Meikkitutorial: Rihanna @ Met-gaala

NUDE

Kuten eilen kerroin, innostuin kokeilemaan taupe-sävyistä silmämeikkiä Rihannan inspiroimana. Päätin myös tehdä meikistä tutorialin, koska se sopii hyvin kesän tuleviin juhliin ja vaikkapa niihin valmistujaisiin. Meikkiä voi myös helposti varioida vaikka vaihtamalla varjostuksen ja vaalean pohjan väriä!

Myös tarvittavat välineet ovat suht yksinkertaiset. Tarvitset vain vaalean helmiäisluomivärin, harmaanruskean luomivärin (kyllä se IsaDoran Matte Chocolates käy, niin kuin eräs lukija toivoi), ruskean kajalin, mustan silmänrajaustussin, ripsarin ja halutessasi irtoripset. Niin ja pari sivellintä ;)

1. Aloita jälleen pohjustamalla luomet hyvin. Itse levitin meikkivoiteen päälle NYX:n High Definition -luomivärin pohjustusainetta. Tilattu täältä. 2. Levitä sitten vaaleaa helmiäisluomiväriä liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle. Tässä käytin Urban Decayn Naked2-paletin sävyä Bootycall (tilattu täältä). 3. Varjosta sitten luomivakoa harmaanruskealla luomivärillä ja häivytä reunat hyvin. Itse käytin Urban Decayn Naked2-paletin Tease-sävyä. 4. Tee sitten paksuhko kissansilmärajaus. Jatka rajausta rohkeasti silmän ulkonurkan yli. Aloita ohuella rajauksella ja paksunna sitä pikkuhiljaa. Tässä käytin L'Oréal Parisilta saatua Super Liner Blackbuster -rajaustussia.

5. Levitä sitten samaa vaaleaa helmiäistä myös silmän sisänurkkaan. Pieni sivellin on Real Techniquesin ja se on tilattu täältä. 6. Tee sitten ruskealla tai harmaanruskealla luomivärillä rajaus aivan alaripsien alapuolelle. Tässä sekoitin Naked2-paletin Tease ja tummempaa Busted -sävyjä. 7. Rajaa sitten silmät myös "vesirajasta" eli siis alaripsien tyvestä. Itse käytin Maybellinelta saatua Master Drama Khol Liner -silmänrajauskynää, sävyssä Dark Brown. 8. Lisää sitten meikkiin vähän wow-efektiä irtoripsillä tai ripsitupsuilla :) Käytin Kiss iEnvyn Au Naturale 02 -irtoripsiä ja DUO-ripsiliimaa. Vielä kerros ripsaria ja meikki on valmis!

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Kommentit

Suvii (Ei varmistettu)

Olisiko antaa vinkkejä, kun laitan luomivärin ja tämän päälle rajauksen, niin usein joudun korjailemaan rajausta esim vanupuikolla. Tällöin laittamani luomiväri jää myös topsipuikkoon. Joudun lisäilemään luomiväriä ja sitten taas korjailemaan rajausta luomivärin jälkeen. Lopputulos on aina sotkuinen. :/ Olen kokeillut erilaisia rajauskyniä/tusseja ym.. mutta ei ole minulla niin vakaa käsi, että onnistuisi kerralla. Tykkään kuitenkin vahvoista ja paksuista rajauksista!

Erika Naakka
NUDE

Voi harmi :/ Kuulostaa kyllä kinkkiseltä. Mutta ootko kokeillut geelimäistä rajausväriä ja pientä sivellintä? Esimerkiksi Maybellinen Lasting Drama geelimäinen rajausväri on hyvää. Kirjoitin joskus postauksen (http://nude.costume.fi/2013/01/31/liquideyeliner-geleyeliner/) siitä, kuinka geelimäistä voi käyttää nestemäisenkin tuotteen päällä. Eli jos sillä nestemäisellä rajausvärillä (johon tosiaan tarvitaan vakaata kättä) tehdystä rajausväristä tulee suttuinen, geelimäinen rajausväri sen päällä voi pelastaa tilanteen :)

Suvii (Ei varmistettu)

Itseasiassa ostin vähän aikaa sitten kyseisen rajausvärin. Olen kuitenkin käyttänyt tuotteita juuri päinvastoin. Ensin geeli ja päälle nestemäinen. Tuntuu, että helpompi käyttää nestemäistä, kun on "valmiit rajat". Pitäisi varmaan käydä ostamassa ohuempi sivellin, kuin se, mikä oli pakkauksessa mukana. :-) No harjotusta harjotusta!

Sohvi (Ei varmistettu)

Heip!

Onko jotain hyvää vinkkiä miten saisin samanlaiset kissamaiset rajaukset ? itse kun koitan tehdä rajauksen molemmissa silmissä on eripari rajaus ja en saa niistä mitenkään noin siistejä ja ylöspäin suuntautuneita ulkonurkasta :/ Käytän yleensä geelimäistä rajausta ja teen sen viistopäisellä siveltimellä tai ihan ohuenohuella siveltimellä

Erika Naakka
NUDE

No eipä tuo rajauksen teko ole mullekaan se meikin helpoin osuus. Muutamia vinkkejä mulla siis on. Ootko koskaan kokellut käyttää teippiä silmämeikin teossa? Se voi auttaa saamaan ainakin symmetriset rajaukset. Tein joskus videon, jossa se kikka näkyy, luomivärillä tosin, mutta toimii myös geelimäisen rajauksen kanssa: http://www.iltalehti.fi/iltvtyylicom/20130208019511033_t6.shtml Tuohon nousevuuteen en osaa muuta neuvoa antaa, kuin vain jatkaa rajausta silmänurkan yli reippaasti ylöspäin. Ja supersiistin ja tarkan rajauksen saa nestemäisellä tuotteella, mutta se vaatii jo aika vakaata kättä :)

Täällä myös ihan kiva video kunnon kissansilmärajauksen tekemisestä:

Pitäis kyllä tehdä tästä postaus joskus.. ;)

Kommentoi