MTV Video Music Awardsien parhaat

NUDE

Parin viikon takainen MTV Video Music Awards tarjosi Kanye Westin shokeeraavan puheenvuoron ja Miley Cyruksen huomionhakuisten pukujen lisäksi jälleen kerran ison kasan inspistä meikki- ja kampausideakansioon tallennettavaksi. Vaikka suurin osa muoti- ja musiikkikansasta turvautui lähes pliisuun ulkomuotoon, löytyi joukosta myös muutama tsekkaamisen arvoinen lookki.

Lily Aldridge ja Gigi Hadid luottivat yksinkertaisuuteen. Nudet huulet ja etenkin Gigillä hyvin yksinkertaistettu silmämeikki sopi ihanasti pronssiseen rusketukseen. Myös alarivin mallikaunotar Emily Ratajkowski laitetaan samaan sarjaan. Lily ja Emily todistavat samalla sen, että myös rennon lainehtivat hiukset sopivat oikein hoidettuina myös punaiselle matolle! Oma suosikkini koko gaalasta oli Vanessa Hudgens, jonka ihana boho-tyyli kyllä vangitsi katseeni. Täytyy ehdottomasti selvittää tuon ihanan lettikampauksen tekotapa.

Taylor Swift edusti ehkä laulajalle vähän harvemmin nähdyssä tummassa silmämeikissä. Sininen on silmämeikissä trendiväri, joten miksei siitä tekisi koko luomen peittävää siipirajausta? FKA Twigs nousi omassa arvoasteikossani toiselle sijalle. Fressi tyyli on kiharilla hiuksilla, tuuheilla kulmilla ja kirkkaanpunaisilla huulilla ihan nappisuoritus!

Hmm ei kun nyt en osaakaan sanoa, kumpi pääsi kakkossijalle, FKA Twigs vai laulaja Tori Kelly. Etenkin Tori Kellyn esityksen aikana keskityin upean lauluäänen lisäksi hänen täydellisyyttä hipovaan meikkiinsä, joka ei nyt ehkä pääse ihan edukseen tässä kuvassa. Silmissä oli jännästi, mutta harkitusti yhdistetty persikkaa ja kultaa ja tavaramerkiksi noussut kiharapilvi oli piste i:n päällä. Ja Kylie Jenneriltähän ei voi odottaa muuta kuin täydellisyyttä. No okei, peruukin kanssa on hyvä huudella, mutta kyllä tässä lookissa huomioni kiinnittyy jumalaiseen meikkiin ja etenkin huulipunaan. Mistä ihmeestä löydän tuon täsmälleen saman sävy!

Löytyykö lempparia tai kenties tutorial-toiveita? :)

// MTVs Video Music Awards gave once again a lot of inspiration. My personal favorite is Vanessa Hudgens' boho look and I have to know how that braid is made! Other favorites are FKA Twigs' fresh summer look and Tori Kelly's lovely eye makeup with orange and golden hues. I need to try one of these ;)

Kuvat: All Over Press

Kommentit

Upejajenni (Ei varmistettu) http://upeja.wordpress.com

Tori Kelly oli (on aina) upea! Mutta tuo Kylie Jennerin peruukki aivan kamala, ei mun makuun ollenkaan! Kaunis nuori nainen, mutta tukka pilasi tyylin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun suosikit oli Tori Kelly ja Vanessa Hudgens. Omasta mielestä Gigin rusketus oli jo vähän liian oranssi, vaikka silmämeikki onkin upea. En myöskään tykännyt Kylie Jennerin lookista, peruukki on jotenkin liian peruukkimainen (:D) ja paksuihin huuliin ja vahvaan silmämeikkiin yhdistettynä kokonaisuus on aika tunkkainen. Peruukki yhdistettynä luonnollisempaan meikkiin, tai meikki luonnollisten hiusten kanssa olisi ollut enemmän makuuni :)

Lullah

Mä oon rakastunu Kylie Jennerin huulipunavalintoihin. Ite löysin sopivan kynän ja punan Make Up Storelta: Golden Purple -kynä ja Aztec-huulipuna. Tuo purple kynän nimessä hämäs, mutta ihan paras ruskeen huulipunan kanssa. 

Tuo kuvassa oleva look oli kumminki mun mielestä aika huti. Raskas otsis, isot huulet ja jotenki tosi leveet, mutta kapeat silmät saa kokonaisuudesta tosi leveän jotenkin. Kylie näytti Kourtneyn vierellä siltä et se ois photarilla venytetty sivusuunnassa. Jotenkin kaikki mittasuhteet oli väärin. 

Mimi! (Ei varmistettu)

Gigi oli kyllä ehdottomasti kaikessa kauneudessaan upein.. Harmi vaan, että itse ei näytä noin luonnollisessa meikissä yhtä tyrmäävältä! :D

Musta ois kyllä kiva saada tutorialia Tori Kellyn meikistä!

mymmel (Ei varmistettu)

Vanessa Hudgens oli kaunein n__n ihana kuulas meikki ja luonnollinen hippityttö-look. Tutoriaalitoive siis!

Kylie Jenner oli mun silmissä 100% huti :--D Tuossa ylhäällä mainittiinkin tuo leveys ja tunkkaisuus. Meikki näyttää tosi hengettömältä (no, hänellä on usein sellainen tosi paksu pakkeli muutenkin) ja vielä nuo raskaat hiukset ja se tiukka puuterinvärinen mekko... yhh, ei iskenyt ollenkaan : D

Kommentoi