Näin selvität sopiiko sinulle lyhyet hiukset

NUDE

Oletko harkinnut trendikästä lyhyttä tukkaa, muttet ole varma, sopisiko se sinun kasvonmuodoille? Kauneussivusto Byrdie.com:issa kerrottiin kampaaja John Friedan kehittämästä helposta keinosta, jonka avulla voit selvittää, kannattaako esimerkiksi superlyhyt pixie-leikkaus toteuttaa.

Homma toimii näin: mittaa korvanipukkasi alareunan ja leuan väli. Muista pitää viivotin pystysuorassa. Jos väli on yli 2.25 tuumaa eli noin 5,7 cm, kannattaa hiukset pitää pitkinä. Jos väli on lyhyempi, go for it! Itselläni väli on inan alle 5,7 cm, mutta pitkä tukka pysyy silti ;)

Inspistä lyhyeen tukkaan kannattaa ammentaa esimerkiksi Scarlett Johanssonilta, Lily Collinsilta ja Kaley Cuocolta.

Ps. Muistathan, että Blogilista.fi lopettaa toimintansa huomenna 1.6. joten jos haluat pysyä mukana blogivirrassa, lisää Nude lukulistallesi Bloglovinissa ja klikkaa "tykkää" Facebookissa!

// Here's a great way to find out if you could pull short hair off. It's says on the Byrdie.com: "Measure the height between your chin and your ear. Less than 2.25 inches? Go for the chop. Longer than 2.25 inches? Long hair will be the more flattering choice."

Julkkiskuvat: All Over Press.

Kommentit

bridezilla (Ei varmistettu)

Tulevan kesän hermoheikko morsian pohtii että voikohan tätä samaa kaavaa käyttää kampauksiin..eli jos on esim.7-8 senttinen korva-leukaväli niin pitäisikö päätellä että hiukset kiinni ei ole pukevin vaihtoehto vaan kannattaisi pitää hiukset auki? Itse tuskailen hääkampauksen kanssa ja mulle ei lyhyet hiukset todellakaan sovi. Haluaisin korkean, tyylikkään nutturan, mutta tällaisia hääinspiskuvia on vaikea löytää, kun nykyään kaikilla tuntuu olevan erilaisia rentoja lettikampauksia kiharapohjalla.. Toive-ehdotuksena siis erilaisten hääkampausten esittelyä :)!

Erika Naakka
NUDE

Jos sinulla on pitkät kasvot, niille sopii parhaiten kampaus, joka on sivuilta ja päältä kireä. Eli ei mitään tupeerausta, vaan sileä, taakse vedetty tukka on paras :) Se saa kasvot näyttämään hieman leveämmiltä ja koska päällä ei ole tupeerausta, se ei myöskään pidennä kasvoja. Katsotaan, josko saisin kasattua yhteen hääkampauksia. Muutamia voi käydä kurkkaamassa Pinterest-kansiostani: https://www.pinterest.com/erikanaakka/valmistujaiskampaukset-2014/

Nojaa (Ei varmistettu)

Onhan siinä muustakin kyse kuin jostain kasvojen mittaamisesta. Jos lyhyissä hiuksissa viihtyy parhaiten, niin totta kai ne kannattaa pitää, vaikka se olisi "rumaa" jonkun laskukaavion mukaan. :D

En itse usko lainkaan tällaisiin vinkkeihin. Ihan kuin sun pitäis olla tietyn näköinen, että olet oikeutettu lyhyisiin hiuksiin.

Erika Naakka
NUDE

Jep samaa mieltä kyllä! :) kuten omasta tukasta sanoinkin, ei se laskukaavojen mukaan muutu.  Mielenkiintoinen juju vaan ;) 

milda (Ei varmistettu)

https://youtu.be/h2pAVl42cXI Ei liity tähän postaukseen mutta oletko nähnyt tämän. Erikoista, eipä ole tullut ajatelleeksi että huulipunaa voi käyttää noin :)

Erika Naakka
NUDE

Joo näitä vinkkejä on näkynyt! Tosin ihan punaisen puna käyttö taitaa toimia vain tummemmat iholla, vaalealla iholla kannattaa kokeilla persikan sävyä :) 

StenH (Ei varmistettu)

Hmm, en nyt sanoisi juuta enkä jaata tuon perusteella. :D Mielestäni ratkaisevampaa on kasvojen kokonaisluusto, koska se ja kasvopiirteet korostuvat hiusmassan hävitessä. Pelkkä korvien ja leuan väli vaikuttaa toki osaltaan siihen.
Lyhyen tukan leikkauksella on myös suuri merkitys, koska erilaisia kasvoja imartelevat erilaiset kampaukset. :)

Erika Naakka
NUDE

Totta kai vaikuttaa :) Tämä vinkkihän on  vain suuntaa antava.

Kommentoi