Meikkivinkki: astetta helpompi rajaus luomivärillä

NUDE

Tiettekö, nestemäinen rajauskynä on aikas armoton. Pienikin virheliike ja koko rajaus on pilalla. Se ei siis ehkä ole se ensimmäinen ase, johon kofeiinista ja kiireestä tärisevin käsin kannattaa aamuhämärässä tarttua.

Kaunis arkirajaus, tai miksei juhlaversiokin, syntyy helpommin luomivärillä ja vedellä. Tätä keinoa käytän itse useastikin, kun en jaksa alkaa keskittyä täydellisten rajausten piirtämiseen. Lopputulos on pehmeämpi, eikä pienet virheet näy yhtään. Homma etenee näin:

1. Kostuta vaahtomuovinen luomiväriapplikaattori vedellä tai meikinkiinnityssuihkeella. Meikinkiinnityssuihkeella saat rajaukseen ripauksen lisää kestävyyttä. Itselläni on tässä aina käytössä MAC Fix+-meikinkiinnityssuihke.

2. Ota haluamaasi luomiväriä reippaasti applikaattoriin. Itse otan kostutetulla siveltimellä luomiväriä yleensä jostain reunakohdasta. Eihän pelkkä vesi luomiväriä vahingoita, mutta varmuuden vuoksi ;) Tässä käytössä superpigmenttinen Urban Decaylta saatu Naked Ultimate Basics -paletti.

3. Piirrä sitten rajaus tavalliseen tapaan ja tee kostutus-luomiväri-rumba uudelleen tarvittaessa. Vetäise viimeiseksi siipi silmäkulmasta kohti kulmakarvojen loppuosaa, jolloin väriä tulee enää vain vähän ja rajaus häivyttyy kivasti. Lopputulos pysyy hyvän meikinpohjustustuotteen avulla koko päivän!

Kätsyä, eiks vaan! Ja huulissa on muuten aaaaivan ihanaa Clinique Pop Liquid Matte -punaa sävyssä 02 Flame Pop.

bloglovin' + facebook + youtube + instagram

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei onko sun luottokampaaja-Johanna vielä Pin Upissa töissä, ei näkynyt niiden nettisivuilla? Mitä luulet, osaisko se leikata coolin lyhyen polkan, vai onko sen taitavuus erityisesti värjäys (mul on oma väri johon oon tyytyväinen)? Mul ois sellanen haaveissa mut oon niin pahasti kampaajatraumatisoitunu et pelkään kuollakseni et saan päähäni vuosisadan mom bobin! Joten jos voit suositella Johannaa tai jotain muuta niin oon korva hyvin tarkkana! :)

Erika Naakka
NUDE

Johanna muutti Saxce-kampaamoon eli sieltä löytyy :) Ja polkkia hän on ainakin tuttavilleni leikannut eli osaa varmasti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos paljon, varailenpa aikaa sitten sieltä! :)

Siiri10 (Ei varmistettu)

Jos mä osaisin tehdä noin siististi ja kauniisti rajauksen luomivärillä ja vielä saisin sen kestämään juuri oikealla paikallaan, niin tekisinkin. Mun mielestä nestemäisellä linerilla saa siistin ja pysyvän rajauksen paljon helpommin. En varmastikaan osaa tehdä sellaista, joka ei sinun kriteereilläsi olisi pahasti pieleen mennyt, mutta mulle se on silti riittävän hyvä :D ja varmasti parempi kuin mitä osaisin luomivärillä. Joskus jos on aikaa, vedän eyeliner-rajauksen päälle luomivärillä pehmeämmän rajauksen, mutta kiireisten aamujen ratkaisu on kyllä nimenomaan nestemäinen eyeliner. Eikä siihen mene kuin minuutti :) Toki täytyy etsiä kunnollinen liner, joka tekee tarkkaa jälkeä ja joka on kuitenkin riittävän kostea. Inhoan sellaisia eyelinereita joiden jättämä jälki muistuttaa vesiväriä. Huonoja löytyy paljon...

Erika Naakka
NUDE

Joo huonoja (varsinkin tussimaisia) löytyy todella paljon! Omat suosikkini on Viva la Diva ja Sensain linerit, joilla saa todella helposti siistiä jälkeä. Mutta kaikille nestemäisen rajauksen käyttö ei ole niin helppoa, siksi tein nämä ohjeet :) Mäkin käytän usein linerin päällä vielä luomiväriä, koska se pidentää rajauksen kestoa ja pehmentää kivasti sitä reunaa :)

Heidi1111 (Ei varmistettu)

Saakos tuota Urban Decayn palettia vielä mistään? Nettikaupoista? Näyttää just mulle tehdyltä kun värit just eikä melkein mieleen :)

Erika Naakka
NUDE

Mun ymmärtääkseni sen kyllä pitäisi olla ihan UD:n myyntipisteillä eli Sokoksella ja Stockalla :) Ja netistä sitä saa ainakin Feelunique.comista: http://tinyurl.com/jj7mm68 :)

Pumpuli
Pumpulielämää

Olen AINA miettinyt että miten ja ketkä tuollaista vaahtomuovisivellintä käyttävät. Nyt tiedän. Nyt minäkin tahdon. Kiitos. :D 

Erika Naakka
NUDE

Haha no en mäkään kyllä mihinkään muuhun sitä käytä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ootko tutustunut kun make up storella oli joku sellainen aine, jolla pystyi just luomiväreistä tekemään rajauksia. Mietin vaan et onks se ihan turha vai kuinka pitkälle vesi riittää? Tosin ei mul oo oikein mitään kivoja glitterluomivärejä, jolla tehdä siistejä rajauksia :D

Erika Naakka
NUDE

Hmm kuuulostaa mielenkiintoiselta! Mutta MUS:n valikoima on uudistunut, niin en tiedä löytyisikö sitä sieltä enää. Täytyy tsekata! Ja se voi kyllä tehdä "rajauksesta" paljon kestävämmän kuin mitä veden kanssa tulisi :)

Outi T (Ei varmistettu) http://alamode-outi.blogspot.fi

Nyt ei ihan suoraan liity aiheeseen, mutta PAKKO kysyä että millä tuotteilla oot meikannut kulmat tässä meikissä? Täydellinen sävy ja muutenkin noh, ON FLEEK :--D

Erika Naakka
NUDE

No kiiiiiiiitos! :) Hmm no tässä taisin tehdä ne ihan sillä mun vakkari-kombolla: MAC Eye Brows -kynä sävyssä Stud ja päälle vähän tummennusta IsaDoran Matte Chocolates -luomiväripaletin tummimmalla sävyllä. Molemmat täydellisen kylmiä ruskeita, ilman mitään punertavuutta :) Ja sitten oon ehkä käyttänyt IsaDoran Brow Shaping Geliä :)

MadM (Ei varmistettu)

Rakastuin tuohon siun huulipunaan! Sointuu niin kauniisti siun ihoon. Minkä merkkinen ja sävynen mahtaa olla? :)

Erika Naakka
NUDE

Oho, unohdin kokonaan kertoa sen vaikka piti! Se on Clinique Pop Liquid Matte -nestemäinen huulipuna sävyssä 02 Flame Pop, joka on tosi nätti sävy :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö tuo isopäinen applikaattori ole kömpelö? Käytän itse ihan minipäistä, joka tosin alkaa jo hajoilla enkä ole nähnyt niitä myytävän missään erikseen (tuli japanilaisen paletin mukana). Siistiä jälkeä kyllä sait!

Minulla on vähän outo rutiini, kun teen ensin rajauksen kynällä, sitten pehmennän luomivärillä ja vielä tightlining eyelinerilla, muuten jää vesiraja ja ripsien juuret rumasti näkyviin.

Erika Naakka
NUDE

Haha no nyt kun sanoit niin joo olishan pienempi kätevämpi :D Mutta ei kyllä oo tullut missään tosiaan vastaan! Ootko tsekannut kaikki Sokokset sun muut?

Mutta toi sun tekniikka tekee varmaan suuuuuperkestävän rajauksen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen vähän pienempiä applikaattoreita nähnyt kuin sun käyttämä, mutta en niin pieniä kuin mun. :)

Ylempi kyseli jostain nesteestä, jota sekoittaa luomiväriin, niin vinkkaanpa vielä kotikonstin - ihan luomivärinpohjustajaa voi sekoittaa luomiväriin ja tulee kestävä rajaus. Olen tosin tehnyt niin muistaakseni kostean siveltimen kanssa. En siis pitkään aikaan, kun olen hylännyt siveltimet...

Maria Hakkala
The Variety Show

Oon tehnyt rajaukset jo vuosia luomivärillä, siitä asti, kun päälle parikymmpisenä yläluomet alkoivat ekan kerran näyttää ryppyyntymisen merkkejä. Luomiväri on tosiaan armollisempi, ja kiireessäkin voi aika huoletta sukia menemään. En kylläkään käytä nestettä tässä, joten lopputulos on todella pehmeä ja aika usein ihan vain rajaa korostava. Iltalookkiin saa kyllä mukavasti myös pehmeää syvyyttä! Käytän yleensä tummaa ruskeaa pohjalle, ja päälle pehmeämpää, jopa vähän kimaltelevaa ruskeaa, jolloin lopputulos on sopivan utuinen. Siveltimenä käytän viistopäistä rajaussivellintä.

Erika Naakka
NUDE

Kuulostaa hyvälle! Mutta pysyykö sulla sitten rajaus koko päivän? Jos itse teen rajauksen pelkällä luomivärillä, se kyllä on kadonnut johonkin iltaan mennessä :D

Maria Hakkala

Kyllä se pysyy ihan hyvin. Enemmänkin ongelmana on välillä se, että vahva rajaus katoo helposti ripsientaivuttimeen. :D

Kommentoi