Miehen varastama

NUDE

Annan poikaystäväni käyttää vapaasti asunnostamme löytyvää kosmetiikkaa (paitsi tarkoin varjeltuja L'anzan shampoita). Useimmiten tuotteita kuluu tasaisesti ja huomaamatta, mutta kerran puolessa vuodessa jonkun purkin sisältö voi kadota ennen kuin olen itse päässyt sitä edes kunnolla käyttämään.

Näin kävi Lancômen uudelle The Overnight Recovery Sleeping Mask -yövoiteelle, joka nyt ammottaa avopuolison aikaansaamaa tyhjyyttä. Geelimäinen, mutta superkostauttava koostumus on hullaannuttanut blogiyhteisöä ja voiteesta tuli hetkessä todella suosittu. Myös avopuolisoni tykästyi voiteen geelimäiseen koostumukseen, joka imeytyy ihoon nopeasti ja tuntuu kevyeltä. Myös raikkaan sitrusmainen tuoksu sai pojoja.

Voidehan on itseasiassa kasvonaamio, jota voi pitää yön yli tai pikakaunistajana 10 minuutin vaikutusajalla. Itse tykästyin voiteen antamaan heleyteen ja kosteutukseen. Aion kyllä ehdottomasti käyttää itse nuo viimeiset tilkat ;)

Kommentit

souf (Ei varmistettu)

Hahah luin silmät ristissä pitkän työpäivän jälkeen postauksen otsikon aluksi "Miehen varastaminen" :D no ehkä sekin onnistuu tämän voiteen raikastamalla nassulla...

Erika Naakka
NUDE

HAHAHAH :DDD No joo kyllähän se varmaan onnistuis tämän avulla paremmin! ;)

Kommentoi