My first henna tattoo!

NUDE

Instagramiani seurailevat ovat varmasti jo nähneet uuden himotuksen ja innostuksen aiheeni: hennatatuoinnit! Nämä väliaikaiset tatskat ovat viime aikoina ihastuttaneet monien julkkisten, kuten Rihannan iholla ja koska meikäläisen innostus uusista asioista on aina aika kova, ehdin jo tilata hennakamat kotiini ;) Ensimmäinen testiversio on tehty ja innostus ei todellakaan ole ottanut laantuakseen! Joten lisää kuvia ja juttua luvassa vielä jatkossa.

Hennavärin sekoittaminen on kuitenkin niin kova (ja monipäiväinen!) vaiva, että pohdin uuden valmiiksi sekoitetun setin ostamista. Tietääkö joku teistä lukijoista hyviä liikkeitä tai nettikauppoja, joista tätä väriä saisi? :)

 

Kommentit

Minttu (Ei varmistettu)

Hei, olethan tarkkana mitä laitat ihollesi :) postauksessa ei tainnut käydä ilmi käytätkö minkälaista hennaa, mutta siltä varalta jos et ole tietoinen mustan hennan vaaroista, vilkaise nämä:

http://www.teknokemia.fi/fin/kosmetiikka/kosmetiikan_puheenaiheita/hiusten_varjays_ja_musta_hennatatuointi/

http://kemikaalicocktail.blogspot.fi/2008/05/mustat-hennatatuoinnit-aiheuttavat.html?m=1

Aurinkoista viikonloppua!

Erika Naakka
NUDE

joo en ole käyttänyt tai käyttämässä mustaa hennaa :)

Mimi de Paris (Ei varmistettu)

Kokeile Lahi-idan ruokakauppoja. Niista voit loytaa tuota punaista hennaa valmiina tuubeissa. Myos Amazon.com valikoimat kannattaa kokeilla. Tassa yksi kiva linkki, jossa on todella taitava hennaaja, yksi suosikeistani >

Erika Naakka
NUDE

Kiitos paljon! :)

Erika Naakka
NUDE

haha tilasin heti samaa, mitä tuolla videon tekijällä oli :D superkiitos siis vinkistä!

Jasmin Virtanen (Ei varmistettu)

Mitä hennaväriä suosittelet ja on varmasti turvallinen?Että voi jatkossa värjätä hiuksia :)

Vilma (Ei varmistettu) http://Vilmahang.blogspot.com

Ite kuvaan intialaisia häitä aika paljon ja siellä kaikilla on aina hennat käsissä ja varsinkin morsiamen hennat on aina ihan mielettömät ku heillä on häitä edeltävänä päivänä erikseen seremonia sitä varten :-) kattelin just ku pari keikkaa sitten ne teki paikan päällä noita tatskoja ja teki mieli mennä iteki kokeileen muttei siinä töiden keskellä tietenkään voinu :-)

Kommentoi