Meikkitutorial: uudenvuoden musta glitter-meikki

NUDE

Toinen täksi uudeksi vuodeksi tekemäni tutorial pysyttelee edelleen silmämeikissä. Smoky-meikkihän on juhlien klassikko, mutta viedäksemme sen seuraavalle tasolle, sekoitetaan mukaan vähän irto-glitteriä! ;) Tässä postauksessa siis ohjeet alla näkyvään tummaan kimallemeikkiin. Meikkiohjeiden lisäksi tukkatutorialeja kaipailevien kannattaa ennen huomisen bileitä tsekata sivupalkin kategoriat "kampaukset" ja "tutorial".

TUTORIAL:

1. Pohjusta luomet. Itselläni pohjalla meikkivoide ja peitevoide sekä ohuen ohut kerros puuteria. 2. Hahmottele sitten liikkuvan luomen rajat mustalla kajalkynällä. Tässä silmämeikissä käytin reippaasti pigmenttiä sisältävää mustaa Maybelline Master Drama Khol Liner -kajalia. 3. Väritä sitten koko liikkuva luomi samaisella mustalla kajalilla (tai vaihtoehtoisesti voidemaisella rajausvärillä). Näin saat mustalle irtoglitterille tasaisen ja supertumman pohjan. 4. Häivyttele värittämäsi alueen rajoja varovasti sormella, vanupuikolla tai vaahtomuoviaplikaattorilla. 5. Levitä tummaa luomiväriä tumman alueen reunoille luomivakoon. Tummana luomivärinä voi siis toimia oman maun mukaan harmaa, tummanruskea tai tumma luumun sävy, kuten minulla (IsaDora Highlands-paletin tummin sävy). 6. Häivytä hyvin yläviistoon kohti kulmakarvojen loppuosaa.

7. Seuraavaksi tarvitaankin sitten glitter-liimaa. Irto-glitteriin tarvitaan aina jokin kiinnitysaine, mutta jos sinulla on käytössäsi tavallinen glitterluomiväri, et sellaista tässä vaiheessa tarvitse :) Levitä liimaa liikkuvalle luomelle, jolle siis glitterkin tulee. Itselläni käytössä Sephoran Glitterguard Eyeshadow Primer. 8. Ja seuraavaksi kiinnitetään liiman päälle irtoglitter. Tässä käytössä Reetalta saatu Aden Cosmeticsin Glitter Powder. Jos et halua, että kimalletta on levityksen jälkeen ympäri kasvoja (koska sitä varmasti on), kokeile teipata talouspaperin pala silmän alle ihoa suojaamaan. Näin tippunut glitter on helpompi siistiä pois :) Painele glitter varovasti paikoilleen siveltimellä tai sormenpäällä. 9. Tee alaluomelle rajaus tummalla luomivärillä ripsien tyveen ja mustalla kajalilla sisäluomelle aka "vesirajaan". 10. Kiinnitä halutessasi irtoripset (meikäläinen käytti omia lemppareita Kissin Haute Couture trio-ripsitupsuja) ja kiinnitä lopuksi omat ripset irtoripsiin ripsivärillä. Näin dramaattinen ja tumma juhlameikki on valmis! :) Mitäs sanotte?

Ja nyt rakkaat lukijat, oikein hyvää ja onnekasta uutta vuotta 2015!! <3

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

MERENHELMI (Ei varmistettu) http://merenhelmi.indiedays.com

Tosi kaunis meikki! :)

Mapsi (Ei varmistettu)

Todella kaunis ja taidokkaasti jälleen tehty! Uudenvuoden suosikkini taitaa kuitenkin olla se hopeiseen taittava Chanelin luomivärillä tehty kimallemeikki. Johtuu ehkä siitä syystä, että itselläni on yleensä tälläinen tummanpuhuva ja hopeisen valkoinen vain näytti aivan mielettömältä!
Tuollaista kimalleliimaa minulla ei olekaan..ilmankos on hileet leijailleet pitkin poskia ;)

Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

color switch (Ei varmistettu) https://colorswitchaz.com

I like your blog, thank you for sharing.

wings io (Ei varmistettu) http://wingsio0.com

I feel it interesting, your post gave me a new perspective! I have read many other articles about the same topic, but your article convinced me! Thanks your share!

Kommentoi