Meikkisiveltimien käyttö ja Ibero-arvonta!

NUDE

Yhteistyössä Ibero

Minulta kysytään tosi usein eri sivellinten käytöstä: mihin niitä käytetään, voiko yhtä käyttää moneen tarkoitukseen ja miksi niitä yleensäkään tarvitaan. Tuntuu, että meikkisiveltimet tuottavat paljon päänvaivaa ja monet varmasti tyytyvätkin sivellinviidakossa rämpimisen sijaan ihan vain sormipeliin. Nyt vihdoin ja viimein sain mahdollisuuden toteuttaa kauan suunnittelemani videon: meikkisivellinten käytön 101!

Itse en ole hirveän tarkka siitä mikä sivellin nyt on tarkoitettu mihinkin tarkoitukseen. Jos esimerkiksi luomivärisivellin toimii paremmin peiteaineesi kanssa tai poskipunasivellin korostuspuuterin levityksessä, ei ole rikos käyttää sivellintä siihen, missä se hyvältä tuntuu. Kekseliäisyys kunniaan!

Videolla kerron perusjutut, jotka sivellinten käytössä tulisi tietää. Samalla esittelen Iberon sivellinmalliston, johon kuuluu niin luonnonkarvaisia kuin synteettisiäkin siveltimiä. Synteettiset tunnistaa mustasta varrestaan ja luonnonkarvaiset beigestä. Teen videolla perus pohjameikin sekä kivan kevätmeikin kultaisella luomivärillä ja pinkillä huulipunalla. Toivottavasti saatte vastauksia mieltänne askarruttaviin kysymyksiin ja rohkaistutte käyttämään näitä meikkauksen apuvälineitä useamminkin :)

Iberon meikkaustarvikkeet ovat saatavissa K-citymarketeista, Prismoista, suurimmista S-marketeista sekä Ibero Boutiquesta ja Ibero Boutique -verkkokaupasta.

ARVONTA!

Ja totta kai teilläkin täytyy olla mahdollisuus käyttää näitä videolla nähtyjä siveltimiä :) Valitsin Iberon meikkitarvikkeista suosikkini, joilla pääsee oikein hyvin alkuun ja tämä paketti lähtee siis voittajalle! Palkintopakettiin kuuluu ylhäällä näkyvät tuotteet eli peiteainesivellin, luomivärisivellin, häivytyssivellin, viisto rajaussivellin, ohut rajaussivellin, huulipunasivellin, meikkivoidesivellin, puuterihuiska, poskipunasivellin sekä meikkisieniä. Palkinnon arvo on noin 80 euroa.

Osallistu arvontaan kertomalla tähän postaukseen, mistä siveltimestä et luopuisi. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 4.5. klo 23.59 asti! Edit: Osallistumisaika on päättynyt.

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Kommentit

Helmi (Ei varmistettu) http://coolestcatsintown.blogspot.fi

Varmaankin kabuki, sillä kun saa luotua meikkipohjan niin pitkälle!

helmisbeautyblog@gmail.com

Anitra Turkumäki (Ei varmistettu)

Kabuski siveltimestä! Muuta en oikeastaan käytäkään, sillä olen ihan pihalla näistä jutuista.

Hanre (Ei varmistettu) http://meikinloppu.blogspot.fi

En luopuisi ohuesta rajaussiveltimestä! Muut meikkini osat saa tarvittaessa laitettua sormin, mutta rajauksen tekoon sivellin on korvaamaton.

Shona (Ei varmistettu)

En ikinä luopuisi pehmeästä ja isohkosta kasvosiveltimestä (mulla käytössä real techniquesin blush brush), jolla onnistuu niin poskipunan, aurinkopuuterin kuin puuterinkin levittäminen :) multitaskaus kunniaan!

L (Ei varmistettu)

Poskipunasivellin on oma lempparini, sillä saa nopeasti niin kivan ja raikkaan ilmeen käytti sitten poskipunaa tai aurinkopuuteria. :)

kukkaisunelmia (Ei varmistettu)

Aiemmin olisin valinnut puuterisiveltimen, mutta nyt olen löytänyt bb-siveltimen, jolla meikkivoiteiden levittäminen sujuu helposti ja vaivattomasti. :)

Milena (Ei varmistettu)

Tosi nätti ja keväinen meikki! Itse en ole kokeillut vielä noita Iberon siveltimiä, mutta en ikinä pystyis luopumaan Real Techniquesin ns. "buffing brushista". Tosi ihana pohjameikin levittämiseen! :)

volyym (Ei varmistettu)

Ilman kabukia ois kovin hankala saada kasvoille mineraalimeikipohja, eli se on mun ehdoton sivellin nro 1 ! Rrrrakastan siveltimiä, en tosin koskaan viitsi niihin suuria summia upottaa.

Marja (Ei varmistettu)

Voi iik mikä arvonta! Kunnon siveltimet on olleet ostoslistalla ties kuinka kauan, sillä tällä hetkellä käytössä on vain perintönä siskolta saatu poskipunasivellin ja ikivanhat jonkun luomivärin mukana ilmaiseksi saadut luomivärisivellin ja häivytyssivellin. Näistä en siis luopuisi kun muitakaan ei ole :D Tahtoisin kovasti kokeilla rajausten tekoa siveltimellä, tämä kun on aivan tuntematonta aluetta minulle!

Saana (Ei varmistettu)

Aah, ihana arvonta! En luopuis mun häivytyssiveltimestä, koska se on vaan paras. Kaiken muun voi tehdä sormin, mutta häivytystä ei. :))

Riikka (Ei varmistettu) http://kaikkipunaisensavyt.blogspot.fi/

Onpas ihana arvonta ja hankala kysymys! Tarkan harkinnan jälkeen taidan päätyä kabukisiveltimeen, jolla levitän mineraalimeikkipohjan. Ilman sitä ei kyllä pärjäisi!

sumppo (Ei varmistettu) http://sumppo.blogspot.fi/

Jonkinlainen puuterisivellin on oltava, kun puuterien mukana tulevia vippoja en oikein arvosta

hannian (Ei varmistettu)

En luopuisi meikkivoidesiveltimestäni! Jos käytän nestemäistä meikkivoidetta, en voisi kuvitellakaan levittäväni sitä sormin tai sellaisella vaahtomuoviapplikaattorilla tämän harjaksisen siveltimen ostettuani. On kyllä ollut huippuostos. :)

yvonne (Ei varmistettu)

Puuterisivellin on pakollinen kun käytän aina irtopuuteria :)

Miia (Ei varmistettu)

Mä en pystyisi luopumaan huulipunasiveltimestä! Jos en käytä sitä väriä tulee aivan liikaa ja sitä menee rajojen yli

Sanna Ahonen (Ei varmistettu)

En selviäisi ilman ihanaa häivytyssivellintäni! :)
sannawashere[at]gmail.com

Henna (Ei varmistettu)

Vastaus on ehdottomasti hyvä poskipunasivellin, sillä poskipuna kruunaa meikin ja tuo upean raikkaiuden kasvoille. !

Leele (Ei varmistettu)

Häivytyssiveltimestä en luopuisi! En omista montaakaan sivellintä ja siksi meikkaan paljon sormin, mutta luomivärin häivyttäminen onnistuu vain siveltimellä... Ja tykkään tehdä silmämeikkejä, joten se on aika ehdoton. :)

Noora (Ei varmistettu)

En luopuisi mistään hinnasta puuterisiveltimestä!!

Heidi K (Ei varmistettu)

Häivytyssiveltimestä. Usein levitänkin luomivärin pelkästään sillä. :)

Linda (Ei varmistettu)

En luopuisi poskipunasiveltimestä! Poskipunasiveltimet ovat yleensä vähän jämäkämpiä kuin puuterisiveltimet joten levitän monesti samalla siveltimellä meikkivoiteen, puuterin, poskipunan ja korostustakin.

essiessi (Ei varmistettu)

En voisi luopua viistosta siveltimestä jota käytän kulmakarvoja laittaessani :)

Laura (Ei varmistettu) http://pinkxpineapple.blogspot.fi

En luopuisi meikkivoidesiveltimestä, koska mielestäni sillä saa peittävämpää jälkeä kuin käsin tai sienellä.

sikke (Ei varmistettu)

En luopuisi ikini milloinkaan koskaan poskipunasiveltimestä! Meikkipussista löytyy iberon poskipunasivellin, vähän vanhempaa mallia tosin.. Mutta sillä samaisella siveltimellä saa tarpeen tullen levitettyä poskipunat ja aurinkopuuterit :)

Kati (Ei varmistettu)

Vastaus on helppo; puuterihuiska! Ensimmäinen sivellin, mitä ikinä olen käyttää alkanut. Puuteria kun ei pysty sormin levittää (ainakaan minä :D) ja usein pakkausten mukana tulevat tumput tuntuvat vain pakkauttavan kaiken puuterin yhteen kohtaan :)

Mjau (Ei varmistettu)

Hyvästä häivytyssiveltimestä en luovu!

Anna (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.blogspot.com

Äh nyt pistit pahan! Periaatteessa kabuki on sellainen, mitä _tarvitsen_ joka päivä, mutta Ecotoolsin iso ja tuuhea viistoinen luomivärisuti on ihan ässä tällä hetkellä. Ja sitten vielä bb-voidesuti on kyllä jotain parhautta. Äh! Vaikeaa! Mutta ehkä se sitten menee siihen kabuki-osastolle, mineraalimeikkien kanssa kun aika pakollinen (:

roosuli (Ei varmistettu)

puuterihuiskasta!

Miina (Ei varmistettu)

Meikkivoidesivellin on asia mistä en kykenisi enää luopumaan. Ennen levitin meikkivoiteeni sormin, mutta sitten ostin siveltimen testimielessä ja aah! Se vaan levittyy NIIN paljon paremmin siveltimen avulla ja lopputuloskin on neutraalimpi :)

Jasmina (Ei varmistettu)

En luopuisi häivytyssiveltimestä, luomivärien kuluttajana jäisi meikki suttuisen näköiseksi ilman kunnon häivytystä :)

Jenni (Ei varmistettu)

Meikkivoidesiveltimestä! Ne muutamat kerrat mitä nyt olen joutunut vetämään sormilla - tulos ollut ihan kauhea :D!
jennineiti@hotmail.fi

Ida-Marija (Ei varmistettu)

En voisi luopua poskipunasiveltimestä, koska arkimeikkini on hyvin luonnollinen, enkä käytä luomivärejä muuta kui juhlissa. Meikkivoiteenkin levitän sienellä, joten oli helppo valinta. :D

Vilja (Ei varmistettu)

Hmm.... tykkään niin hirmuna kaikista mun siveltimistä :D Pakko ehkä kuitenkin sanoa, että oon nyt rakastunut Real Techniquesin blush brushiin, joten ehkä siitä en luopuisi. Se sopii niin puuterin, aurinkopuuterin ja poskipunan levitykseen tosi hyvin!

Heinz (Ei varmistettu)

Kabuki! Ecotoolsin hylsyversio. Kerran jouduin käyttää hetken meikkivoidetta kun mineraali loppui -> olin mielummin ilman meikkiä viikon :D

Teresa (Ei varmistettu)

Oi että, ihana arvonta! ♥ Ja en varmaan luopuisi poskipunasiveltimestä, sillä muut jokapäiväiseen meikkiini kuuluvat jutut saan naamaan ilman sivellintä ;)

Sarkku (Ei varmistettu)

Hehee, tähän on helppo vastata. En nimittäin omista muita siveltimiä kuin häivytyssiveltimen. =D
En jotenkin ole saanut niskasta kiinni ja hankittua kunnon siveltimiä, eikä opiskelijabudjetilla ole kyennytkään. Kunnon eyeliner-sivellin on hankintalistalla, kissarajaukset kunniaan! :)

Mari (Ei varmistettu)

Tilasin jokin aika sitten Mariela Sarkiman smokey eye-meikkiin tarkoitetun sivellinsetin ja en oikeastaan enää muita siveltimiä silmämeikissäni käytäkään! Häivytyssiveltimestäni en luopuisi! :)

Anna-Katariina (Ei varmistettu)

En luopuisi meikkivoidesiveltimestä! Meikkivoiteen levitys sormin on mielestäni vaivalloista ja sotkuista, sen saa paljon paremmin ja kauniimmin paikalleen siveltimen avulla. :)

Toosa (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Poskipunasiveltimestä en tohtisi luopua :)

Catarina (Ei varmistettu) http://cosmeticland.blogspot.fi

En luopuisi Real Techniques Expert Face Brush -siveltimestä! Sillä saan meikkivoiteen levitettyä niin täydellisesti joka kerta :)

Uliuli (Ei varmistettu)

Kulmakarvasivellin. Kaikkien muiden arkimeikissä käyttämieni tuotteiden levitys onnistuu sormin, mutta auta armias jos alkaisi kulmakarvaväriä pyörittelemään sormin paikoilleen :D Kulmakynillä kun tulee makuuni liian kovaa jälkeä, joten kulmakarvaväri ja viistopäinen sivellin ovat ehdottoman must ja käytössä lähes joka päivä. Poikaystävän kanssa tuli joskus keskustelua kulmakarvoista ja hän kauhisteli suureen ääneen piirrettyjä kulmia kunnes mainitsin että onhan minullakin, raukka ei ollut edes tajunnut ja tunsi olonsa kovin petetyksi :DD:D On se kyllä hauska miten luonnollista jälkeä oikeilla välineillä saa aikaan.

Ilona (Ei varmistettu)

Mä en voisi luopua mun ihanasti jo räjähtäneestä puuterisiveltimestä,jota käytän aurinkopuuterin hutaisuihin. =)

Anni (Ei varmistettu)

Häivytyssivellin on ehdoton!!

Katttti (Ei varmistettu)

En luopuisi poskipunasiveltimestäni. Onpa mukava arvonta! Uusille siveltimille olisi käyttöä. :)

sirpa (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/kailotellen

Kabukista en luovu, uusi tosin alkaisi pikkuhiljaa olla tarpeen.

Tuulia (Ei varmistettu)

En luopuisi kabukisiveltimestä, koska se on ehdoton mineraalimeikkipohjan levityksessä :-)

Aliina (Ei varmistettu)

En luopuisi meikkivoidesiveltimestä!

Jetta (Ei varmistettu)

En luopuisi Elfiltä tilaamastani koko kasvoille tarkoitetusta superhalvasta siveltimestä! Se on ihan paras meikkivoidepuuterin tai tavallisen puuterin levittämiseen, tarpeeksi tiheä ja samalla joustava ja pehmeäkin vielä! Siveltimen hinta on ihan uskomattoman pieni kun miettii miten paljon siitä pidän. Kovin montaa muuta sivellintä en omistakaan, joten arpaonni saisi osua kohdalle. ;-)

veera (Ei varmistettu)

Puuterisivellin on must! Ilman sitä en voisi elää<3

Virpi (Ei varmistettu)

Poskipunasivellin on ihan ykkönen! Siitä en luopuisi ;) Puuterisivellinkin on tärkeä mutta näistä jos valitsee niin siitä olisi helpompi luopua :)

Pages

Kommentoi