Mikä ihmeen seerumi?

NUDE

Mulle seerumi on aina ennen ollut vähän hämärä juttu, että onko se nyt voide vai öljy tai miten se niistä eroaa. Ja nyt, kun seerumit tuntuvat olevan entistä enemmän tapetilla, KICKS päätti uusimmassa kanta-asiakaslehdessään valaista aiheesta meitä tietämättömiä. Eli mitä ne seerumit oikein meille tekevät ja keiden niitä pitäisi käyttää?

Lehdessä kerrotaan, että seerumit on suunniteltu vaikuttamaan syvemmällä ihossa ja siksi niiden aktiiviaineet ovat hyvin tiiviitä ja pienimolekyylisiä. Seerumin tehtävä on valmistaa ihoa hoitovoiteelle ja tehostaa sen vaikutuksia. Seerumien ei ole tarkoitus niinkään kosteuttaa, joten on hyvä käyttää seerumin jälkeen päivä- tai yövoidetta. Pari pisaraa seerumia riittää koko kasvoille.

Useissa seerumeissa on mukana ns. anti-age-ainesosia, mutta on myös seerumeita, jotka on tarkoitettu vain heleyttämään ihoa, ei niinkään esimerkiksi ehkäisemään ryppyjen muodostumista.

Tässä vielä muutama seerumeissa vaikutta ainesosa ja niiden tehtävät: Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon, jolloin rypyt ja juonteet saattavat vähän hälvetä näkyvistä. C-vitamiini kirjastaa ihoa ja auttaa vähentämään pigmenttiläiskien erottuvuutta. A-vitamiini taas torjuu tulehduksia ja glukolihappo kuorii ihoa tehden siitä kuulaamman.

Itse en ole juurikaan seerumeita käyttänyt lähinnä niiden usein korkeahkon hinnan vuoksi. Nyt kuitenkin sain testiin tuon kuvassakin näkyvän Lumenen silmänympärysseerumin, joten pian mullakin on edes jotain kokemusta näistä mysteerisistä seerumeista. Käytättekö te seerumeita ja tuntuvatko ne tehoavan ihon kirkastamisessa ja kosteutuksessa? :)

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Kesällä vaihdan kosteusvoiteen pelkästään seerumiin. Talvella käytän seerumeita usein öisin. :) Selkeä vaikutus ihon kirkkauteen, ainakin itsellä.

Erika Naakka
NUDE

pitänee siis itsekin nyt perehtyä näihin vähän paremmin! :)

Kate (Ei varmistettu)

Moi!

Löysin blogisi eilen, ja nyt olen kahlannut kaikki postaukset läpi! Aivan mahtavia ja informatiivisia juttuja! Miksen ole löytänyt sinua aiemmin?!

Isoin anti, jonka täältä olen saanut on, että vihdoin tiedän mikä päänahkaani vaivaa! Eihän siinä mennytkään kuin 10 vuotta elämästäni. Ei ole auttanut eri kampaajat tahi hiusanalyysit. Nyt marssin apteekkiin ja osaan kerrankin pyytää oikeita tuotteita seborreaan. KIITOS!! Elämänlaatuni paranee kerta heitolla kun energia ei enää mene hermoha raastavaan kutinaan.

Ihmettelen vain yhtä asiaa ja se on se, että vuoden parhaan blogin titteli meni

Kate (Ei varmistettu)

Hups...

Meni kyllä väärään osoitteeseen, sinulle se olisi kuulunut!

Vaihdan kyllä sinun lukijaksesi, kiitos! :)

Erika Naakka
NUDE

Voi että, kiitos ihanasta kommentista :) Pelastit mun päivän!

Kannattaa myös käydä ihotautilääkärissä näyttämässä ihoa, sillä lääkäri voi kirjoittaa reseptin vahvaan kortisoni-liuokseen, joka on ainakin mulla pahimmassa tilanteessa ainoa aine, joka auttaa! Toivottavasti olosi paranee :) Täälläkin ollaan näin stressin takia aika pahoissa kutinoissa, mutta onneksi on Diprosalic!

Nina (Ei varmistettu)

Itse olen luottanut Artic Aqua linjan 2in1 moisture boosteriin (se nimi on jotain blaa blaa blaa ;) tasoittaa kivasti myös ihoa (olen primerin korvannut tällä myös) En tiedä onko tämä uusi tuote, kun purkit ja purnukat uudistui ihan samaa, mutta ei ollut ainakaan hinnalla pilattua tavaraa.
Talvella tuote on parantanut kasvovoiteiden tehoa, eikä kuivia läiskiä ole enään ollut posket täynnä.

Henni (Ei varmistettu)

Olen viime aikoina alkanut miettimään seerumin hankkimista koska 30v. lähestyy. En vain tiedä millainen olisi kannattavaa hankkia. Aika monissa on ollut tutkailujeni mukaan silikonia joka silottaa ihoa. En mielelläni maksaisi sellaisesta seerumista 100 euroa. Joten vinkkejä otetaan vastaan. Kiitos todella hyvästä blogista!

jeppis (Ei varmistettu)

mä taas en voisi pärjätä ilman seerumeita! nyt on ollut käytössä toi biothermin uusi yö-öljyseerumi. tosi hyvä!

Menna (Ei varmistettu)

Itse täytin 26 tänä vuonna ja päätin vihdoin aloittaa seerumin käytön. Koska ekologisuus ja luonnonkosmetiikat ovat lähellä sydäntäni, päädyin tietenkin hankkimaan juuri Estelle&Thildin Rose Otto seerumin ja kasvoöljyn, olin lukenut näistä hyviä käyttökommentteja. Iltaisin teen seerumista ja kasvoöljystä kämmenellä miksauksen kasvoille, 1-2 tippaa kumpaakin. Täytyy todeta, että nyt kun olen käyttänyt muutaman kuukauden näitä, en tiedä pystyisinkö koskaan enää lopettamaan, niin ihania ovat! Iho todellakin on huomattavasti pehmeämpi ja sileämpi nyt kuin mitä se oli aiemmin. Käytössäni on myös Rose Otto silmänympärysvoide, mikä on mielestäni parhainta voidetta koskaan. Silmänaluseni ovat luonnostaan melko tummat, tämä pyyhkii tummuuden lähes kadoksiin, en edes melkein tarvitse enää valokynää silmien alle!

Olen kyllä ollut niin vakuuttunut Estelle&Thildin tuotteista, että varmasti tulen näitä käyttämään vielä vuosienkin päästä jos pysyvät myynnissä. :)

Menna (Ei varmistettu)

Ja unohdin melkein mainita, että seerumi ja kasvoöljy pullot ovat todella riittoisia, hintaa ei siis kannata säikähtää. Pari kuukautta olen iltaisin muutamat tipat levittänyt kasvoille, ja pulloista on kulunut vasta murto-osa! Todennäköisesti omassa käytössäni kestävät varmaan puolikin vuotta. :)

Kommentoi