Must have: kampavalkki

NUDE

"French twist" -kampauksia on nyt näkynyt niin monessa muotinäytöksessä tänä syksynä, että mäkin olen alkanut harkita sen tekoa. Tämä kuva löytyi Glitterin Hairguidesta, missä on muitakin upeita kampauksia!

Glitteriltä löytyykin ihan mahtava apuväline "ranskalaisen nutturan" tekoon ja sen nimi on kampavalkki. Sen kanssa tehty kampaus näyttää muhkealta, vaikka omat hiukset olisivatkin ohuet. Meikäläinen menee ainakin heti seuraavalla shoppailureissulla ostamaan sellaisen! :)

Kommentit

Ninsku (Ei varmistettu)

Kutsutaan myös banaaninutturaksi :)

Erika Naakka
NUDE

French twist kuulostaa coolimmalta ;)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Itse hankin tuollaisen, mutta mulla on sen verran paksu ja karhea tukka, etten meinannu saada sitä kampaa tukkaan, niinpä katkoin joka toisen piikin kammasta. Taisin pilata koko valkin. Ei ole tullut käytettyä.

Erika Naakka
NUDE

voi höh :/ mutta tarviitko edes valkkia, jos sun omat hiukset on paksut ja niissä on rakennetta? kokeile tehdä ilman! :)

Noora (Ei varmistettu)

Tää ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta kun olen itse jo jonkin aikaa harkinnut ripsiseerumin kokeilemista, niin ajattelin kysyä onko sulla kokemusta sellaisesta. Itseäni mietityttää ripsiseerumeissa ainakin se, ettei niistä ole vielä (Suomessa varmaan ainakaan) niin paljon käyttäjien kokemuksia, jotta osaisi sanoa mitkä ovat seerumien pitkäaikaiset vaikutukset. Niissä käytettävistä mahdollisista lääkeaineista olen myös kuullut "kauhu"juttuja. Sitäkin mietin mitä ripsille sitten tapahtuu jos lopettaa seerumin käytön.. Jos sulla on kiinnostusta tehdä aiheesta postausta niin olis kiva lukea! Itse kun en oikein keskustelupalstojen hypetyksiin/dissauksiin osaa luottaa enkä muualta ole löytänyt tietoa ripsiseerumeista.

Anna (Ei varmistettu)

Teethän sitten tutoriaalin, kun saat hommattua? (:

Erika Naakka
NUDE

Kyllä! Ajattelin tehdä siitä videon Iltalehdelle :)

Hanilo (Ei varmistettu) http://hanilo.blogspot.com

Tuollainen pitää kyllä käydä ostamassa ja testata toimiiko! Mulla on kyllä aika paksut hiukset muutenkin, mutta mitä muhkeampi kampaus, sitä parempi vai mitä! :D

Erika Naakka
NUDE

no todellakin! olispa mullakin paksumpi tukka :)

Kommentoi