Myynnistä poistuva suosikki!

NUDE

Viime viikon New Yorkin matkalla tutustuin virolaiseen toimittajaan ja kirjailijaan. Matkalla JFK:n lentokentälle rupateltiin työstäni ja blogistani ja hän antoi minulle yhden postausvinkin. Minun pitäisi ilmoittaa blogissani aina, kun jokin tuote on poistumassa markkinoilta, jotta fanit saisivat vielä täydentää varastojaan viimeisen kerran. Ja ideahan on aivan mahtava! Vai mitä te sanotte?

Siinä samalla taksimatkalla muistin yhtäkkiä yhden ikisuosikkini, jonka valmistus on nyt kokonaan lopetettu ja minulta on vielä tekemättä hamstrausreissu Sokokselle. Ja se tuote, jolle joudumme jättämään hyvästit on Lumenen Beauty Base Crystal Radiance Primer. Why oh why!

Niin monessa postauksessani (esim. täällä ja täällä) vilahtanut Crystal Radiance Primer on/oli niin täydellinen kuultoa antava voide. Lisäsin sitä aina meikkivoiteen sekaan, jolloin pohjameikistä tuli kuulas ja ihosta terveennäköinen. Töpöttelin voidetta usein vielä viimeisenä silauksena poskipäille ja kulmaluulle. MUTTA ENPÄ TÖPÖTTELE ENÄÄ.

No Lumeneltahan on tullut uudistuneet tuotteet vanhojen Beauty Base -tuotteiden tilalle. Mutta täytyy sanoa, ettei tuo Kosteuttava Pohjustusvoide todellakaan vedä vertoja esi-isälleen. Uusi tulokas tuo iholle hieman kirkasta hehkua, mutta helmiäistä on todella paljon vähemmän kuin Crystal Radiance Primerissa. Onneksi Lumenella on myynnissä vielä Sun Radiance Skin Tone Perfector eli Ihon Sävyn Heleyttäjät, mutta kuten kuvasta näkyy, niissä on vielä reippaasti enemmän helmiäistä kuin Crystal Radiance Primereissa ja se tuo ehkä minun makuuni vähän liikaakin sävyä iholle.

Eli tämä Crystal Radiance Primer kuuluu teidänkin suosikkeihinne, suosittelen tiirailemaan vielä viimeisiä eriä kauppojen hyllyiltä. Ja tuokaa mullekin samalla pari ;)

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Asta (Ei varmistettu) http://www.styleinprogress.org

Eiiiiiii en kestä! Oon aina tätä hamstrannut Suomessa käydessä :( :( :( Onkohan millään muulla brändillä samantyyppistä, kiva olisi tietty jos sitä saisi täältä maailmaltakin heh.

Aloitin uuden harrastuksen eli opinnot fashion schoolissa. Sen myötä piti laittaa pystyyn blogi. Jos suomalaisen ajatukset ja elämä Sydneyssä kiinnostaa, niin käypä kurkkaa www.styleinprogress.org :)

Reetta_E (Ei varmistettu) http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

Heii, suosittelen korvikkeeksi/testattavaksi Glo Mineralsin kuultoa antavaa pohjustusvoidetta. Oon jo kaksi tuubia käyttänyt ja niin hyvä tuote.

Mutta ihan huippu tämä postausidea kyllä! :)

AmmiK (Ei varmistettu)

Loistava idea postaussarjaksi! :) kerkeää hamstrata varastot täyteen.

PaulaV (Ei varmistettu)

Olipa hieno juttu että vinkkasit tämän tuotteen katoamisesta. Täytyy etsiä omaankin varastoon vielä tuubi.

Kiitokset kovasti tästä blogista muutenkin. Olen saanut tosi hyviä vinkkejä ja iso plussa siitä, että aiheesi ja meikkivinkkisi soveltuvat myös näin ikinuorelle 40 vuotiaallekin. Jos jotain postausvinkkiä voisi toivoa ja ehdottaa, niin itse olen kaivannut meikkauspisteen valaistus ja "sisustus" apuja. Miten pitäisi suunnata valot ja millaisia niiden pitäisi olla? Minne sijoitan meikkauspisteen makuuhuoneessa ison ikkunan vieressä kun aurinko heijastaa ikävästi, vai siirränkö pisteen suosiolla pieneen vessaan? Olisi mukava kuulla miten muut ovat hoitaneet tavaroiden säilytyksen.

Rege (Ei varmistettu)

Niin kurjinta kun tää lopetetaan!! Ihan suosikkituote ollut, eikä tuosta uudistuneesta primerista näytä millään olevan korvaajaksi. Mutta mikäs mikäs glo minerals. Pitääpä tutkia.

Lila Syren (Ei varmistettu) http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi

Mullakin on ollut tämä käytössä pari vuotta ja vieläkin yksi vajaa tuubi löytyy. Jostain syystä tuosta alkaa mun silmät vuotamaan, jos sitä on lähelläkään silmänympärys-aluetta. Mutta tämä ongelma on myös kaikissa Vichyn heleyttävissä tuotteissa ja muutaman muunkinm sarjan. Eli se on varmaan vaan mun joku henkilökohtainen ongelma:DD
Kannattaa muuten testata The body shopin radiant highlighter, on niin hyvä, ettei tuu tätä kovin ikävä, vaikka hyvä onkin!

Erika Naakka
NUDE

Se taitaa olla aika samanlaista kuin Benefitin High Beam? Se on ihanaa, mutta arkikäyttöön ehkä inan liiankin voimakkaan kuullon antava. Tää Lumene oli just sopiva ja sopi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. RIP!

Kommentoi