Meikkitutorial: raikas kimallemeikki juhliin

NUDE

Uudeksivuodeksi haaveilen itse jostain säihkyvästä silmämeikistä. Tässä meikissä on pääroolissa kuumeisen glitter-luomivärin metsästyksen saalis, Chanelin hopeinen Illusion D'Ombre, joka toimii juhlameikissä täydellisesti! Uusivuosi on jo ovella, eikun testailemaan silmämeikkejä vaikkapa tämän tutorialin avulla :) Huomenna luvassa jotain paljon tummempaa, joten älkää karatko mihinkään!

1. Pohjusta silmämeikki hyvin. Itselläni on pohjalla meikkivoide, peiteaine, ohuen ohut puuterikerros ja viimeisenä Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion (täältä). Kiinnitä sitten pieni teipinpala silmäkulmaan kohti kolmakarvan loppuosaa. Tämä auttaa tekemään rajauksesta ja varjostuksesta tarkan. Käytä teippi kämmenselässä ennen herkälle silmänympärysiholle kiinnittämistä! 2. Varjosta sitten silmäkulma V-mallisesti mustalla tai tummanruskealla luomivärillä. Tässä käytössä IsaDoralta saadun Mesmerize-paletin tummin sävy sekä Real Techniquesin Base Shadow Brush-luomivärisivellin (täältä). 3. Häivytä varjostus hyvin! Tässä käytössä MAC 217-sivellin. 4. Levitä sitten varjostamattomalle alueell ja silmän sisänurkkaan glitter-luomiväriä. Tässä käytössä aiemmin esittelemäni Chanelin Illusion D'Ombre -voidepuuteriluomiväri sävyssä 81 Fantasme.

5. Tee sitten rohkea rajaus paksuntaen sitä silmän ulkonurkkaa kohti ja vetämällä se teipin reunaa pitkin yli ulkonurkan. Tässä käytössä vähän aikaa sitten ostamani Benefitin They’re Real -sarjan Push-up Liner. 6. Irroita teippi varovasti ja samalla ruskealla tai mustalla luomivärillä varjostusta myös alaripsien tyveen. 7. Rajaa sitten myös sisäluomi. Tässä käytössä älyhyvä Lumenelta saatu Sensitive Touch Automatic Eyeliner. 8. Kiinnitä irtoripset. Alkuperäisessä meikissä käytin Ardellin Demi Pixies -ripsiä, mutta vaihdoin tutorialia varten helpompiin Kissin Trio-irtoripsiin (parhaaa aaat!). 9. Lopuksi kerros ripsaria ja bilemeikki on valmis! :) Tässä siis Oriflamelta saatu 5-in-1 WonderLash-ripsari.

Mitäs tuumitte? Valitseeko joku tämän omaksi uudenvuoden juhlameikikseen?

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Stacy (Ei varmistettu) http://rakasstacy.blogspot.fi

Chanelin luomiväri näyttää aivan ihanalta!

Oman uudenvuoden meikkini teen överikimaltavaksi. Tykkään Inglotin glittereistä ja ne tosiaan pysyvät luomellakin kuin tauti kun alla on glitterliimaa. Jos vielä etsit irtonaista säihkyvää, niin suosittelen tsekkaamaan Inglotin valikoimat.:)

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos vinkistä!! :)

hanna (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Erittäin kaunis meikki! Yleensä en näihin teippijuttuihin ole syttynyt mutta nyt kun sain taas muistutuksen siitä, miten siistin rajan sillä saa niin pakkohan se on kokeilla! :)

hanna
www.hannamariav.com

Marianna (Ei varmistettu) http://mariannapapagiannopoulou.blogspot.gr/

Ow, this is such a pretty look dear!!!
I love the glittery eyeshadow!!

Stop by my blog sometime!!!
xoxo

http://mariannapapagiannopoulou.blogspot.gr/

mapsi (Ei varmistettu)

No ehdottomasti menee kokeiluun!!! Ja ihan pikkuisen epäilen, että taidan ostaa tuon Chanelin luomivärin tiistaina lentokentältä, jos sen löydän...

Mis (Ei varmistettu)

Aivan ihana meikki! Mulla menee ainakin testaukseen :) sisäluomen rajausta vähän arkailen, eikä se oikeen meinaa onnistua.. Olisiko sulla mitään hyviä vinkkejä tai tutoriaalia sisäluomen rajaamisesta ? Onnistuuko sisäluomen rajaus ihan tavallisella kajaalikynällä ?

Erika Naakka
NUDE

Juu onnistuu, mutta siihen tarkoitetuilla kajaleilla on parempi pysyvyys :)

Noura (Ei varmistettu)

Ooh, kyllä muuten valitsen uudenvuoden meikiksi! Samat ripsitupsutkin löytyy ;)

Tiltu (Ei varmistettu)

Hitsiläisen näkönen, just jotain tällasta suunnittelin itsekin! Minulta puuttuu vain se glitter-luomiväri ja aika on kortilla (damn you, työt...).Toivottavasti Prismasta löytyy joku tarkoitukseen sopiva :D

Emilia (Ei varmistettu)

Ihana teippivinkki! :3

meow (Ei varmistettu)

Halusin tulla jälkeen päin kiittämään tästä meikkitutoriaalista, joka toimi mun uuden vuoden silmämeikki-inspiraationa :) Olisi vaan pitänyt käyttää teippiä niin kuin tässä :D Olisi helpottanut aika paljon, mutta ensi kerralla sitten.

Erika Naakka
NUDE

hih no joo ensi kerralla sit! :)

Kommentoi