Muuta meikkivoiteesi sävy oikeaksi

NUDE

Onkohan maailmassa yhtäkään ihmistä, joka ei joskus olisi ostanut itselleen ihan vääränsävyistä meikkivoidetta. Meikäläisellekin kävi niin juuri vähän aikaa sitten, nettishoppailu kun sävyjen puolesta voi olla aika hakuammuntaa.

Tilaamani meikkivoide oli kaiken kukkuraksi ehkä kallein ikinä ostamani, joten harmitti todella kun huomasin sen olevan omalle hipiälleni aivan liian tumma. Siksi ilahduin, kun sain sähköpostiini tiedotteen uusista The Body Shop Shade Adjusting Drops -tipoista, joilla oman meikkivoiteen sävyä voi kätevästi muuttaa suuntaan ja toiseen.

Lightening-tipat ovat sekoitus valkoisia ja pinkkejä pigmenttejä. Yksi pisara muuttaa meikkivoiteesi sävyä puoli astetta vaaleammaksi. Mustia ja punaisia pigmenttejä sisältävät Darkening-tipat taas muuttaa meikkivoiteesi tummemmaksi. Voit siis muuttaa sen talvi-ihollesi täydellisesti sopivan meikkivoiteen kesäversioksi!

Viimeinen kuva havainnollistaa hyvin meikkivoiteen räätälöinnin tippojen avulla. Keskellä näkyy alkuperäinen meikkivoide. Siitä vasemmalle sävyä on vaalennettu Shade Adjusting Drops Lightening -tipoilla ja oikealle mentäessä alkuperäistä on tummennettu Darkening-tipoilla. Vakuuttavalta näyttää! Vai mitäs te sanotte ja oletteko jo peräti kerenneet testaamaan näitä?

Ihokuva: Beautezine.com

Kommentit

Hemmuli (Ei varmistettu)

Käytän itse Macin Strobe Creamia meikkivoiteen lantraamiseen ja se toimii kyllä aivan loistavasti. Nämäkin vaikuttavat kyllä kiinnostavilta, tuollainen oikein litkumainen aine ei ehkä muuttaisi meikkivoiteen koostumusta niin paljon kuin strobe.

Miksikaikkinimimerkitonrekisteröityjä (Ei varmistettu)

Voi miksi, miksi pinkkiä pigmenttiä? Mulla on ongelmana se että kaikki meikkivoiteet on sekä liian tummia että liian pinkkejä. :/ Tai ainakin kun vertaa meikattua pärstää käsivarteen, niin käsivarsi on ihan vaaleankeltainen. Toimisikohan, jos lutrais meikkivoiteen sekaan keltaista elintarvikeväriä :D

Satsi (Ei varmistettu)

Muuttaako meikkivoiteen myös ohuemmaksi, vähemmän peittäväksi? Vai säilyykö pigmentit?

Kommentoi