Muutama Lumene-uutuus

NUDE

Kävin viime tiistaina piipahtamassa aamiaisella Healthinkissä tutustumassa Lumenen Invisible Illumination -uutuuksiin. Sarja nousi viime vuonna supersuosioon ja nyt Lumene lanseerasi lisää sävyjä edellisten jatkoksi.

Kirjoittelinkin Invisible Illumination -sarjasta aiemmin ja voit käydä lukemassa postauksen täältä. Rakastan erityisesti sarjan Instant Illuminizer Valopisaroita! Nyt sarja saa jatkoa kahdella uudella Sävyseerumilla (vaaleampi Beauty Serum Universal Light ja tummempi Universal Dark), uudella Instant Illuminizer shampanjasävyllä Midnight Sun sekä Watercolor Blush Poskipunapisarasävyllä Pink Blossom. 

Healthinkin aamiainen oli muuten aivan taivaallinen ja paikkakin niin söpö ja kaunis, että on pakko ottaa tämä homma joskus uusiksi vaikka ystävän kanssa! Voisin kopsata koko lafkan sisustuksen omaan kämppääni :D

Ihanaa lauantaita kamut <3

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi! Ompas mahtavaa että sävyseerumista on tullut vaaleampikin sävy, ihana tuote mutta ensimmäisenä julkaistu sävy oli kyllä liian tumma omalle iholleni. Jospa tuo uusi vaaleampi olisi sitten sopiva :)

Erika Naakka
NUDE

Noni hyvä! Ei kun testaamaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisi ollut kiva saada swatchit... :D

Erika Naakka
NUDE

mulla ei valitettavasti ole näitä kaikkia sävyjä swatchattavana :(

mjai (Ei varmistettu)

Bongasin kauppareissulla Lumenen sellainen hohdepuikon. Yllätyin hieman kun katsoin hintaa. Melkein 30euroa niin kuin kaikki nämäkin taitavat olla. Hieman ehkä ylihinnoiteltuja tai sit oon vaan köyhä :D

Erika Naakka
NUDE

Joo se kuuluu siihen Nordic Luxe -premium valikoimaan joka on tosiaan hintavampi. Nordic Chic -linja on edullisempi, mutta siellä ei vielä ole hohdetuotetta. Jos hyvää hohdepuikkoa etsit niin hommaa Maybellinen Strobing Stick :)

Sonja A (Ei varmistettu)

Oon ilahtunut siitä, että Lumene on ''raikastanut'' kaikkien tuotteiden ulkonäköä, mutta itse brändäys jakaa vähän mielipiteitä. Jotkut tuotteet on ihan älyttömän kalliita verrattuna siihen, mitä ne olivat vielä vaikka vuosi sitten, ja en usko että tuotteiden sisältöön on pahemmin puututtu. Esimerkkinä just se paljon kehuttu hyaluronihappotiiviste jonka hinta on järkyttävät 30 euroa :D Ostin itse tuon tuotteen talvella paikallisen Cittarin kampanjatarjouksesta kympillä. Silloin hintalappu tais juuri ollut muuttunut siitä 19,90e tuohon kolmeenkymppiin ja en ihmettele yhtään jos tuote ei yhtäkkiä mennytkään niin hyvin kaupaksi.

Muutenkin Lumene ei ainakaan omassa mielessäni edelleenkään oo yhtään sen selektiivisempää kosmetiikkaa kuin ennenkään, vaan sitä marketeissakin myytävää suomalaista peruskosmetiikkaa... Toki ihmiset tykkää eri asioista, mutta en itse oo edes löytänyt Lumenelta koskaan mitään mullistavaa tai tosi hyvää tuotetta mikä ''voittaisi'' joltain muulta merkiltä ostetun tuotteen varsinkin värikosmetiikassa. Tuntuu, että kaikki tuotteet on enemmän ja vähemmän mitäänsanomattomia, jopa pigmenttiköyhiä ja jotenkin vaan vaisuja. Vai onko se vaan sitten sitä luonnollisuutta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Nyt kun vaikka Nyxiä saa sieltä samasta Sokoksen kemppariosastosta puoli-ilmaiseksi niin en kyllä tajua mikä järki oli NOSTAA Lumenen hintoja. Aika tietysti näyttää meneekö kaupaksi. Tosi vaaleaihoisena mä olen Lumenen tuotteissa tykännyt siitä että tarpeeksi vaalea meikkivoide- tai BB-sävy löytyy helposti ja kohtuuhinnalla mutta nyt kun vaalein BB lopetettiin ja hintoja nostettiin niin äh.

Kommentoi