Meikkitutorial: arkeen sopiva sumumeikki

NUDE

Arkena tulee todella usein tukeuduttua siihen ainaiseen luomiväri-eyeliner-ripsari-komboon. Uusia juttuja tulee kokeiiltua yllättävän harvoin ja olen varmaankin jo 7 vuotta näyttänyt arkipäivinä täsmälleen samanlaiselta :D Varmaankin kulmakarvojen ehostapoja olen päivittänyt useammin.

Käväisin muutama viikko sitten Yves Saint Laurentin bloggaajatilaisuudessa ja päätin kerrankin kokeilla jotain uutta, kevyttä smokey eye -silmämeikkiä. Tein meikin harmaalla, en mustalla tai tummanruskealla, jolloin meikki sopii täydellisesti ihan tavalliseen työpäiväänkin! Ja väsäsinpä meikistä nyt myös tutorialin, olkaa niin hyvät!

1. Silmämeikki kannattaa aina pohjustaa, oli kyse sitten päivä- tai iltameikistä. Tähän hommaan käytin NYXin HD Eye Shadow Basea (saatu Pretty.fistä). 2. Seuraavaksi levitin koko luomelle harmaata metallinhohtoista luomiväriä, Urban Decay Naked2-paletin (tilattu täältä, adlink) sävyä Pistol YDK. Levitin sitä ensin reippaasti sormella... 3. ...ja häivytin reunat MAC 217-siveltimellä. 4. Sipaisin harmaata myös alaluomelle Sigman kätevällä kynäsiveltimellä. 5. Seuraavaksi tein ohuehkon rajauksen Viva la Diva Brush Eyeliner Pen -silmänrajaustussilla, joka on muuten edelleen lyömätön suosikkini! 6. Häivyttelin tarkkarajaista eyelineria mustalla luomivärillä. Töpöttelin siis MAC 239-siveltimellä Naked2-paletin mustaa Blackout-sävyä rajauksen päälle. 7. Lopuksi ripsaroin ylä- ja alaripset Oriflamelta saadulla TheOne 5-in-1 Wonder Lash ripsivärillä.

Jos siis itsekin olet arkimeikkirutiinien orja, kokeile jotain uutta. Vaikkapa juurikin tätä meikkiä ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

aino (Ei varmistettu)

Aivan ihastuttava meikki, just tätä mä olen kaipaillut ripsari+lainerajaus+äkkiä vähän jotain neutraalia luomiväriä linjaan!lJes! Parhaat tutorialit sulla, näkyy tarvittavat työkalut ja vaiheet kuin ikean kokoamisohjeissa konsanaan! Mä en ainakaan tajua ikinä millasta sutia mihinkin kohtaan käytetään jos vain lukee " häivytellään siveltimellä" ja sitten ihmettelee kuin ei väri häivy mihikään .... kulmakarvasiveltimellä :)

Erika Naakka
NUDE

Haha no joo tuskinpa sillä siveltimellä lähtisin häivyttämään :D Kiitos kommentista :)

Andromeda (Ei varmistettu)

Kiitokset, tällaiselle ohjeistukselle olikin tilausta!
Mukavaa kevättä sinulle!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos itsellesi ja aurinkoista kevättä! :)

Marina (Ei varmistettu) http://dioriina.blogspot.fi

Tämä oli kyllä nätti meikki. Harmi kun ei ehditty moikkaamaan siellä :) Olin niin tohkeissani niistä ihanuuksista :D

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

Hieno! Ja nyt jäin kuolaamaan tota Naked 2:sta...

Marjaana (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Musta on ruvennu tuntumaan ku selaa näitä sun luomariluomuksia että mulla taitaa olla aika päivittää koko luomiväri kokoelma :D tääki tosi fresh!

venus (Ei varmistettu)

Hei, just tuollaisen meikin haluaisin oppia tekemään. Onko meikissä ainoastaan käytetty yhtä luomiväriä ? Mä en ole koskaan oppinut tekemään noita silmän ulkoreunaan tulevaan kolmiota siistinä, voisitko joskus näyttää kuinka se tapahtuu. Mun häivyttämistekniikka on kai jotenkin väärä :(

Erika Naakka
NUDE

Käytin vain tuota harmaata luomiväriä ja rajauksen päällä mustaa :)

J (Ei varmistettu)

Mun on aivan _pakko_ kysyä, että mitä tuotteita sulla on tässä kasvoilla meikkipohjana (pohjustus, meikkivoide, poskipuna yms.)? Siis aivan ihana meikkipohja! Melkein meni kaikki huomio siihen tässä postauksessa, vaikka silmämeikki onkin todella ihana :)

Salla (Ei varmistettu) http://happy-heels.blogspot.fi/

Tosi kaunis meikki ja hyvät, selkeät ohjeet! Tätä pitää ehdottomasti kokeilla. Kiitokset!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos itsellesi kivasta kommentista! :)

Kommentoi