MIIA x ERIKA

NUDE

Olen ehkä vain kourallisen kertoja päässyt jonkun toisen meikattavaksi. Ehkä vain kerran? Nyt sain kuitenkin kivan tilaisuuden päästä melkein ammattilaisen meikkaamaksi ja harjoittelemaan itsekin omia meikkaustaitojani toisen kasvoille. Miia Ezen Miikkulaisen-blogista ideoi meille nimittäin hauskan päivän, jonka aikana meikkasimme toisemme, teimme toisillemme kampaukset, kuvattiin ihan älyttömästi ja tietysti naurettiin dorkille kuvillemme :D

Tämän viikonlopun aikana jaan eilispäivän sadon. Tänään vuorossa Miian tekemä värikäs keijumeikki ja ihana lettikampaus. Kaikki Miian käyttämät tuotteet tulevat tänään myös hänen bloginsa puolelle, joten käykää ihmeessä tsekkaamassa värikkään silmämeikkini ja tasaisen pohjan salat sieltä. Lisäksi Miian blogiin on tulossa omasta kampauksestani vielä lisää kuvia.

Oli niin jännittävää ja antoisaa päästä meikattavaksi. Toinen tekee kuitenkin kaiken eritavalla, joten aina voi oppia jotain uutta! Mä esimerkiksi opin uuden silmämeikin pohjustuksen, sekä sen, että vihreä on ihana luomivärisävy. Niin ja että tarvitsen ehdottomasti sitä kuuluisaa RCMA:n puuteria! Mutta palataan sunnuntaina Miian meikin ja kampauksen kanssa :)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Ellieeee (Ei varmistettu)

Hei Erika,

Kuinka sulla on mennyt tämä talvi seborrean kanssa? Vai ootko selvinnyt ongelmitta? :D
Ja siis mä sain itteni ihan paniikkiin lukemalla keskusteluja seborreasta (itellä tosin on lievänä tää, lähinnä hilseilyä ja kutinaa tuli kun yritin tyhmänä venyttää pesuväliä 1krt/viikko, mut hilse lähti sit pesuissa) kun sain sen kuvan et tyyliin kaikilta kellä seborrea taipumusta on lähtee tukka :( nii nyt tuntuu et joutuu elämään tän hiustenlähtöpelon kanssa loppuelämän, mikä masentaa. Mutta vaikka sulla vissiin oli päässy joskus vuosia sitten tilanne aika pahaks niin upeet hiukset sulla vieläkin on, seborreasta huolimatta, eli ei taida pitää paikkansa et seborreaan liittyy hiustenlähtö jotenkin automaattisesti :o?

Erika Naakka
NUDE

No nyt on päänahka ollut tooooosi hyvässä kunnossa! Pari kertaa olen joutunut käyttämään kortisonia. Mutta muuten tosi hyvin, kun olen pessyt tukkaa säännöllisesti (huom, EI mitään pidennettyjä pesuvälejä ikinä!) enkä muhittanut pipon sisällä liian pitkään :)

Joo muutama vuosi sitten tää oli tosi paha ja tosi sitkeä. lähti aina välillä kortisonilla, mutta tuli sitten kuukauden päästä takaisin. Mutta mä en ole huomannut mitään sen suurempaa hiustenlähtöä! Vähän tosta edestä oon huomannut, että hiukset on ehkä ohentuneet, mutta se nyt voi johtua miljoonasta muustakin asiasta :) Eikä se mun ymmärtääkseni mikään automaatio oo! Tosiaan, en mäkään oo mitään ihmeempää huomannut :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Tiedän, että tämä menee nyt ohi aiheen, anteeksi siitä.. Mutta haluaisin kysyä, että voisitko tehdä tutorialin tuosta meikistä, joka on Zara Larssonilla videossa So Good? Kohdassa 0:39 se näkyy aika hyvin. Tiedän, että varmaan näyttää aika yksinkertaiselta, joten jos et halua tutorialia tehdä niin ymmärrän sen. Pystyisitkö kuitenkin suosittelemaan, että mitä tuotteita kannattaisi käyttää jos haluaisi samanlaisen vaikutelman?
Kiitos paljon jo etukäteen!

Erika Naakka
NUDE

No ainakin Zaralla näyttäisi olevan jotain vaaleanpunaista helmiäistä luomilla eli kannattaa etsiä joku paletti missä sellaista olisi. Esimerkiksi Isadoralta voisi löytyä :) Lisäksi meikkiin tehdään rajaus ja tummanruskealla luomivärillä V:n muotoinen varjostus silmän ulkonurkkiin :)

Kommentoi