Naked-paletti ihonsävyn mukaan

NUDE

Eräs lukija kysäisi joskus neuvoa oikean Urban Decayn Naked-luomiväripaletin valintaan. Ihon pohjasävy ja osaksi myös silmien väri vaikuttaa siihen, mitkä luomivärisävyt sopivat parhaiten juuri omille silmille. Kokosin tähän nyt pienet palat tietoa jokaisesta kolmesta Naked-paletista, joiden perusteella se oma hankinta on toivottavasti helpompaa tehdä :)

Niin ja niille, jotka vielä kummastelevat näiden jättiläismäisten ja vähän tyyriidenkin palettien hypetystä, voin sanoa, että pigmenttisyys on näissä väreissä aivan omaa luokkaansa ja ihanan kermainen koostumus peittää ja leviää ihanasti luomille. Ja kunnollisen primerin kanssa pysyvyys on ihan priimalaatua! Urban Decayta ei vielä täältä meiltä saa, mutta esimerkiksi Feelunique.com toimittaa paketin kotiin asti tänne Suomeenkin :)Naked

Ensimmäisessä Naked paletissa yhdistyvät 12 lämmintä ja hieman pronssiin taittavaa sävyä, joten parhaiten tämä sopii lämpimälle ihonsävylle. Kuitenkin kaikki paletin sävyt ovat melko neutraaleja, joten varmasti tämä sopii myös punaisen pohjasävyn omaavalle iholle :) Paletissa on enimmäkseen helmiäisiä ja kimaltavia luomivärejä, joten tämä paletti taitaa olla seuraajistaan kaikista "glamourein".

Naked 2

Tämän tilasin juuri pari viikkoa sitten itselleni ja olenkin jo pari kertaa päässyt testailemaan, ja yhtä ihana on tämäkin! Naked 2:ssa on harmaanruskeita sävyjä ja ehkä hieman neutraalimpia, kuin ykkös-Nakedin, ja ne sopivatkin siksi parhaiten viileänsävyiselle iholle. Myös mattaisia sävyjä on enemmän tässä versiossa, joten arkikäyttöön paletti sopii mainosti. Tummin sävy on mustaakin mustempi mattainen Blackout, jolla saa voimakkaankin smokyn! Niin ja metallinen kuori pitää myös luomivärit paremmassa turvassa :)

Naked 3

Uusin Naked-perheen jäsen on täynnä roosaan taittavia pinkkejä ja violetteja sävyjä, jotka sopivat niin vaalealle kuin tummemmallekin iholle. Itselläni ei vielä tätä ihanuutta kuitenkaan ole, mutta ehkä hankinta tulee vielä joskus ajankohtaiseksi :) Myös tämä uusin paletti on varustettu kiinni napsahtavalla metallisella paketilla.

Niin ja jos nyt olet vihdoni päättänyt hankkia sen kauan haluamasi nakupaletin, muista käyttää koodia MAR210, niin saat 10% alennusta ostaessasi kaksi tuotetta Feeluniquesta :) Koodi on voimassa tämän kuun loppuun asti.

(Postaus sisältää affiliate-linkkejä)

Kommentit

Emilia (Ei varmistettu)

Hei, Erika!

Osaatko sanoa, kuinka hyvin Naked-luomivärit sopivat herkille silmille? Itselläni monet luomivärit aiheuttavat kutinaa, mutta esim. Cliniquen luomivärejä pystyn hyvin käyttämään. Paletti on aika kallis tilata, jos ei sitten sovikaan omille silmille.

Emilia

Morgaise (Ei varmistettu) http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/

Huoh. Tämä varmisti asian. Halutaan vaihtaa Naked2 ykköseen. Olen miettinyt pääni puhki, mikseivät meikit näytä minulla yhtä hyviltä kuin muilla, mutta epäsuomalainen lämmin iho ei vain toimi tuon kakkosen kanssa. :(

ElinaTammi (Ei varmistettu)

Hei Morgaise! Itse olen ostanut aikoinani tuon ykkösen mutta tällä hetkellä tuntuu että tuo kakkonen olisi enemmän minun sävyni. Mietin, että olisiko tässä vaihtokaupan paikka? Oma palettini on ainakin lähes uutta vastaavassa kunnossa, olen vain muutamaa sävyä käyttänyt - kiinnostaisi kuulla minkälaisessa tilassa oma kakkosesi on? :) jatketaanko viestittelyä: elinak@netikka.fi

Anni (Ei varmistettu)

Alkuperänen Naked paletti on ollu ihan paras omassa käytössä, Naked 3 on himotellut jo pidemmän aikaan joten pakkohan se oli nyt tilata :D Ennakkotilasin sen jo marraskuussa mutta kävi joku moka ja tilaus peruuntu...harmitti ihan hirveesti mutta sitten järkeilin että en mä sitä oikeesti tarvitse! Sen jälkeen oon laittanu sitä ostoskoriin ja ottanu pois jo niin monta kertaa että meni ihan naurettavaks....:D nyt piti se sitten lopulta tilata kun alennustakin sai JA Ostohyvityksen kautta tilattaessa tuli myös lisäbonusta! Jee!

Samassa tilauksessa tuli myös otettua Nails Inc.in Porchester Square-kynsilakka joka on (toivottavasti) se täydellinen neutraalin värinen lakka....!

annika (Ei varmistettu)

Moikka! Mulla on vaalea iho ja siniset silmät.. tykkään kultaisista ja persikkaisista sävyistä.. oliskohan kolmonen hyvä? Hmm..

Kata (Ei varmistettu)

Ihania kaikki kolme palettia! Mulla on Naked2 ja olen siihen tosi tyytyväinen, varsinkin sävyt snakebite ja suspect ovat kovassa käytössä.
En tiedä, onko kakkospaletti mulle se ideaalein, mutta tykkään siinä olevista sävyistä paljon. Mulla on aika neutraalin sävyinen iho, vähän hassu sekoitus lämpimää ja viileää: tummat hiukset ja tumman vihreät silmät. Musta sävyillä voi vähän leikkiä... oma maku kuitenkin ratkaisee. :)

Kommentoi