meikit tohon, joo!)

auora (Ei varmistettu)
Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Mä tein mielestäni ihan nohevan ratkaisun ostamalla Ikeasta työpöydän ja kaikenlaisia kynätelineitä, mutta auttamattomasti on kuukausien kuluessa tila loppunut kesken. Toisaalta, en tiedä onko vika säilytysjärjestelmässä vai hamstraajassa. :) Meikkitaulun näpertäminen oli kivaa, mutta sekin näyttää nykyisellään jo aika tukkeutuneelta. Näissä postauksissa kaikki oli vielä ruusuista ja avaraa.

http://viilankantolupa.bellablogit.fi/2012/09/30/meikkinurkkaus/

http://viilankantolupa.bellablogit.fi/2012/08/25/meikkitaulu/

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Ihanan huomaavainen poikaystävä! :)

miijamarya (Ei varmistettu) http://helsinkitoday.blogspot.fi/

oon ostanu tismalleen samanlaisen kun ylemmissä kuvissa pari vuotta sitten Pariisista, La Fayetten kodintavaratalosta eli La Fayette Maisonista. Maksoi alle 10 euroa. Hurja hintaero suomeen verrattuna... :( Mutta ihana ja käytännöllinen se on kyllä :)

Riikka (Ei varmistettu) http://Www.lifeandstylewithriikka.blogspot.com

Omistan itsekin hyvin samanlaisen telineen, joka tosin on hankittu nelly.com sivulta :) ja hieman edullisempaan hintaankin :)

Päivi (Ei varmistettu) http://www.misscameleon.blogspot.fi

Ihana, mutta turhan kallis tuo meikkiteline! En ole Turun Stockalta löytänyt tuollaista, onkohan se tullut hiljattain myyntiin... Noita läpinäkyviä lipastoja saa myös Akateemisesta Kirjakaupasta muistaakseni hintaan 17,90.

Tuolta löytyy minun säilytysratkaisuni. Olen tyytynyt lähinnä Ikean tuotteisiin.

http://misscameleon.blogspot.fi/search/label/kosmetiikan%20s%C3%A4ilytt%C3%A4minen

Erika Naakka
NUDE

poikaystäväni tilasi ton turun stockalle. tilaaminen ei maksanut mitään extraa :)

Kommentoi