Meikkipohja supernopeasti uudella cushion-meikkivoiteella

NUDE

Cushion-meikkivoiteiden nousukiito alkoi viime vuoden alussa, kun Lancôme toi markkinoille oman versionsa. Miracle Cushion (postaus) ylsi suursuosioon ja se on edelleen yksi allekirjoittaneenkin lempparimeikkivoiteista. Koreasta lähtöisin oleva meikkivoidetrendi ei olekaan näyttämässä laantumisen merkkejä, kuten jo viime vuoden puolella epäilin, vaan nyt cushion-markkinoille osaa ottaa myös L'Oréal Paris.

Upouusi Nude Magique Cushion on toivottu lisä tälle rintamalle. Sieneen imeytetyt meikkivoiteet mahdollistavat purkin ottamisen mukaan matkalle ja helpon fiksauksen vaikkapa ennen töiden jälkeisiä rientoja ilman meikin pakkeloitumista. Vipan kanssa homma käy nopeasti, eikä omia sormia tarvitse sutata meikkivoiteeseen.

En tiedä, miksi minulla oli taas niin kovat ennakkoluulot tätä L'Oréalin uutuutta kohtaan. Ehkäpä se johtuu siitä, ettei meikäläisellä ole kovin vahvaa kokemusta lorkkulaisista meikkivoiteista ylipäätään. Pakkauksen ulkoasu myös herätti tunteen siitä, että tuotteen kohderyhmänä ovat itseäni nuoremmat naiset, joiden päivämeikki on omaani peittävämpi.

Mutta väärässä olin, taas. Pinkistä ulkomuodosta ei voinut päätellä meikkivoiteen antamaa tulosta. Se on nimittäin todella kuulas ja ihanan kevyt. Ja toisaalta kerrostettuna tarpeeksi peittävä leuassa möllöttäville näpyille. Okei, kuulaus ei pääse tässä pärstäkuvassa oikeuksiinsa, koska otin kuvan pikavauhdilla ennen tapaamista ja kuulausaspektin esilletulo jäi tarkastamatta. Mutta hehkua on, uskokaa pois ;)

Suomen markkinoilla sävyjä on neljä: 01 Rose Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla ja 07 Golden Beige. Erot sävyjen, varsinkin 03:n ja 04:n, välillä ovat melko pieniä ja olisinkin toivonut vähän suurempaa sävyvalikoimaa. 01 ei nimittäin välttämättä ole kaikista vaaleahipiäisimmille tarpeeksi vaalea ja 07 ei ole kovin tumma. Itse käytän sävyä 03, joka on itselleni juuri passeli, mutta uskoisin, että muutkin sävyt voisivat mennä omalla ihollani. Alemmassa kuvassa sävyt samassa järjestyksessä kuin yläkuvassa.

Nude Magique Cushion (vai Cushion Nude Magique?) on ollut käytössä päivittäin sen jälkeen, kun sen L'Oréalin tilaisuudesta sain testiin. Ja tällainen käy tällaiselle YSL:n ja Lumenen nimiin vannovalle kauneusbloggaajalle/toimittajalle hyvin hyvin harvoin. Rakastuin heti lopputulokseen ja tehän tiedätte, kuinka meikäläinen syttyy tuotteiden helppokäyttöisyydestä.

Siis tykkään paljon. Koklatkaa! Hinta n. 20 e.

// L'Oréal Paris' new Nude Magique Cushion is my favorite foundation ATM. It's super easy and especially quick to use. It has light coverage but it can be build up on the blemishes. I love the qlowy finish and the fact that I can carry it around in my purse and do a little touch ups every now and then (without looking caky). Perfect product from a brand I didn't expect much on the foundation field. Thumbs up!

Kommentit

Hep (Ei varmistettu)

Pakko sen verran kommentoida, että eihän tuo nyt ole mikään ihme, että L'Oréal Paris tekee halpisversioita juuri esim. Lancômen tuotteista. Molemmat kuuluvat saman omistajan eli L'Oréal Groupin alle, jolloin se on aika luonnollista, että menestyneitä uutuustuotteita lähdetään viemään laajemmalle ostajakunnalle markettikosmetiikan puolella. Samaa tapahtuu kaikkien L'Oréalin portfolioon kuuluvien brändien kohdalla.

Erika Naakka
NUDE

Juu kyllähän sen kaikki tietää, mutta ei kai siinä mitään väärää ole :) Ei kaikilla ole laittaa 50 euroa meikkivoiteeseen.

Toystory (Ei varmistettu)

Minä en tiennyt. Mutta nytpä tiedän :)

Ninneri (Ei varmistettu)

Joo siis se on ymmärtääkseni ihan osa Lorkun strategiaa, tosi monista Lancomen alla menestyneistä tuotteista on kehitetty jälkikäteen edullisempi version Loreal Parisille.

Bumba (Ei varmistettu)

Joo ja samalla tavalla kiertävät myös muiden kosmetiikkajättien tuotteet ja patentit. Esim MUFE, Dior, Benefit, Guerlain kuuluvat kaikki LVMH-konserniin ja hittituotteet tai tuotekehityksen helmet siirreetään "kilpailijan" alle uudellenlanseeraukseen säännöllisin väliajoin. Muutos on tosin hienovaraisempi kuin Lancome - L'oreal akselilla.

Sateenkaarikarkki (Ei varmistettu)

Hei!
Tekisi mieli ostaa ja kokeilla tuota, hintakaan ei ole paha :) Mutta miten on säilyvyyden laita? Imeekö sieni kaikki bakteerit ja pöpöt? Toisekseen olisi kiva tietää miten tuo pysyy rasvoittuvalla iholla? Tarvitseeko paljon puuterointia lisäksi?

Erika Naakka
NUDE

Varmaankin sama juttu kuin tuon Lancomen version kanssa eli säilöntäaineilla ja vipan säännöllisellä pesemisellä bakteerit eivät pääse kasvamaan ja tuote pysyy hyvänä tuon pakkauksessa luvatun 12 kuukauden ajan (avaamisesta) :)

Erika Naakka
NUDE

Niin ja itselläni iho rasvoittuu kyllä päivän mittaan. Ei tosin mitenkään ihan älyttömästi, enkä tarvitse tämän kanssa ollenkaan puuteria. Kovasti rasvoittuvalle iholle suosittelisin puuterikiinnitystä :)

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Näitä olisi kiva kokeilla, mutta mietin onkohan tuo 01 sävy melko punertava, koska nimi on rose porcelaine. Rose ainakin viittaa punaisuuteen :)

Onko sävy siis 2 vai 3? Kuvassa 2 mutta tekstissä 3.

Täytyy käydä testaamassa vaaleaa sävyä kun ohimennen stockalla testasin vain jotain tummempaa sävyä, vaaleampia testereitä ei silloin näkynyt.

Mietin tuotteen riittävyyttä Voisikohan sitä "jatkaa" jollain toisella meikkivoiteella kun sieni on tyhjentynyt vai onko se hirveä bakteeripesä...

Erika Naakka
NUDE

Hehe joo se on siis 03, ei 02. Korjasin kuvan :)

Hmm vois olla aika hyvä idea tuo jatkaminen, mutta pesisin kyllä sienen välissä, kun edellinen tuote loppuu.

Kukka (Ei varmistettu)

Minkälainen tuo on verrattuna Lancômen miracle cushioniin (pysyvyys, peittävyys, tunne iholla, vipan laatu jne.)? Oon käyttänyt sitä siitä asti, kun siitä blogistasi luin ja tykkään kovasti. Siihen astinen suosikki Lumenen CC jäi. Tosin käytän sitä joskus, kun kaipaan peittävämpää tulosta. Oon siis tyytyväinen Lancômeen, mut se kuluu aika nopeasti ja täyttöpakkauskin on lopulta aika kallis. Eli halvempi olis kyllä kiinnostava, jos on yhtä hyvä tai edes suht lähellä. Onko tähän L'Orealiin muuten täyttöpakkausta?

Entä ootko kokeillut IsaDoran vastaavaa? Siitä ei ollut kaupassa testerinä kuin pullo, jossa aplikaattori eli ihan eri muodossa kuin varsinaisessa tuotteessa, mut tuli fiilis, että on paljon peittävämpi kuin Lancôme, joten en sitten uskaltanut sitä ostaa, vaik olis ollut hiukan halvempi.

SiiriS (Ei varmistettu)

En oo pitkällä tikullakaan näihin halunnut koskea, koska suoraan sanottuna etoo pelkkä ajatus jostain jatkuvasti kosteana pysyvästä tuotteesta mitä hinkkaan tai niinku siinä raivostuttavassa mainoksessa tap tap taputtelen ihoon. Kaiken järjen mukaan tohon jää ihan yhtälailla kaikkia bakteereja muhimaan mitä kaikkiin muihinki meikinlevitys välineisiin. Hyi tulee mieleen sellanen mikroskooppi kuva tosta sienestä mikä kuhisee kirjaimellisest elämää. Saa toki korjata jos oon väärässä. :D

Erika Naakka
NUDE

Joo toisille tää voi kyllä olla kynnyskysymys. Itselläni en ole koskaan huomannut ainakaan mitään iho-oireita tai mitään muutakaan ällötystä näitä käyttäessäni. Ja kuten Lancomessa, säilöntäaineilla tuote saadaan varmasti pysymään käyttökelpoisena sen luvatun 12 kk, eikä bakteerit pääse villiintymään :)

Erika Naakka
NUDE

Niin ja tietysti vipan säännöllisellä pesemisellä!

Anttilassa näköjään tarjouksessa -30% eli maksaa 14 euroa

Santtulii (Ei varmistettu)

Mitenköhän tää toimis pintakuivalla, ajoittain hilseilevällä iholla?

Kommentoi