Mun lempparit

NUDE

Lyhyesti ja ytimekkäästi tässä on mun lemppari meikkivoiteet: Lancôme Photogenic Lumessence, niiiin pehmeä ja samettinen koostumus, käyttäisin sitä joka päivä, jos raaskisin. Lumene Triple Stay Makeup, hyvä ja kestävä perus meikkivoide, joka on parhaimmillaan Lumenen heleyttävän meikinpohjustusaineen kanssa. Sekä MAC Mineralize Satinfinish, pieniä kiiltäviä hiukkasia sisältävä juhlameikkivoiteeni.

Ei mul sit muuta, mukavaa maanantaita kaikille :)

// Here are my favourite foundations.

Kommentit

Anni (Ei varmistettu)

Heippa! Onko sinulla kokemuksia peiteaineista, jotka sopisivat tummille silmänalusille? Olen kokeillut monenlaisia peiteaineita mutta mikään ei tunnu auttavan.. Kiitän tuhannesti jos voisit auttaa minua ongelmassani!

Erika Naakka
NUDE

olenkin tehnyt jos pari postaustakin aiheesta. mun mielestä paras on Make Up Storen Cover all, blue :)

elina (Ei varmistettu)

Hei! Minusta on aina mielenkiintoista lukea myös meikkivoiteiden sävystä; tuo Lumene on näköjään sävyä 3, mutta mitä sävyä käytät Lancomessa ja MAC:ssa?

Erika Naakka
NUDE

hups, unohtui mainita! Mac on siis sävyä NW20 ja Lancome on 01 Beige Albâtre :) Nyyh olen vaalea!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Ite oon käyttäny tuota Lumenen meikkivoidetta sekoitettuna samaisen puljun ihonsävyn heleyttäjään :) Oon tähän komboon tykästyny iha hulluna :) Peittävä, muttei tee ihosta sellaista pakkelilla kuorutetunnäköistä :)

Erika Naakka
NUDE

jep, meikä on tehnyt ihan samaa! luulin kirjoittaneeni sen tähän postaukseenki, mut näköjään oon julkaissut väärä luonnoksen. voi göggö. pitänee korjata asia ;)

Erika Naakka
NUDE

eiku mitä, lukeehan se tuolla! :D mutta tosiaan sekoitan sen heleyttävää primeriin, en siihen ihon sävyn heleyttäjään, jota multa myöskin kyllä löytyy.

Halla (Ei varmistettu)

Niinhä lukeeki :D huono lukija vaan sattui kohdalle :'D

maclover (Ei varmistettu)

Moi! Mä oon Vaa ajattellu et mistä sä oot saanu mac tuotteita? :)

Erika Naakka
NUDE

turun ja helsingin stockmanneilta :)

mjai (Ei varmistettu)

Ois ollu kiva nähä nää kaikki kasvoillakin!

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Oletko kokeillut mineraalimeikkivoiteita? Oikeita sellaisia esim. Lily Loloa, Bare Mineralsia tms, ei mitään L'orealin tms? Itsellä ei taida olla enää paluuta "normimeikkivoiteisiin", kun mineraalimeikit toimii niin paljon paremmin ja näyttää paremmilta. :) Tosin kun on niin hyvä iho kun sulla varmaan kaikki meikkivoiteet toimii hyvin.

LAVJUUEVERYBODY! (Ei varmistettu)

Moi :) Oon uusi lukija sun blogissasi, tai siis ehkä oon muutamia kertoja kurkannut, mutta en niinkään säännöllisesti. Mutta ihanan raikkaita kuvia sulla täällä :> Osaisitko luetella muitakin lempparituotteita, kuten ripsiväreistä?:) Itse en ole vieläkään löytänyt helmeä ripsivärimaailmasta, monien ongelma on liian "kuiva" koostumus.

Suv (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos ehtisit tehdä viel näin ennen penkkareita jonkun maskeerauspostauksen, esim. kissanaisen meikistä tai vastaavista:)

Kommentoi