Mun hää-look

NUDE

Toivottavasti ette jo ole ihan ähkyssä mun hääjutuista, koska vielä olisi luvassa ainakin tämä yksi eli oman morsius-lookini esittely kokonaisuudessaan. Kaikki kuvat on ottanut ihana Mirella Penttilä, jota suosittelen lämpimästi kaikille tuleville hääpareille <3

Pukuni on Wtoo by Watters ja se on ostettu White Dressistä* Stockan 7. kerroksesta. Olin juuri kahden koon välissä, joten jouduin ostamaan isomman ja käymään kursimassa sitä vähän kasaan ja lyhentämässä extra-pitkää helmaa Ompelijat-liikkeessä Tapiolassa, missä oli muuten ihan superihana palvelu!

Meikin tein itse ja olenkin jo ehtinyt tehdä siihen tutorialeja. Pohjameikin teko löytyy tältä videolta ja silmämeikistä löytyy oma postauksensa. Kampauksen minulle loi tietysti Miia <3 Hääaamuna kaivattiinkin vähän meikkaustaitoja, koska tietysti minua oli pistänyt hyttynen naamaan, joku muu ötökkä monesti käsivarteen ja toki leuassani oli valtava stressifinni!

Kaikki häiden kimput ja kukka-asetelmat teki oma äitini omien toiveideni mukaan. Sormukset olivat vintagea; ne kuuluivat isälleni ja äidilleni ja omani on itseasiassa äidin kihlasormus. Halusimme omien nimiemme kaiverrusten lisäksi säilyttää sormuksissa myös niiden alkuperäisten omistajien nimet. Joten minulla on sormuksessani kaiverrettuna molempien elämäni tärkeimpien miesten nimet; Olli ja Anssi <3

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

*Puku on ostettu alennuksella näkyvyyttä vastaan.

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Aivan ihana häälook! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos :)

Riittuli (Ei varmistettu)

Upea &lt;3

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kovasti! :)

 

Riia Meikkipää

Olet todella kaunis!! Ihana look, upea kampaus, kaunis kimppu. Rakkaus. Ah.

Erika Naakka
NUDE

Voihhh kiitos <3

Scuba (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän kaunis puku. Ja kaikki muukin kyllä

Erika Naakka
NUDE

Hih, kiitos! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin niiiiin kaunis! <3

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos Saranda <3

Sininenn (Ei varmistettu)

Niin elegantti look! Rakastan lukea hääpostauksia, vaikka häät ei olekaan mitenkään ajankohtainen aihe elämässäni. Voit kirjoittaa vielä vaikka juhlapaikasta tai koristeluista, ruuasta whatever :D! Kauneuteen liittyen haluaisin kuulla häitäsi edeltävästä ihonhoidosta ja käytitkö itseruskettavaa. Olisi myös mielenkiintoista kuulla, olitko lopulta tyytyväinen meikkiisi noin siis pysyvyyden osalta ja millä tavalla korjailit meikkiä kesken päivän :)

Minnea
Minnean muruja

Tuo puku ja koko look on niin ihana <3 Herkkä ja kaunis!

Mermar (Ei varmistettu)

Pukusi on todella kaunis ja herkkä. Sopii sinulle kuin valettu. Kimppu on myös ihana. Hiukset ja meikki täydellisiä.

Thebs (Ei varmistettu) http://outlandishblog.com

Ehkä yksi upeimmista ja yksinkertaisella tavalla erikoisin häämekko jonka olen koskaan nähnyt! Todella upea &lt;3

Kommentoi