Midnight navy

NUDE

Sarjassamme runway to real way on tälläkertaa kokeilussa tumma laivastonsininen eyeliner. Idea tummasta rajauksesta on kytenyt päässäni siitä lähtien, kun näin Altuzarran viime kevään näytösmeikin, joka aivan ihana! Tätä meikkiä lähdinkin eilen kokeilemaan IsaDoran uudella Gel Eyelinerilla, sävyssä Midnight Navy 07.

Geelimäistä rajausväriä on yleensä helppo levittää ja etenkin tämän IsaDoran koostumus on ihanan pehmeää, eikä kökköönny sitä levittäessä. Väri on kaiken lisäksi vedenkestävä, eikä lähde päivän mittaan vaeltelemaan kohti luomivakoa. Ja suti on hauskasti integroitu korkin sisään: Korkin ohut osa irtoaa, ja kun sen kääntää ja kliksauttaa takaisin paikoilleen, sinulla on erittäinkin hyvä suti käytössäsi!

Tykästyin! Sininen väri tuntuu ehkä vielä vähän rajulta arkimeikissä, mutta ehkä pienen totuttelun jälkeen uskallan lähteä sinisillä lainereilla luennoille ;) Mutta bilemeikkiin tämä rajaus sopii hyvin, etenkin vielä paksumpana versiona!

Ja jos ihmettelette tuota mun sinertävää tukan väriä, se on kosto eräältä nimeltä mainitsemattomalta hopeashampoolta. Meinasin nimittäin heittää sen ensimmäisen kokeilukerran jälkeen mäkeen, mutta kun annoin sille vielä yhden mahdollisuuden, se päättikin värjätä hiukseni siniksi ihan vain kostoksi mun luottamuksen puutteesta! Mutta siitä vielä lisää myöhemmin ;)

Kommentit

Harmaavarpu (Ei varmistettu)

Näyttää todella hyvältä ja ainakaan kuvissa ei näytä yhtään liian räikeältä arkeenkaan, vaikka itse en yleensä käytä mitään värejä arkimeikissä! (Tai koskaan muulloinkaan :D ) Alkoi kiinnostaa! Tiedä sitten miltä näyttää sinisilmäisellä!

Erika Naakka
NUDE

ei sillä nyt niin väliä ole, minkä väriset silmät sulla on ;) sittenhän tulee ainakin vihrtävät sävyt silmistä esiin ja on sekin ihan kiva :)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Tummansininen eyeliner on ollut mun ostoslistalla jo kaaaaauan! Tuohan on ihanan hillitty sävy, ei niinkään sähäkkä sähkönsininen vaan mulle tuli ensimmäisenä mieleen "royal blue", aivan mainiosti se sopii päiväkäyttöönkin :)
Itse en talvisin hillittömän atooppisen ihoni vuoksi voi juuri luomivärejä käyttää, joten leikittelen erivärisillä rajauksilla. Tosin geelilinereista omistan vain Inglotin munakoison värisen linerin, joka on hieman läpikuultava mun makuun. Yleensä käytän sellaista vahamaista värillistä kynää, jonka kiinnitän samanvärisellä luomivärillä.

Erika Naakka
NUDE

mäkin käytän usein luomiväriä linereiden päällä. tulipa muuten tästä mieleen, että voisi koittaa kultaista hileluomiväriä tämän tummansinisen linerin päällä.. miltäköhän se näyttäisi..

hannamaria (Ei varmistettu) http://hannamariav.blogspot.fi/

Hyvältä näyttää! Ehkä itse soveltaisin juurikin niihin bilemeikkeihin, en tykkää nykyään käyttää hirveän vahvaa ja tummaa rajausta päiväseltään muutenkaan. Laitoin taas viime viikolla kunnon mustat rajaukset ja näytin niin äkäiseltä koko ajan vahvojen lasieni ja kulmieni kanssa että työkaveritkin varmaan pelkäs! :D

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Minusta toi värikäs rajaus soveltuu hyvin myös arkeen, kun pitää muun meikin hillittynä! Ei paha ollenkaan. :)

Erika Naakka
NUDE

no joo, en mä ihan hirveen pahoja katseita opiskelijaruokalassa saanut ;) seuraavaksi siis kokeilen tätä saksan luennolla!

Anette (Ei varmistettu) http://aboutmeandmy.blogspot.com

Mielenkiintoinen rajausväri. Voisin itsekkin kokeilla tuota tummansinistä Isadoran geelirajausta :)

Erika Naakka
NUDE

kyllä vaan! suosittelen testaamaan :)

hanna (Ei varmistettu) http://www.foggyparadise.blogspot.com

Tykkään ja paljon!

Erika Naakka
NUDE

jes no en sitten mennyt ihan metsään! ;)

Outi (Ei varmistettu) http://alamode-outi.blogspot.fi

Mieletön sävy! Nyt alkoi kyllä kyseinen eyelineri kuumotella ja lujaa!! :))

Erika Naakka
NUDE

no täältä löytyy ainakin yksi suosittelija! :)

mipsukka @Katse Horisontissa (Ei varmistettu) http://katsehorisontissa.blogspot.com.au/

Näyttää sinulla todella kivalta. :) itselläni on tummasininen eyeliner Inglotilta, jota käytin viimeksi eilen ja yhdistin sen vielä ripsariin joka on tummansininen, joskin todella lähellä jo mustaa. Kaikki tuollaiset tuovat mielestäni todella kivaa vaihtelua, mutta eivät ole vielä liian rajuja arkeen. :)

Kommentoi