Meikkien supernettikauppa siirtyy kivijalkaliikkeeseen!

NUDE

Nettishoppailija ilmoittautuu! Olen jo kauan ostanut suurimman osan vaatteistani ja kosmetiikastani verkosta, mutta monelle nettikauppoihin tottumattomalle meikkien ostaminen testaamatta ei tule kysymykseenkään.

Sain vähän aikaa sitten kutsun tulla tutustumaan American Express Offline -konseptiin, joka herätti heti mielenkiintoni, vaikka en paikan päälle ole vielä päässytkään. Sen idea on tuoda verkkokaupat kuluttajien lähelle ja luoda mahdollisuus testata esimerkiksi juurikin kosmetiikkaa ennen virtuaalisen ostoskorin täyttämistä.

Offlinessa on tätä ennen nähty Adidas Originals, mutta nyt liikkeen on vallannut oma suosikkiverkkokauppani Feelunique.com! Se on Euroopan suurin korkealuokkaisen kosmetiikan ja hyvinvoinnin verkkokauppa yli 20 000 tuotteen ja 500:n tuotemerkin valikoimallaan.

Itse tilaan sieltä tuotteita hyvien tarjousten ja edullisemman hintatason takia sekä siksi, että sen valikoimasta löytyy brändejä, joita ei Suomesta saa. Tilaan sieltä usein esimerkiksi Urban Decayn, theBalmin, St. Tropez:n ja Vita Liberatan tuotteita. Niin ja mainitsinko jo, että verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen!

Offline-kaupassa Feeluniquen tuotteita pääsee siis testaamaan ja tilaamaan alennettuun hintaan. Lisäksi kaupasta löytyy päivittäin ja viikoittain vaihtuvia hemmotteluja: voit vaikkapa testata maksutonta hiusten blow dry -salonkia ja lakkauttaa kyntesi kesäkuntoon. Kaiken kukkuraksi kaupasta saa mukaansa ilmaisia tuotenäytteitä valikoiduilta merkeiltä!

Tällä hetkellä Offlinesta löytyy kosmetiikkaa näiltä merkeiltä: Zoella, U feelunique ( Beauty boxes), Colab  TheBalm, Tanya Burr, Burts Bee, Caudalie, Laura Geller Beauty, Philip Kingsley, Riemann, This Works, Emma Hardie, Butter London ja Phyto. Harmi, että moni omista suosikkibrändeistäni puuttuu, mutta konsepti on silti ihan supermielenkiintoinen! Olisiko tämä nettikaupan uusi suunta?

American Express Offline * Feelunique.com sijaitsee Helsingissä Uudenmaankatu 4-6:ssa ja se on avoinna arkisin klo 11-18. Feelunique.com löytyy liikkeestä 10.6 – 26.6.

Kiinnostaako teitä tällainen offline-nettikauppa?

Kuvat: Ville Malja / American Express

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä kaupungissa?

Erika Naakka
NUDE

Helsingissä :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Todellakin kiinnostaa! Ihan mahtava idea, harmi vaan etten ole tulossa Helsinkiin tuolla aikavälillä vaan vasta ensi kuun puolella :( Lisää näitä silti!

hanna
www.hannamariav.com

nennutin (Ei varmistettu)

Hei,

pääseekö tuonne ilman Amexia?

Kommentoi