Meikkitrendi: nakuhuulet

NUDE

Kuinkakohan monta vuotta on siitä, kun huulikiillot ja täysin paljaan huulet olisivat viimeksi olleet in? Meikäläinen on viimeksi käyttänyt pelkkää kirkasta huulikiiltoa ehkä yläasteella. Kirkkaiksi punatut huulet ja mattapunat kun ovat olleet huulimeikkien yksinvaltijaita jo vuosikausia, mutta vihdoin tähänkin puhaltaa uusia tuulia.

Syksyn muotinäytöksissä luonnolliset huulimeikit veivät kyllä punahuulia ihan kuusnolla. On siis aika alkaa etsiä niitä nudekiiltoja taas kaappien kätköistä.. ja pistää ne aina repaleiset huulet kondikseen! Meikäläinenhän on jo löytänyt yhden aivan ihanan kiillon ja se esittelen vielä tuonnempana :)

Kuvat: All Over Press

Kommentit

wingsio (Ei varmistettu) https://wingsio202.wordpress.com

Interesting article! Thank you for sharing them! I hope you will continue to have similar posts to share with everyone!

eesssmm (Ei varmistettu)

Ite olen tykästyny Lumenen uuteen huulikiiltopunaan sävyssä 3, Järvellä. Sopivan nude omaan makuun ja pärstään. Huulipunan kestävyys vois kyllä olla parempi, muistuttaa enemmän huulirasvaa kuin punaa.

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitti vinkistä! Hyvät huulikiillot on kyllä nyt hakusessa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Nää näyttää tosi hyvältä. Ostin juuri Buxom-huulikiillon jolla saa just tällaisen nakuhuuliefektin aikaan :).

Erika Naakka
NUDE

Hei joo mullakin on joku Buxom tuolla testijonossa. Pitääpä kaivaa se esiin! :)

Mariam B (Ei varmistettu) https://moriemblog.blogspot.com.es/

aika hauska trendi kun näyttää siltä ettei huulissa ole mitään vaikka niihin on kauhealla vaivalla väännetty "your lips but better"-look :D

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Nudehuulet on mulle aina se helppo luottomeikki. Olen aika kalpea ja nude huulikiilto (yhdistettynä aurinkopuuteriin) saa aina vähän eloa kasvoihin :) Tulee rennon huoleton olo.

Petra85 (Ei varmistettu)

Vitsit tosi kiva tää sun blogi! Tulee selailtua kyllä viikoittain :) oisko sulla heittää mitään vinkkiä miten huulet/huulten ympäristön sais kosteutettua niin että ei alkais kuivua kun meikkiä on naamassa? Mulla on tosi kuiva iho edellä mainitulla alueella ja sillon kun meikkiä käytän niin käytän kyllä kuivalle iholle sopivia tuotteita mutta jo parin tunnin jälkeen esim alahuulen reuna ja iho huulten yllä alkaa näyttää kuivalta ja kuivaa ihoa irtoaa.

Kommentoi