Nämä loppuivat

NUDE

Koska vastoin odotuksiani, edelliset loppuneita purkkeja esittelevät postaukseni ovat olleet niin suosittuja, että päätin kyhäistä kasaan jälleen uuden, kun tyhjiä pulloja alkoi taas kasaantua. Tässä siis niitä todella rakastettuja tuotteita:

Tehokkain valkaiseva hammastahna: Yotuel All-in-One. Tätä olen hehkuttanut blogissa aiemminkin, eikä intoilu ole loppunut. Ainoa hammastahna, joka meikäläisellä on onnsitunut poistamaan tummentumia noin viikon kuurina käytettynä.

Paras vedenkestävän silmämeikin poistoaine: Lumene Waterproof Eye Makeup Remover. Mikään testaamani ei ole ollut yhtä tehokas poistamaan vedenkestävää silmämeikkiä, kuin tämä Lumenen öljypohjainen poistoaine. Taisinpa muuten juuri ostaa jo kolmannen pulloni.

Must-have latvahoitoaine: L'anza Healing Strenght Neem Plant Silk Serum. Toinen puteli jo kovaa vauhtia menossa (täydennys saatu Eleven.fi:stä) ja vaikka tuote on tyyris, tuskinpa tulen enää tätä ilman elämään. Tuote kosteuttaa ja siloittaa räjähtäneet latvat ja tekee tukasta superkiiltävän tekemättä tukasta painavaa ja rasvaisen näköistä.

Kaksi ihanaa seerumia luonnonkosmetiikkamerkeiltä: Korres Magnolia Antiwrinkle & Moisturising seerumi kasvoille ja silmänympärysiholle (saatu) on ollut paria tippaa vaille valmis jo todella pitkään ja olen säästellyt sitä kaapin perukoilla kauan. Nyt päätin, että tyhjä purkki saa lähteä, mutta hyvästit olivat vaikeat. Ihana tuote! Estelle & Thildiltä saatu Super Bioactive Age Control Serum taas oli jo toinen samalta merkiltä loppuun käyttämäni seerumi. Tämä anti-age-tuote tuntuu superhoitavalta, mutta ei tunnu raskaalta iholla. Uutta seerumia ostaessani käännyn kyllä näistä kahdesta Estelle & Thildin puoleen.

Puhdistusaine, jota en uskonut tarvitsevani: Pärjään ihonpuhdistuksessa Sebamedillä todella pitkälle (postaus), mutta jotenkin tämä Jolie.fi:stä saatu Pai Skincare Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser tuli käytettyä loppuun kuin vaivihkaa. Käytän hyvin harvoin tällaisia voidemaisia puhdistusaineita, mutta tämä + mukana tuleva musliinipuuvillaliina = täydellisen hehkuva ja puhdas iho.

Maailman tunnetuin ja paras misellivesi: Tästä kulttituotteeta on varmasti 90% teistä jo kuullut. Bioderma Sensibio H2O -misellivesi ei paljoa esittelyjä kaipaa. Ammattilaisten, mallien ja bloggaajien luottotuote, jota myydään pullollinen joka kolmas sekunti. Meikäläinen hamstrasi näitä hullunlailla Pariisista, on nyt Pariisin varasto on päässyt loppumaan. Onneksi tilasin lisää Feeluniquesta! Näiden erikoispullojen suuosa on ns. reverse pump eli voit kätevästi imeä nestettä pullosta vaikka suoraan vanulappuun pumppua painamalla. Suo sit te len. Tällä lähtee hyvin kaikki meikki (paitsi vedenkestävä ripsari) ja kuolleet ihosolut.

Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Kommentit

elisa_annamari

Kyselinkin jo jokin aika sitten, että voisitko tehdä myös postauksen tuotteista jotka eivät olleet hyviä? Kun näitä tosiaan näkee Youtubessa tosi paljon, niin postaus/video voisi olla kiva :)

Erika Naakka
NUDE

Ktasotaan josko sellaisen joskus tekisin. Yleensä en tykkää kyllä tuotteita haukkua, koska jotkut voivat hyvin sopia muille, vaikka minulla ne eivät toimisikaan :)

elisa_annamari

Ymmärrän mitä tarkoitat, en itsekään tykkää jos joku haukkuu tuotteita. Ajoin tällä kommentilla lähinnä sitä takaa, että mihin tuotteisin petyit. Esim. Luomiväripaletti, jossa ei ole kunnolla pigmenttiä, huulipuna joka mainoksen mukaan pitäisi olla matta mutta onkin kiiltävät, meikkivoide joka ei ehkä sovi sinun iholle mutta pystyt kertomaan millaiselle iholle se sopisi :)

Majmus (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/magicpoks/

Mä meen heti ostaan YOTUELIA :D

Erika Naakka
NUDE

MEE! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos on ohentumia kiilteessä, kannattaakohan valkaisevaa tahnaa käyttää?

Tai no, taidan kysyä hygienistiltä, kun on varattuna aika. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo kannattaa kysyä! Vaikka eihän näiden pitäisi olla sellaisia, että kiille vaurioituu, mutta kannattaa varmistaa :)

Nellimoona (Ei varmistettu)

Moikka! Osaisitko suositella hyvää kulmakynää (tai muuta kulmatuotetta) mikä löytyisi ihan Sokokselta? Tähän asti olen käyttänyt lumenen peruskulmakynää muistaakseni sävyssä 2 (se melko viileä ruskea) mutta toivoisin ehkä vieläkin viileämpää sävyä. :) Sinulla on aina niin kauniit kulmat, siksi vinkkiä kysynkin! ;D

Erika Naakka
NUDE

No se Lumenen on kyllä tosi hyvä ja varmaan paras Sokokselta löytyvä. Kannattaa tsekata myös Urband Decayn ja Maybellinen kulmakynät. Niiden sävyistä en ole varma mutta ainakin sieltä löytyy hyviä peruskyniä :) Omani on MACin.

Täytyy yhtyä tuohon Lumenen silmämeikin poistoaineen hehkutukseen, se on hyvä! Muutamia kertoja olen eksynyt polulta ja yrittänyt käyttää jotain muuta, mutta ei niillä vaan lähde, ei kuten tällä.

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! :)

Kommentoi