Näitä kauneuskikkoja käytän ihan oikeasti!

NUDE

Netissä, lehdissä ja blogeissa vilahtelee välillä mitä erikoisempia vinkkejä ja niksejä, joista vain osa tuntuu oikeasti järkeviltä. Päätinkin kerätä yhteen näitä aluksi ehkä hieman oudon kuuloisia meikkauksen kikka kolmosia, joita itse käytän ihan oikeasti!

Pikkuhousunsuoja luomivärin levityksessä. Kuulostaa sekopäiseltä, mutta toimii. Monesti kehumani vinkki on käytössä aina, kun teen vahvemman silmämeikin, mutta olen jo tehnyt pohjameikin valmiiksi. Läpyskät suojelevat kätsysti silmänalusihon, eikä ihoa tarvitse hangata vereslihalle tiukkaan takertuvien glittereiden takia! Tässä postaus aiheesta.

Seerumin ja meikkivoiteen yhdistäminen. Kuulas ja hehkeä meikkihän on kaikkien toivelistalla, mutta rasvoittuva iho ei anna periksi ja pohjaa pitää puuteroida jatkuvasti. Sekoita meikkivoiteeseesi muutama tilkka kasvoseerumia ja saat superheleän pohjameikin ilman, että se näyttää rasvaiselta! Esimerkiksi Jurliquen Herbal Recovery Advanced Serum sopii tähän hommaan täydellisesti. Jos ihosi kaipaa enemmän peittoa, kokeile sekoittaa mattameikkivoiteen (kaksi osaa) kanssa seerumimeikkivoidetta (yksi osa). Tsekkaa postaus.

Silmämeikki teipin avulla. Tätä vinkkiä olen toitottanut melkeinpä kaikissa viimeisimmissä tutorialeissani. Toivon, että mahdollisimman moni teistä kokeilisi tätä, sillä ns. teippitempun avulla täydellisen silmänrajauksen saavuttaminen ei varmasti enää tullu utopialta. Käytä siis iho- tai tavallinen teippi kämmenselän kautta, jotta liimapinta heikentyy sopivasti ja liimaa se sitten silmäkulmaasi yläviistoon. Oikean kohdan löytäminen voi vaatia hieman harjoittelua, mutta kun teippi on löytänyt oman paikkansa, mikään silmämeikki ei ole enää mahdottomuus! ;)

Silmänrajauksen hahmottelu pisteen avulla. Tässä toinen hyvä vinkki rajauksen tekemiseen. Jos siipirajauksen loppupäät eivät tahdo tulla symmetrisiksi, kokeile tehdä ennen rajauksen tekoa pieni piste siihen kohtaan, mihin haluat rajauksesi loppuvan. Tee pisteet molempiin silmiin samaan kohtaan silmänrajaustussilla. Näin rajauksen "siipiosista" tulee yhtä pitkät ja ne nousevat yhtä paljon kohti kulmia. Tästä täytyykin tehdä vielä oma postauksensa :)

Irtoripsiliiman lisääminen siveltimen päällä. Irtoripsiliiman kanssa saa aina taistella ja yleensä sitä tursuaa tuubista aivan liian paljon. Lopputulos on se, että omat ripset on kätevästi liimattu toisiinsa yhteen, luomi on peitetty liimaan ja irtoripset repsottavat irtonaisina. Kokeile siis pursottaa liima ensin meikkisiveltimen päähän ja siitä ripsinauhaan. Liimaa tulee juuri sopiva määrä ja se ehtii siinä samalla myös kuivua juuri sopivan tahmeaksi, mikä myös huomattavasti helpottaa ripsinauhan kiinnittämistä! Postaus aiheesta.

Vedenkestävä ripsari apuna ripsien taivutuksessa. Jos en käytä juhlameikissä ripsitupsuja ja haluan, että omat ripseni ovat kuitenkin mahdollisimman näyttävät, taivutan ne ja levitän reippaasti vedenkestävää ripsiväriä. Vedenkestävällä ripsarilla on parempi kyky pitää ripsien taivutus paikoillaan pidempään!

Puuterilla tuuheutta omiin ripsiin. Tämän kikan toimivuus yllätti itseni täysin, kun sitä ensimmäisen kerran kokeilin. Jos omat ripsesti ovat ohuet ja kaipaisit niihin lisätuuheutta ilman irtoripsiä, kokeile lisätä ripsiin ensin yksi kerros ripsiväriä, levitä sitten niihin luomivärisiveltimellä irtopuuteria ja lisää sitten vielä toinen kerros ripsiväriä. Lupaan, että saat tällä reilusti lisämatskua omiin töppöripsiin! ;) Postaus aiheesta.

Huulipunan käyttö poskipunana. Koska en ole mikään suurin poskipunien hamstraaja, en aina löydä varastoistani huulipunaani sopivaa poskipunaa. Teenkin niin, että sekoitan kämmenselällä huulipunan kanssa noin 1/2-suhteella joko tavallista kosteusvoidetta tai Lumenen Arctic Sun Ihon Sävyn Heleyttäjää ja levitän seoksen sormin poskilleni. Saan täydellisesti huulipunan kanssa yhteen sopivan sävyn, eikä jokaiselle punalle tarvitse ostaa paria kaupasta :) Postaus aiheesta.

Ja nyt voitaisiin kaikki laittaa omat parhaat meikkikikat jakoon! Kommentoi alle paras niksisi :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en ole koskaan osannut tehdä rajauksia ja tuntuu että rajausten päät sojottaa minne sattuu. Kertaakaan reilut 30 vuotisen elämäni aikana en ole saanut tehtyä rajauksia jotka naamassa kehtaisi poistua kotoa. Muutama viikko sitten kuitenkin kokeilin juhlameikkipostauksesi innoittamana teippikikkaa ja herranjumala sehän toimi :D Sain ekalla yrityksellä symmetriset ja siistit rajaukset aikaan, joten olipa supermahtava vinkki!!! :)

Erika Naakka
NUDE

Hei ihanaa kuulla!! Hienoa, että oot saanut siitä vinkistä apua :)

Matsuke (Ei varmistettu)

Mukavaa kun jaat näitä meikkivinkkejä :) itsellä siipimäisen rajauksen teko on kuitenkin vaikeeta, koska silmäluomeni on sellainen pallomainen, että siitä tulee vain yhtä tuhrua jos yritän vaikka kissamaisia rajauksia tehdä. :p

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on aavistuksen alaspäin kääntyvät silmäluomet ja pyöreät silmät, mutta teipin kanssa onnistui, kannattaa ainakin kokeilla! T: ensimmäinen teippikikasta avun saanut vierailija :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Etpä muuten ollut ensimmäinen.

Olga (Ei varmistettu)

Tämä ei oikeastaan varsinaisesti liity meikkaamiseen, vaan meikkausta edeltävään ihonhoitoon; paras yövoide, mikä itselläni herkkäihoisena toimii, on Nivea Creme - voide. Maksaa alle 3 euroa ja on superriittoisa! Levitän tätä joka ilta paksun kerroksen ja aamulla iho on ihanan hehkeä, pehmeä ja olen huomannut voiteen myös vähentäneen pieniä näppylöitä yms. epäpuhtauksia iholta. On ihana aloittaa meikkaaminen puhtaalle iholle! :) Lämmin suositukseni kaikille ja myös herkkäihoisille <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt samaa voidetta köyhistä opiskeluajoista saakka, ja vaikka kokeilen mitä seerumeja yms, palaan aina Nivea Cremeen, koska se on vaan paras ja kosteuttavin! Plus ei jätä ihoa tahmaiseksi. Talvella jos on oikein hc-kuiva iho laitan välillä kuivimpiin kohtiin yöksi sitä Niveaa, jota myydään sinisessä peltipurkissa. Toimii myös oikein hyvin! :)

Kaspersson (Ei varmistettu)

Hahaha, ihan mahtavia vinkkejä! Kiitos!

CougarWoman
CougarWoman

Nää on kyllä ihan oikeasti todella, todella hyviä vinkkejä! Kuten eka kommentoija, mäkin kokeilin sitä teippi/laastarikikkaa rajauksiin. Ja nyt meinaan kokeilla kaikkia tästä postauksesta! Parhautta näissä on se, että kaikki tarvittava löytyy jo kotoa, eikä tarvitse ensin pistää pankkitiliä laihikselle. Käteviä ja simppeleitä käytännön neuvoja yksinkertaisella toteutuksella - me like! 

Erika Naakka
NUDE

Jee kiva! Kiitos kommentista :)

Eveliina / Six Feet Tall (Ei varmistettu) http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Mä käytän huulipunan päälle samansävyistä luomiväriä. Sillä saan huulipunan kestämään pidempään eikä mattapinnassa ole mitään vikaa, päinvastoin ;)

Erika Naakka
NUDE

Tätä kikkaa olen itsekin joskus käyttänyt! Ennen kuin omistin miljoona mattahuulipunaa ;D Irtopuuteri käy myös!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisit ehkä vähän harkita näitä jakamiasi vinkkejä myös ekologisesta näkökulmasta. Kertakäyttöiset kuukautissuojat ja tuollaiset pikkuhousunsuojat ovat jo niiden alkuperäisessä käyttötarkoituksessa ovat ympäristörasite, on arvioitu, että niitä tuodaan pelkästään Suomessa kaatopaikoille 300 miljoonaa kappaletta vuodessa. Ne sisältävät paljon muovia, joten ne eivät juurikaan maadu - niiden muoviosien maatuminen voi kestää satoja vuosia. Itseäni ainakin karmii tällaiset jätemäärät jotka vain dumpataan jotakin kaatopaikkaa kasvattamaan ja jotka jää sinne vielä kauan sen jälkeen kun itse ei ole enää tätä palloa asuttamassa. Sitten annetaan tällainen vinkki, jossa oikein kehotetaan tuottamaan lisää tyhjänpäiväistä roskaa, ja vain siksi, että nyt tulisi vähän siistimpi meikki ja ei tarvitse pyyhkiä glitteriä silmänalusista.

Erika Naakka
NUDE

Käytän siis meikkiin yhden pikkuhousunsuojan ehkä 3-4 kuukauden aikana. Leikkaan yhdestä pienen palan kerrallaan, joten yhdestä riittää ainakin neljään meikkaukseen. Ja tällaisia glitterisiä meikkejä teen niin harvoin, että yhdestä tosiaan riittää pitkään. Eli se ei todellakaan ole ongelmakohta ekologisesti ajateltuna ;)

vierailija123 (Ei varmistettu)

Heristele ennemmin sormea niille, jotka päivittäin käyttävät pikkuhousunsuojia housuissaa. Mitä jos menisit Prisman kassojen lähettyville tarkkailemaan, kuka niitä ostaa? Tosin, sinunhan on mahdoton tietää, tulevatko ne satunnaiseen meikkailuun vai päivittäisiin käyttöön, mutta jos heristelet varmuuden vuoksi ihan kaikille, jotka niitä kärryistään nostelevat kassahihnalle?

Erika Naakka
NUDE

Niin kulutushan tuskinpa tämän meikkauskäytön myötä nouse :)

Sansa (Ei varmistettu)

Jos Erika pyyhkisi suttaantuneet glitterit silmän alusistaan, joutuisi siinä luultavasti käyttämään jotakin kosmetiikkatuotetta ja vanulappua, joten jotain siinä taatusti kulutettaisiin lisää.. Ja tämä tosiaan ei varmaankaan räjäytä pikkuhousunsuojien kysyntää millään tavalla.

Kiitos hyvistä vinkeistä Erikalle :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kivasta kommentista :)

HÖPÖTIN

Kauneusvinkki kesään; Talkki. Siis vauvantalkki. hikiselle iholle; kasvoihin, rintojen väliin, nivusiin, jalkoihin.. Siis kaikkialle. Toimii ja purkki kestää kauan. ;)

Toinen mitä käytän on kookosöljy. Toimii loistavana meikinpoistajana(parasta mitä itse olen ikinä käyttänyt), hoitoaineena ja in shower-kosteusvoiteena. :)

Erika Naakka
NUDE

Hyviä vinkkejä, kiitos! 

Kissankieli
Hello Dolly!

Kiitos vinkeistä! Kokeilen tuota seerumikikkaa vielä. Superrasvaisessa naamassa ei juuri mikään säily nättinä. Samaten teipit täytyy laittaa testiin: kissarajaukseni ovat aina kierossa ja siksi en niitä paljoa harrasta :D

Vierash (Ei varmistettu)

Hyviä vinkkejä! Myös yksi mitä itse käytän, on tuo melko tunnettu korttitemppu: käytän siis lompakosta löytyviä kortteja (tähän käy käyntikortti, pankkikortti, yms.) estämään sotkua kun levitän ripsaria ripsiin :)

MakeupBitch (Ei varmistettu)

Jes! Tätä on kaivattu! Täytyy kokeilla!

Rrauch (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä!

Delle (Ei varmistettu)

Nenälle meikin alle silmämeikinpohjustuta, pitää kiiltelyä kurissa. Silmien alle laitettavaan peiteaineeseen pieni pisara meikinkiinnityssuhketta lisäämään pitoa. Rajaussivellin kostutetaan meikinkiinnityssuhkeella ennenkin otetaan luomiväriä. Irtopuuteria ennen kasvoilta liiat meikkivoiteen kiiltelyt lasvopaperiin ja puuterointi kasvopaperilla.

Erika Naakka
NUDE

Uuu mitä vinkkejä! Joo tota luomivärijuttua käytän mäkin, tein siitä joskus oman postauksensakin :) Meikinkiinnityssuihketta peiteaineeseen pitää ehdottomasti testata!

Kommentoi