My second "insta"week

NUDE

1. Helppo nuttura. Teko-ohje tulee ehkä myöhemmin :) 2. Kahvittelua ystävien kanssa Hansassa. 3. Ystäväni Vinski-dalmis ottaa rennosti. 4. Ostin ainejärjestön tuleviin vuosijuhliin Romona Kevezan puvun. Vaan 135 egee! 5. Luin myös tenttiin. 6. Mallailin Gina Tricotin liiviä arkikäyttöön sopivaksi.

7. Aamun bokeh-ilmiö. 8. Demi Lovato -nuttura. 9. Juotiin Vinskin kanssa kahvit. 10. Dino on dorka.

11. Kokeilin uutta IsaDoran huulipunaani. 12. Sain vihdoin käyttöön upeat hopeiset kynsitarrani Costume Partyihin. 13. Ja ostin uuden kengätkin Zarasta bileitä varten :) Superhyvät jalassa! 14. Leevi sovitteli vaatteita ja peruukkia :D 15. Samu ja kaksi kappaletta partylaseja. 16. Dino on dorka vol. 2.

Kommentit

Sooy (Ei varmistettu)

Mistä toi kynsitarra on hankittu? :) Tosi kivannäkönen!

Erika Naakka
NUDE

http://nude.costume.fi/2012/06/09/tilattua/ Kirjoitin tästä joskus kauan sitten. Ja tilasin ne siis Beautybay.comista :)

nina (Ei varmistettu)

Mukavia kuvia ja yllättäen nuo koirakuvat saivat iloiselle mielelle ...

Erika Naakka
NUDE

No kiva, että sai :) Ajattelinkin että onkohan mulla jo vähän liikaa koirakuvia tässä, mut ei kai sitten ole :)

Mariell (Ei varmistettu)

Mitä opiskelet?

Erika Naakka
NUDE

biologiaa tai tarkemmin solu- ja molekyylibiologiaa :)

Anna (Ei varmistettu)

mistä johtuu että kun rupesin kommentoimaan niin tässä oli jo valmiina nimi ja sähköpostiosoite jotka eivät ole minun onko koneessa vika vai missä syy??

Harmaavarpu (Ei varmistettu)

Tästä tuli hyvälle mielelle! Koirat tekee kaikesta niin paljon parempaa, myös instagram päivityksistä ;)

Erika Naakka
NUDE

Olen TÄYSIN samaa mieltä! Nyyh nyt iski taas kauhee koirakuume..

miiaaaaa (Ei varmistettu)

Käytit jossain edellisessä postauksessa sellaista ihonväristä, nudea hiuslenksua. Muistatko mistä olet ne ostanut tai mistä voisin sellaisia löytää? taisi olla tuossa Puolen minuutin kampaus-jutussa:)

ja oisko sulla postaus ideoille käyttöä? en hirveesti meikkaa ongelmana on mm. heikot taidot ja naama kelpaa ilman meikkiäkin, mutta onko sinulla näppyläisille-tai muuten epäpuhtaisiin kasvoihin vinkata sopiva meikkejä jotka eivät pitäisi ärsyttää ihohuokosia?! Tästä voisit tehdä ehkä kunnon postauksen tai sitten vain neuvoa tässä.:)

PS. Ihana blogi!

Nanna (Ei varmistettu)

Olis kiva jos voisit tehdä mahd. pian teko-ohjeen tolle lettinutturalle! Näyttää niin kivalta et ois kiva päästä itekki kokeilee :)

Erika Naakka
NUDE

Hei hyvä, kun muistutit. Yritän tehdä tällä viikolla :)

Kommentoi